Arkdaslar kafamda olmurmu olmaz mi cevapi var!? konuyu anlatiyim kisa sekilde. bi cocukla tanistim bastan arkdas olarak smslestik filen sonra bi sinirde o cocuk benle kontagi kesti yani bi konuya sebebsiz yere kizmisti artik senin icin yokum filendemisti neyse onun sinirine birisinden beraber oldum vede arkdaslariminda etgisi vardi cünkü benim hic sevgilim olmamisti o yüzden söylenip duruyolardi neyse cocuga evt dedim denemek istedim olmadi hep kactim ondan zaten bitirdim her neyse pisman oldum arkdaslar yüzünden hatta yaptim bir kalb kirdim o yüzden sadece, sonra o diger cocuk cikti gene özür diledi bayramda bende tabi bana dediyi seyleri yüzüne söyledim bana böyle böyle demistin biliyon mu diye affet filen özür diledi bende tmm dedim neyse kontaktaydik sonra olaylar oldu kontak kesildi gene oldu herneyse 1 sene gecti artik tanisiyorduk zamanla taniyalim dedik birbirimizi tabi ama size sunu diyem bizi ayni sevgili gibi saniyordular benim arkdas cevrem yani neden dersenin biz herseyi beraber yapiyorduk alisveriz yemek yeme gezmek tozmak tel hep yani anlicaniz bi iki sevgilin yaptigi seyleri yapiyorduk sadece seviyeli öyle dudak yada dokunmalar sarilmalar olmuyordu seviyeli yani zaman derken gecti gitti aylem biliyordu annem yengem filen ounda biliyordular ama sonuncta biz tanisiyorduk sevgili degildik beraber degildik yani adimiz koyulmamistin daha vede bu koyulmasi gerkti öyle düsündüm ve ablasiyla konusuyordum bi zaman ablasi bana dedii ne oldu ararniz mi bozuk dedi ben bozuntuya vermedim yok ya demistim sonra ablasi israr edince evt dedim sonra ablasi basladi konusmaya ben kardesimle konustum eger kizla ciddiysen bi adiniz koyulsun yani ya beraber oldun gibi olmicaksa bitsin demis sonra ablasi seviyon mu onu demis o hayir demis arkdas kalmak istiyom demis ablasida arkdas olmasiniz siz demis söylemen gerk demis yani bana oda nasil söylesem derken ablasina dedim zaten bende konuscaktim ondan dedim tel actim cocuga tabi bi sinirli halde neden sinirliydim onuda söyliyem size biz daha bi ay öncesi konusma yapmistik onla demistim istemiyorsan burda bitsin erkenden biterse az üzülürüm gecer ama daha sonra daha cok üzülürüm dedim o yüzden konusmustum onla tabi baya bi sert konusmustum o hep yok filen ben senle dalgasina hic birsey yapmam benimde bacim filen var daha cok seyler vs. bide ablasin böyle demsi bide beni seviyormusun dedgimde sadece ne evt diye bilirim neden hayir demisti sadce neyse tel actim senle grs gerk dedim isi varmis ama isini birakti tmm dedii cünkü merak etmisti cünkü ben onla hic gel bulasilim demem hep o der grs onla ben ablanla konustum dedim bana böyle böyle dedi dedim hepsini anlatim biraz tuvaf oldu ilk defa onu beni seviyormusn dedigimde hayir dedi o bana yeti zaten hem dedim bi sene gecmis ardan halen ne yapmak istedigini bilmiyorsun sen dedim sen daha olgunlasman gerk dedim cünkü ben onun ilkidim yani ilk böyle kizla kontak filen o yüzden daha ne yapacagini bilmiyor kararsiz bi kisi bana karsi öyle geliyordu dedim yolarimiz burda ayrilsin dedim ben senle arkdas kalmam daha dedim ya adam gibi yanimda olursun yada yolarimiz burda ayrilir dedim bana böyle ben senle arkdas olmak istiyorum iyi düsün dedi ben güldüm ben mi sen mi düsün dedim sen düsün dedim benim kararim kesin dedim tel gelmisti ona gitmesi gerkti bak senle gene bulusalim vede konusalim dedi