• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce Saçıma Ne yaptırayım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

Elis

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar... benim sacim hep kisaydi ama son 2 senedir asagi yukari uzatiyorum hosumada gidiyor ama esim hep kestir diyor valla adami zor zapdediyorum....uzun bi model yaptirmak istiyorum su dallgasi cok hosuma gidiyor ama bazen iri permami yaptirsam diyorum kararsizim yani sizce ne yapiyim ...fisfisfis

vallah şuan göremediğim için bişey diyemicem ama ben bakır rengini çok seviyom modada bide su dalgası hoş duruyo saç maşalarıylada yapabilirsin a.s.

canım en güzeli senin kendi doğal saçın ne boya,ne permayı tavsiye etmem.güzel bir kesimle şekil verdirebilirsin.çünkü boya ve perma saça zarar veriyor.yinede sen bilirsin.

canım perma yaptırma ama boyayabilirsin.çünki ben perma bi kere yaptırmıştım.saçlarım çok döküldü bi daha da eskisi gibi gür olmadı.zaten hemen sıkılıp kestirmiştim.

Back