- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 31
-
- Konu Sahibi 1okaliptus
Nasıl savunabilirim konuştum mücadeleBi laf vardir esek olanin sirtina binen cok olur, haklarini kullanmazsan, savunmazsan sonucu boyle olur, ceker durursun
Evet cok doğru burada o kadar değersizleştimki size anlatamamNeden kendinizi heba ediyorsunuz anlamadım, sağlığınız daha önemli. Siz 2 gün işlere bakmassanız şirket batmaz sonucta. Ceolar, direktorler izne çıkıyor hayat devam ediyor bu kadar radikl davranmanıza gerek yok.
+ siz kendinize değer vermezseniz size kimse değer vermez bu iş hayatında da böyle
Senden once calisan nere gitmisNasıl savunabilirim konuştum mücadele
Ettim ama yok anlatamadım derdimi kimseye hala senden önce çalışan şunu şunu yapıyodu sen nüye yapmıyosuna getiriyor konuyu
Sağlık herşeyden önemli valla.. keyfi izin almayı sevmem ama sağlıkta asla taviz vermem.. boşver kimse bulunmaz hint kuması değil ne kadar didinirsen didin asla kimse eline sağlık diyip ödül vermiyor.. ederi kadar salla umursama bileSevgili arkadaşlar merhaba
Daha önce çalışma hayatımda yaşadığım problemlere istinaden konu açmıştım şimdi ise size şunu sormak istiyorum 1 senedir çalıştığım kurumdayım ayak parmağım kırıldı bir gün dahi rapor kullanmadım reddettim. Çalıştım didindim ki hala öyle ama iş sayılırımın eksikliğinden bahsediliyor ve yeni işler devretmenin peşindeler onu hissediyorum. Şuan gribim ve hastalıktan ölüyorum diyebilirim. Test vs verdim çok şükür temiz sonuçlarım üşüttüm muhtemelen ama olduğum yerde uyuyakalıyorum Halim hiç yok yine çalışıyorum (evden) az sonra yine iğne olmak için doktora gideceğim siz bu şekilde kendinizi kaybederek çalışır mısınız? Yani doktorun istirahat etmelisin diye yazacağı raporu sırf müdürüme yük olmasın diye reddediyorum elbette kimse beni tebrik etmiyor parmağım kırıldığında üstelik 3 senedir buradayım 1 gün bile rapor almadım diyerek önümün kesilmeside cabası. Siz olsanız ne yaparsınız insanların ne diyeceğini ne düşüneceğini cok önemsiyorum sizde böyle misiniz ?
Çalışma amacınız değil ölümüne çalışma amacınız ne? Hastaysan dinlenirsin, iyileşirsin devam edersin, bu niye sizde böyle değil?Mecbur olduğum için çalışıyorum kazancım asgari ücretten hallice 4 bölüm işi yapıyorum
Bölüm değiştirdiSenden once calisan nere gitmis
Teşekkür ederim haklısınız yani detaylı açıklama yapmak zorunda hissediyorum omlara karşı kendimiSağlık herşeyden önemli valla.. keyfi izin almayı sevmem ama sağlıkta asla taviz vermem.. boşver kimse bulunmaz hint kuması değil ne kadar didinirsen didin asla kimse eline sağlık diyip ödül vermiyor.. ederi kadar salla umursama bile
E tamam suan yok yaniBölüm değiştirdi
Cunku sizi cikarmalarindan korkuyosunuz demiTeşekkür ederim haklısınız yani detaylı açıklama yapmak zorunda hissediyorum omlara karşı kendimi
Yok canım nerde ben senelerdir buradayım bi gün Bile izin almadım diyebiliyolar işteSana hasta hasta geliyorsun diye terfi vermeyecekler, maaşını da yükseltmeyecekler. Yine de sen bilirsin.
Su 1 senede hem vücuduma hem beynime yaptığım eziyeti size anlatamamÇalışma amacınız değil ölümüne çalışma amacınız ne? Hastaysan dinlenirsin, iyileşirsin devam edersin, bu niye sizde böyle değil?
Maaşınız değil, bu tarz davranmanız size ne kazandırıyor?
Peki ya kaybettirdikleri?……
Vücudunuzun da sizin üzerinizde hakkı olduğunu biliyor musunuz?
aynen öyle muhtacım çünküCunku sizi cikarmalarindan korkuyosunuz demi
Yapma vala ne yapcan açıklama bilmeleri gereken kadar anlat.. hastayım bitti.. sana yazıkTeşekkür ederim haklısınız yani detaylı açıklama yapmak zorunda hissediyorum omlara karşı kendimi
Bakıyorumda arayan soran yok kesinlikleE tamam suan yok yani
Lagaluga yapmasinlar
Sizdz en yakin zamanda kendinize baska is bakin
evdesin zaten yani ne kadar hastalık seni etkileyebilir ki kafasıYapma vala ne yapcan açıklama bilmeleri gereken kadar anlat.. hastayım bitti.. sana yazık
Sana baya baya psikolojik mobing uyguluyorlar umarım bir an önce farkına varır ne haliniz varsa görün deyip çıkarsın. Para gelir ama Sağlık gelmez gelse bile çok yıpratır o yüzden bencillerle çalışmayın başka iş bakın gizli gizliYok canım nerde ben senelerdir buradayım bi gün Bile izin almadım diyebiliyolar işte
evdesin zaten yani ne kadar hastalık seni etkileyebilir ki kafası
Bakıyorum zAten üzerimdeSana baya baya psikolojik mobing uyguluyorlar umarım bir an önce farkına varır ne haliniz varsa görün deyip çıkarsın. Para gelir ama Sağlık gelmez gelse bile çok yıpratır o yüzden bencillerle çalışmayın başka iş bakın gizli gizli
Zaten hep bundan kaybediyorumAhh ahhh çok yumuşak başlıyız vala