Sizce problem olur mu?

Yinede abisinden noterden miras hakkımdan vazgeçiyorum yazısı alsın

Bu şekilde direkt esinizin üstüne alırsanız tapuyu ilerde abisi şikayet edip hak sahibi olabilir

Bugün gittik bankaya, tüketici kredisi 180 bin lira veriyorlar. Ama aylık ödemesi çok yüksek geldi bana. Olmaz bu iş dedim.

Bu sekilde yapilabiliyor mu ki? Benim iki kuzenim benzer durumdan mahkemelikler. Simdi evi uzerine alan kisiye ileride dava acilabilir. Ben olsam hic girismem o islere

Bir abukata sorun ama bildigim kadariyla ileride abisi yan cizerse mahkeneye basvurdugunda o evdeki hakkini mahkeme yoluyla alabiliyor, istediginiz kadar elinden yazi alin. Yine de bir avukata sorun..boyle islere girmeyin bence.

Vefa benim için önemli bilmiyorum siz karar verin

Elinizden geliyorsa yardımcı olun. Yanı işinizi de garantiye alın. Aynı durumda d8z de olabilirdiniz. Öyle düşünün

Bir abukata sorun ama bildigim kadariyla ileride abisi yan cizerse mahkeneye basvurdugunda o evdeki hakkini mahkeme yoluyla alabiliyor, istediginiz kadar elinden yazi alin. Yine de bir avukata sorun..boyle islere girmeyin bence.
Evet ben de bunu soylemek istemistim. Simdi ailesine para verip mali satin alsa bile vefatin ardindan diger kardes dava acip yine hakkini alabiliyor.

Tapu dairesinde hibe tapu şeklinde alırsa eşiniz bir daha hiç kimse hak sahibi olamaz. Aklınızda bulunsun. Satış ya da diğer çeşit tapulardan biraz yüksek çıkıyor bedeli ama garanti işlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…