• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Osmanlıda Harem Deyince Aklınıza Ne Geliyor?

Osmanlıda Harem Deyince Aklınıza Ne Geliyor?

• sarayda seçilmiş kadınlara özel döneminin eğitim merkezi

OY: 4 25,0%
  • padişah ve devlet yöneticilerine uygun eşler yetiştirme okulu

OY: 4 25,0%
  • islam ahlakına uygun saray hizmetçilerini eğitme yeri

OY: 5 31,3%
  • haremi hiç görmemiş avrupalı ressam ve yazarların fantezilerindeki gibi seks yuvası

OY: 1 6,3%
  • açıktan ya da gizli osmanlı düşmanlı düşmanlarının uydurduğu entrikaların döndüğü yer

• hiçbir fikrim yok ya da kafam çok karışık neye inanacağıma şaşırmış durumdayım

• Ankete Katılan
    16

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
16.423
Puanlar
448
Yer
Bursa
Arkadaşlar bir Muhteşem Yüzyıldır gidiyor..Bu dizi hepimizi televizyon başına kilitliyor..Her hafta neler olucak Süleyman Hürrem Pargalı İbrahim ve Hatice Sultan arasında neler olucak bekleyip görüyoruz..Peki Sultan Süleymanın haremi deyince aklınıza ne geliyor?

Son düzenleme:
bu kadar laf ediliyoda ben çok merak ediyorum bu dizide aşk,tutku,harem entrikaları vs. olmasaydı 3.bölümden sonra izlenirmiydi acaba??????????
Türk toplumu sabah akşam belgesel izliyo ya çok haklılar bukadar tepki vermekte valla:60:

muhteşem yüzyılı izlemiyorum..çünkü reyting uğruna tarihimizi yanlış lanse ettiklerini düşünüyorum..sanki bizi geçmişimizden soğutmak için özellikle yapılmış gibi..

düşünsenize bütün tarihi araştırınca yurt dışı arşivleri dahil Osmanlı Devleti nin bir tek katliamını bile bulamazsınız..yok çünkü..insan gurur duyuyor..ne güzel atalarımız varmış...birde öbür ülkelerin geçmişlerine bakın..hep katliam hep vahşet...
Seviyorum atalarımı.. gururla anıyorum..nur içinde yatsınlar..:72:

Back