• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

butun suc ınternetın mı? bence hayır

hiç kavga gürültü çıkarmayın; bebeğinize yazık, size yazık!
bence gayet sakin olun ve ondan olabildiğince uzak durun, gelip sırnaştığı vakit de "sana kızgın değilim,uzak durmamın sebebi midemi bulandırıyorsun, seninle konuşmak, sarılmak, yüzüne bakmak tüylerimi ürpertiyor, iğreniyorum kusura bakma, aklıma hep o iğrençliklerin geliyor" deyin..
ben olsam her fırsatta onu aşağılar, kendinden tiksindirirdim..utansın yaptığından
bir de bilgisayara hakikaten şifre koyun!

su anda var zaten. bende pek sakin kalamıyorum işte maalesef, en ıyısı umursamamak onu ama yapamıyorum bunu.

öncelikle benim başıma böyle bişe gelse çantamı alır çıkarım bitmiştir artık
ama ortada bi bebek var diye biraz ılımlılıktan bahsettim yoksa aptallığımdan değil bu karıştırılmasın bir..
ikincisi de başka kadınlara bişi yazdığını unutmuşum..bu saatten sonra yapılacak olan şey gelip sırnaştığı zaman
alıp karşına neyin peşindesin bööle bööle şeylere şahit oldum açıklama bile yapabileceğin bi durumda değilsn
kaldı ki ben karnımdakini babamın evinden getirmedim beni geç ona da mı saygın yok ki bööle bişi yaptın vs demek
ama artık ben bişi yazmıyorum ne yazsam başka tarafa çekilecek o yüden konu sahibine Allah kolaylık versin diyorum :31:

Back