- Konu Sahibi kedikuyrugu
-
Sizi anlıyorum. Elinizden geleni yapın kendinizi sakinleştirmeye çalışın. Ama bana kalırsa psikoloğa değil psikiyatra gitmelisiniz. Sakinleştirici kullanarak tedavi olmalısınız. Bu tedavi sonucu epey toparlarsınız. Geçmiş olsun.
sizce o kadar mı vahim durumdayımyani ilaç kullanmak istemiyorum. Aslında bakarsanız düşünce yapımı değiştirmek istiyorum, sanki bunu çözersem herşey yoluna girermiş gibi geliyor. Dediğm gibi bu sakinleşmeyi sağlamak adına yogaya başladım ama ona da çok verimli katılamıyorum.
Bence güzel gelişmeler bunlar. İlk başta cesaret edemediğinizi söylemiştiniz ama şu an karar vermişsiniz. Eşinizin size destek olmasa da kararınızı kolaylaştırmıştır. Kendinizi hazır hissettiğinizde çok daha güzel bir iş bulursunuz umarım. O zamana kadar da yapamadığınız şeyleri yapmaya çalışın, bunu bir tatil gibi düşünüp biraz kendinizi şımartın bence. :)
Evet güzel gelişmeler, patronumla da konuştum dedim ki " işimi sevmiyorum, sevmediğim için de agresifleşiyorum ve bu agresifliğimi bastıramaz duruma geldim. Sana kızıyorum, müşteriyi tersliyorum, işler kötü çıkıyor. Hem sana, hem işe, hem bana zarar bu durum." Anlayışla karşıladı "senin psikolojin herşeyden önemli, peki ne yapmak istiyorsun" dedi .Bilmiyorum bir süre bişey yapmak istemiyorum dedim. Tamam dedi, ben senin yerine birisini bulana kadar sabret sonra o anki ruh haline göre karar ver. Olumluydu herşey ama gitmemi de istemiyor bir taraftan, ne kadar aceleci davranır birisini bulmak için bilemiyorum. Biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi, tabi işler yığınla bir taraftan mecburen deli gibi çalışmaya devam...
Akşamdan beri yine sinir krizlerindeyim. En son patronumla konuşmuştum işi bırakmak istiyorum diye, birisini bulana kadar da kalacağım demiştim. Son 2 gündür iğrenç bir iş var elimde, iğrenç bir adamla çalışmak zorundayım, abartmıyorum adamın kafasını masaya sürtüp beynini akıtmamak için zor tutuyorum kendimi. Hani hiç birşey bilmeyen ama kendini çok büyük birşey zanneden insanlar olur ya onlardan biri. Çalışmamızın ikinci gününde patronun odasına gittim nolur buraya yeni birisini getir hiç iyi değilim dedim, napayım bulamıyorum görmüyor musun cevabını adım. iş normalde 2 günde bitecek denildi ama bu mal herif yüzünden 2 gün daha uzadı, bugün ve yarın da onunla çalışacağım. Sabahtan beri eşime bağırıyorum, ağlıyorum, dişlerimi sıkıyorum... Çok zor bir süreçteyim, bırakıp da gidemiyorum çünkü patronum zor durumda kalıcak ve ben bunu istemiyorum, çünkü kötü olmak istemiyorum, iletişimimizi koparmak istemiyorum. Sakinleşebilmek adına acil önerilere ihtiyacım var... İlaç almak istemiyorum çünkü hamile olabilirim ama günüm gelmedi 5 güne ancak kesin belli olacak...
Geçici bir durumla karşı karşıyasın arkadaşım o iğrenç adam dediğinle işin bitince bir daha görmeyeceksin ki.Bence sevin ya hamilesen ne kadar güzel bir olay sen şu sıkıcı anı takmamaya çalış geleceğine bak.Bu arada kediciğin nasıl oldu?
Sorunumda sakinleşemiyor olmak, ben kötü ayrılmak istemiyorum şirketten ama kendimi tutamayıp bağırıp çağırıp çıkacağım diye çok korkuyorum... Sabrımı zorluyorum..
Kedim bacağı için ameliyat olacak, ameliyatı yapacak prof yurtdışındaymış onun dönmesini bekliyoruzVeterinerle konuştum kafeste tutmanında bir anlamı yok artık çünkü kafesten çıksa 1-2 haftaya yine aynı olacak dedi... Yaralarıyla ilgili de hafta sonları iğne vuruluyor, kafasında yakalıkla dolaşacak bir kaç gün daha. Onun üzüntüsü ayrı bir yerde zaten Çok sağol sorduğun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?