- 20 Ağustos 2019
- 72
- 82
- 38
- 30
- Konu Sahibi Personanonngrata
-
Yapılandırmışlardı. Aslında büyük bir kısmı da bitmişti ancak çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İşle alakalı dolandırılma gibi bir şey geldi başlarına. Sonra toparlanamadılar. Durumları varken çok yardımcı oldu bize, düğünümüzde, evimizin eşyalarında hep onun emeği var. Eşim ödeyeceğim dediğinde bile karşılıksız yaptım ben onları sen benim kardeşimsin dedi hep, Allah var almadı da..Bence mantıklı. Kefillik kredi derecelendirmesini etkilemiyor bildiğim kadarıyla. Gerçi şu faiz oranlarıyla kredi almak çok mantıklı değil ama bekleyecek zaman yok gibi görünüyor.
Bu arada abi neden borcunu yapılandırmıyor?
200 bin kredi veriyorlar mıAbisinin ileride pay istemeyeceginin bir garantisi var mi? Yoksa sözde istemeyecegim mi diyor sadece?
Kredi, kefil işlerini bilmem ama ben "istemeyecegim" sozune guvenip 200bin kredi cektirmezdim. Miras zamanina kadar neler degisir neler.
O mirastan hak talep edemeyeceginin garantisi olmasi lazim resmi olarak anca öyle ki ben kredi, kefil işlerine hiç bulaşmazdim, eşim de bulaşmaz o ayri.
Ooo maşAllah. O zaman düşünmeniz hata. Yardımcı olun.Yapılandırmışlardı. Aslında büyük bir kısmı da bitmişti ancak çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İşle alakalı dolandırılma gibi bir şey geldi başlarına. Sonra toparlanamadılar. Durumları varken çok yardımcı oldu bize, düğünümüzde, evimizin eşyalarında hep onun emeği var. Eşim ödeyeceğim dediğinde bile karşılıksız yaptım ben onları sen benim kardeşimsin dedi hep, Allah var almadı da..
Yapılandırmışlardı. Aslında büyük bir kısmı da bitmişti ancak çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İşle alakalı dolandırılma gibi bir şey geldi başlarına. Sonra toparlanamadılar. Durumları varken çok yardımcı oldu bize, düğünümüzde, evimizin eşyalarında hep onun emeği var. Eşim ödeyeceğim dediğinde bile karşılıksız yaptım ben onları sen benim kardeşimsin dedi hep, Allah var almadı da..
Yapılandırmışlardı. Aslında büyük bir kısmı da bitmişti ancak çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İşle alakalı dolandırılma gibi bir şey geldi başlarına. Sonra toparlanamadılar. Durumları varken çok yardımcı oldu bize, düğünümüzde, evimizin eşyalarında hep onun emeği var. Eşim ödeyeceğim dediğinde bile karşılıksız yaptım ben onları sen benim kardeşimsin dedi hep, Allah var almadı da..
Siz o kadar krediyi nasıl çekeceksiniz peki? İhtiyaç kredisi o kadar verilmiyor bildiğim kadarıyla, ev için çekip abisine mi vereceksiniz?Yapılandırmışlardı. Aslında büyük bir kısmı da bitmişti ancak çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İşle alakalı dolandırılma gibi bir şey geldi başlarına. Sonra toparlanamadılar. Durumları varken çok yardımcı oldu bize, düğünümüzde, evimizin eşyalarında hep onun emeği var. Eşim ödeyeceğim dediğinde bile karşılıksız yaptım ben onları sen benim kardeşimsin dedi hep, Allah var almadı da..
Şimdi eşim de onu söyledi. Üst limit 100 imiş ihtiyaç kredisinde. Ev için alacaklar sanırım. Hatta bu bahsedilen evi almış gibi olacak eşim, anne ve babasından. Dolayısıyla direk onun üzerine geçecek ve miras konusu da olmayacak.Siz o kadar krediyi nasıl çekeceksiniz peki? İhtiyaç kredisi o kadar verilmiyor bildiğim kadarıyla, ev için çekip abisine mi vereceksiniz?
Böyle abiye yardım etmek ister insan ama herşeyi düşünüp adım atmak lazım.
Bazı şeylerin başta garantisini almazsa zaten bu işin olmaması gerektiğini söyledim.Zaten abisi de ancak bu şekilde müsade ediyor kredi çekmesine.Kimin ne zman ölecegi bellimi ki ? kalan mirasda yok ortada üstelik ..sözle o kadar kredi cekmem 50 60 olsa neyse noterden yazi alsın eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?