Sizce? Rapor Almak Veya Almamak

İnsanlarda sizin ne düşündüğünuzu önemsiyor mu ? Kendi dusuncelerinize öncelik verin . Siz deger verin kendinize siz dinleyin siz önemseyin . Başkaları ,basklari hayatınızda çok önemli yerde değiller . Önemli olan sizsiniz sonra çevreniz ,işiniz

Çalışırken hastayken raporları ilk kabul etmedim. Sonra bir türlü iyileşemedim. En son öyle bir hastalık patladı ki 10 gün rapor verdiler tam iyileşemem içtim bile. Sonra yöneticimin dediği sen de çok sık hasta oluyorsun olmaz böyle rapor izin senin yerine iş yapacak adam yok. Bütün iş yerinin koordinasyonu bana bağlı idi. Oysa diğer görevlerdeki kişiler birer ikişer rapor alıyordu. Ne oldu madalya mı taktılar sürüne sürüne gittiğim.

Ohooo sizin üzerinize gelmeyip kimin gelsinler
İş değiştirin. İşverene mecbur değilsiniz onlar çalışanlara mecbur

İşte tam olarak benim içinde olacak olan bu biliyorum bende

Ben regl olunca bile karnım ağrıyor diye işe gitmiyorum kime yaranabilirim ki? İnsanlar istediğini düşünmekte özgür, zaten sistem çalışanı ezen bir sistem, ben kendimi düşünmezsem kimse beni düşünmez, arkamdan ne düşündükleri zerre umrumda değil

Sizde tek misiniz bölümde ben hasta olsam halden anlamıyorlar hiç ya sanki insan değilim. Rapor bilgisini mesaj mı atarak bilgi veriyosunuz yöneticinize yoksa arayarak mı

Siz kendinizi düşünmezseniz sizi düşünen kimse olmaz.
Kimse de size aferin çok iyi çalıştın rapor bile almadın demeyecek biliyorsunuz siz de.
Kendinize değer verin.
Hastaysanız rapor alın, kısın telefonun sesini yatın.
Bu videoyu dinlemenizi tavsiye ederim.

Ben sizin önceki iş ile alakalı konunuzu da okudum. Sizi bu işe bu kadar bağımlı kılan ne merak ediyorum. Yani yaşadığınız şehirde mesleğinizle alakalı iş hiç yokmu ufaktan yeni bir iş falan arasanız. Akşam dokuzlara kadar çalışıp herkesin işini yapıp rapor almaktan dahi çekinmeniz size eziyet yani. Siz iş yerinin bu kadar yükünü sırtlanıp kendinizden fedakarlık yapıyosunuz ya bir gün ufacık hakkınızı talep ettiğinizde sanki canlarını istemişsiniz gibi tüm emeklerinizi silecekler bunuda unutmayın.
Bu şekilde devan ettiğiniz sürece ofis temizliğini de çay dağıtımını da size kitleyecekler yakında az kaldı.

Ofisteyken rapor almayanlara cok gicik olurdum ben ya, adam ise geliyor, oraya buraya oksur, sonrasinda ofiscek hastayiz.

Ne zorunuz var, hastaysan git dinlen iyiles oyle gel yani, herkesin faydasina.

Bir de herkes fedakarlik yapma bu kadar demis ama ben fedakarlik olarak goremedim bunu.

Neticede insan hastayken ne kadar verimli calisabilir ki, 1 gunun isini 2 gunde yapiyorsunuzdur zaten, e alin 1 gun izin daha iyi. Su durumun kime ne faydasi var ben anlamadim.

valla herkes değerini kendi belirliyor sizin yaptığınız hataları bende yaptım inanın kıymet bilinmiyor kına gecemde bile patronum yarın geliyorsun di mi demişti (yarın dediği gün cumartesi pazar günü de düğünüm vardı) millet adet olur izin alır sorun olmaz ben kovid oldum sorun oldu kaldı ki evden çalışabilecek bir konumdayım ve çalıştım işlerim çok da aksamadı ama burnumdan geldi. o yüzden rapor almanız gerekiyorsa alın hastaysanız dinlenin siz verdikçe onlar isterler

Aklıma Almanya acı vatan filmi geldi.
Almanyada Türk belediye işçisi yaşlı adama çok çalışkan diye madalya veriyorlardı...alman sunucular sordular hayaliniz ne diye? Adam dedi "ölmek istiyorum calismaktan canım cikti" minvalinde şeyler dedi.

Kendinizi düşünün, rapor alın...

Rapor alma durumunuz varken alın bence. Bu kadar kendinizden ödün vermeyin. Kaldı ki hala yaranılmıyor gördüğünüz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…