bende ne konuscazki ben dicegimi dedim dedim benim kararim deyismez dedim ya adam gibi yanimda olmak var yada yolar burda ayilsin güzel bi seyilde yüzüme bakcak yüzümüz olsun dedim oda karar kesin dedi evt dedim cüs dedik normel azgizdan bi cikan kelime yanaktan öpmeden gitti ilk defa tabi normel sonra aksam ablsindan konustum bana sey dedi yani kardesi gelmis ablsina demis abla sen neden konustuklarimizi anlatin demis ablsida anlatmam gerkti demis oda kiz demis beni cok seviyor o yüzden benim üzülmemi istemedginden sakin düsünmeyin ara bozma filen diye neyse ablsi gene sormus sen bu kizi seviyon mu diye ablsina ne demis biliyormusnuz bilmiyorum demis ve halen arkdas olmak istegini söylemis ablsina,ablsida siz arkdas filen olmazsiniz demiss ya tm olur yada hic gibisine neyse bi zaman sonra ablsi bana oturmaya gelmistin kizlarala doplanmistik sonra bana sey demistin kardesim seni soruyo nasil filen yada ben onun ablsindan konusurken telin apolyesi acikmis hep arkasinda dolanmis filen vs seyler neyse bi zaman sonra beni aradi bende tel nr bakmdan ciktim öyle baktim o sok oldum beklemiyordum hic birsey ondan cünkü sonra bana böyle yunus senmisin diyor bende ne yunus mu filen sonra baktim o cocgun sesi ismini andim sesiz bi sekilde sok bi sekilde oda böyle ``evt aa (ismim) senmisin senimi ararmisim ben arkdasi aricaktim kusra bakma `` bende saskin bi sekilde ne kusru ya tmm dedim kaptim sonra arkasindan sms yazdi özür dilerim yemin ediyorum bilerek armadim yazmis ben cvp vermdim tabi yunusdan benim adimin bi cok farki var arasinda adi Y den basliyo benim kide E den neyse sonra ablsin dügünü vardinoraya davetliydim tabi gittim oda vardi tabiki onlarin dügündün ya orda hep bana bakmis arkdaslar dedi vede bende yakladim bakislarini ben hic bakmadim o bakmadigi anda bakiyordum sadece caktirmadan oynadginmda baktim arkamda sok olmustum öyle böyle gecti o dügünde sonra gece sms geldi gene sizle ilgilenmedim kusra bakmayin filen yazmis geri gene cvp yazmadim sonra 10 gün sonra gene sms gelmisti 4ayin 14 dogum günüm vardi sadece söyle yazmis DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yazmis geri cvp yazmadimsonra annem dediki seni insan olrak saymis hatirlamis geri cvp yazmayi gurur meselesi yapma dedi bende düsündüm sadece SAGOL yazdim bu kadar oldu en son sonra ablsin evine oturmaya gittik vidiyolara filen baktik sonra ablsi dediki kinda daha güzelmisim diye konusup durmus okdar yani arkdaslar kafamda olcak diye birsey yok aslinda umudum yok olsa bile benim icin mucize olur hep öyle diyorum cünkü bi insan halen bilemiyorsa bana neler his etiyini sonra nasil his etceki sadece söyle olurdu yanliz kaldiyi zamanda anlaya bilirdi ama bilmiyorum halen birsey olmadi benden birsey isteyenleride hepsine hayir diyorum vede hale bi insan düsünür ya bi sevgili görünce elele keske benimde yanimda kimse olsa yada keske benimde sevgilim olsa daha cok sey o duygu yok artik bende kimseyi öyle düsünemiyorum bi zaman olcak tabi zamanla ama bilmiyorum iste ama ona karsi birsey var kalbimin biyerinde oldgunu his ediyorum rüyalarimla hep benle ama tabi sadece bi rüya, tmm bi istedigim kisiliye sayiptin ic olrak cok iyi birisi bu zamanda böyle insan cok az ama iste oda biliyor bunlari benim nekadr iyi oldgumu ama bilmyiorum gene birsey olurmu olmaz mi siz ne düsünüyonuz....!???
Son düzenleyen: Moderatör: