- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 34
-
- Konu Sahibi 1okaliptus
İnsanlarda sizin ne düşündüğünuzu önemsiyor mu ? Kendi dusuncelerinize öncelik verin . Siz deger verin kendinize siz dinleyin siz önemseyin . Başkaları ,basklari hayatınızda çok önemli yerde değiller . Önemli olan sizsiniz sonra çevreniz ,işinizSevgili arkadaşlar merhaba
Daha önce çalışma hayatımda yaşadığım problemlere istinaden konu açmıştım şimdi ise size şunu sormak istiyorum 1 senedir çalıştığım kurumdayım ayak parmağım kırıldı bir gün dahi rapor kullanmadım reddettim. Çalıştım didindim ki hala öyle ama iş sayılırımın eksikliğinden bahsediliyor ve yeni işler devretmenin peşindeler onu hissediyorum. Şuan gribim ve hastalıktan ölüyorum diyebilirim. Test vs verdim çok şükür temiz sonuçlarım üşüttüm muhtemelen ama olduğum yerde uyuyakalıyorum Halim hiç yok yine çalışıyorum (evden) az sonra yine iğne olmak için doktora gideceğim siz bu şekilde kendinizi kaybederek çalışır mısınız? Yani doktorun istirahat etmelisin diye yazacağı raporu sırf müdürüme yük olmasın diye reddediyorum elbette kimse beni tebrik etmiyor parmağım kırıldığında üstelik 3 senedir buradayım 1 gün bile rapor almadım diyerek önümün kesilmeside cabası. Siz olsanız ne yaparsınız insanların ne diyeceğini ne düşüneceğini cok önemsiyorum sizde böyle misiniz ?
Yıllık izin de mi kullanmıyorsunuzYok canım nerde ben senelerdir buradayım bi gün Bile izin almadım diyebiliyolar işte
Ohooo sizin üzerinize gelmeyip kimin gelsinlerBakıyorum zAten üzerimde
İnanılmaz bi baskı var aldığım ücreti duysanız gülersiniz. Molasız çalışıyorum kapatmam gereken saatten mesaisiz 3-4 saat daha fazla çalışıyorum konuşuyorum ama onlar bu bölüm hep böyle Yapacak bişey yok diye dönüş yapıyorlar
İşte tam olarak benim içinde olacak olan bu biliyorum bendeÇalışırken hastayken raporları ilk kabul etmedim. Sonra bir türlü iyileşemedim. En son öyle bir hastalık patladı ki 10 gün rapor verdiler tam iyileşemem içtim bile. Sonra yöneticimin dediği sen de çok sık hasta oluyorsun olmaz böyle rapor izin senin yerine iş yapacak adam yok. Bütün iş yerinin koordinasyonu bana bağlı idi. Oysa diğer görevlerdeki kişiler birer ikişer rapor alıyordu. Ne oldu madalya mı taktılar sürüne sürüne gittiğim.
Ben bu işe mecbur olmasam 1 sn bile durmam inanınOhooo sizin üzerinize gelmeyip kimin gelsinler
İş değiştirin. İşverene mecbur değilsiniz onlar çalışanlara mecbur
Evet reddettim bi işi iş sayın az şu şu arkadaşın Şana yeni iş dağıtacak bilgin olsun dediYarın bir gün ters bi lafın olud , bir şeye hayır dersin onlar seni ücretsiz ve süresiz sürerler. Sonra gelir buraya kendimi heba ettim dersin.
E tamam işte sebep?Su 1 senede hem vücuduma hem beynime yaptığım eziyeti size anlatamam
Ben regl olunca bile karnım ağrıyor diye işe gitmiyorumSevgili arkadaşlar merhaba
Daha önce çalışma hayatımda yaşadığım problemlere istinaden konu açmıştım şimdi ise size şunu sormak istiyorum 1 senedir çalıştığım kurumdayım ayak parmağım kırıldı bir gün dahi rapor kullanmadım reddettim. Çalıştım didindim ki hala öyle ama iş sayılırımın eksikliğinden bahsediliyor ve yeni işler devretmenin peşindeler onu hissediyorum. Şuan gribim ve hastalıktan ölüyorum diyebilirim. Test vs verdim çok şükür temiz sonuçlarım üşüttüm muhtemelen ama olduğum yerde uyuyakalıyorum Halim hiç yok yine çalışıyorum (evden) az sonra yine iğne olmak için doktora gideceğim siz bu şekilde kendinizi kaybederek çalışır mısınız? Yani doktorun istirahat etmelisin diye yazacağı raporu sırf müdürüme yük olmasın diye reddediyorum elbette kimse beni tebrik etmiyor parmağım kırıldığında üstelik 3 senedir buradayım 1 gün bile rapor almadım diyerek önümün kesilmeside cabası. Siz olsanız ne yaparsınız insanların ne diyeceğini ne düşüneceğini cok önemsiyorum sizde böyle misiniz ?
Sizde tek misiniz bölümde ben hasta olsam halden anlamıyorlar hiç ya sanki insan değilim. Rapor bilgisini mesaj mı atarak bilgi veriyosunuz yöneticinize yoksa arayarak mıBen regl olunca bile karnım ağrıyor diye işe gitmiyorumkime yaranabilirim ki? İnsanlar istediğini düşünmekte özgür, zaten sistem çalışanı ezen bir sistem, ben kendimi düşünmezsem kimse beni düşünmez, arkamdan ne düşündükleri zerre umrumda değil
Iste buyuzden kendinize is bakinaynen öyle muhtacım çünkü
Kendinizi düşünün, rapor alın...Sevgili arkadaşlar merhaba