- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
-
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
ah canım umarım zamanla ben de vurdumduymaz olurum hakedenlere.sevgiler.çok ayıp yaptığı..onun yapısı öyleyse sizde kendi yapınızı değiştirin..onun gibi vurdumduymaz olun...
sağol canım.çok şükür.Bir insanın sebepsiz yere böyle davranacağını sanmıyorum.
Kardeşinde bu davranışları normal gördüğüne göre başka bir şey olabilir.
Sebepsiz yere yapıyorsa bu tavırları sizde ona mesafeli olun annenizde üzülmesin siz varsınız.
evet canım olabilir.Tabi ki normal değil. Sürekli armut piş ağzıma düş modunda yaşayan biri anlaşılan ama bir sebep mutlaka olmalı böyle davranmasında. Muhabbeti soğuk olur evet buna mizacı diyebiliriz ama hastalık durumunda bile aramaması başka bir şey olduğuna işaret. Düğün sürecinde falan bir tatsızlık yaşadıysanız onu devam ettiriyor olabilir ya da sizin ya da annenizin yaptığı bir şeye alınganlık göstermiş olabilir, sizin haberiniz yoktur.
Sende yanlış anlamadığın için teşekkür ediyorum niyetim kötü değildi derdine ortak olmak ve düşüncelerimi belirtmek istedim. Umarım faydam olmuştur sevgiler:)teşekkür ederim güzelim;güzel fikirlerin için.çok akıllı bir kadınsın ki akıl veriyorsun çevrendekilere.
böğürtlen kuşu;yorumun için teşekkür ederim.ya sabır diyorum yabancı biri olsa kafaya takmazdım fakat kardeşimin eşi neticede o yüzden sineye çekiyorum.Sanırım aklı sıra kaynanası ve görümcesine karşı mesafeyî korumaya çalışıyor, ehueh. Mesafe koruma olayını totosundan anlamış getçi.
Kendîne hîzmet ettirip prenses şımarıklığına bürünmeyi etliye sütlüye bulaşmamakla karıştırmış peştemal.
her görüşe saygım var canım.görüşmek üzere.Sende yanlış anlamadığın için teşekkür ediyorum niyetim kötü değildi derdine ortak olmak ve düşüncelerimi belirtmek istedim. Umarım faydam olmuştur sevgiler:)
öyle yapcaz artık canım.O mesafelıyse sızde mesafeli olun..bende soğuk bırıyım ve kımseyı aramam..gelini anlayabılıyorum..ama oturup telle de oynamam mıllet sofrayı kaldırırken kurarken..misafirdir deyip o sekıl agırlayın ne diyim..
deneyelim :)İlgilenmeyin bırakın
annemle babam konuştular fakat kardeşim diyor ki kızların varken eşim yapmaz diyor.sen eşimin işini yaptınmı ki diyor anneme.bende esimin ailesine biraz sogukkanliyim. Cok fazla aramam. Ama öyle millet is yapacak ben oturacam he? ayip denen bisey var. Okadarda degil. Bence gelinle annen veya baban konussun.
Bence suçlu kardesiniz hanimkoylu olmuş derler ya aynen öyle gelininde işine geliyo kocası bişey demiyo artik nasil korkuttuysa kardesinizi sizdende utanmasi yok zaten kocam bisey demiyo size ne der gibiKızlar merhaba.Bizim gelinimiz 2 yıldır ne annemi ne de begitmiyorum.
Annemle konuşmuyor.annem ona nasılsın kızım iyi misin dediğinde iyiyim diyor kısa yanıtlar veriyor sohbet etmiyor.annem 50 yaşında zavallı o çok üzülüyor.gelin hiç bir zaman anneme nasılsın iyi misin demedi.kendimden kardeşlerimden geçtim zaten biz hastalandığımızda da kendisi aramaz geçmiş olsun demez.ama onun bir şeyi olduğunda kardeşim aramamızı bekler.hatta şöyle diyeyim:gelinin babası ya da bir yakını hastalandığında arar haber verir kardeşim .zaten o demese de ben kim hastalanırsa ararım zaten.kardeşim,onun ailesini arar sürekli iletişim halindeler.ama gelin hiçbirimizi aramaz.sadece annemi arsa ne kadar mutlu olucam.annem çok üzülüyor.zaten hasta bi de bunu kafasına takıyor .kardeşime söyledim dedim ki eşin neden hiç annemi armıyor geldiğinde geçmiş olsun demiyor.kardeşim diyor ki onun yapısı böyle.eşimi böyle kabul edin diyor.bana defalarca geldiler güzel ağırladım.farklı şehirde oturuyorlar fakat biz 1 kere gittik kardeşim kalın dedi ondan duymadık biz de kalmadık yorgunluğumuz kaldı yanımıza.gelin sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor ama ben yoruldum artık kendi adıma yapmacık davranamıyorum.mümkün mertebe aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum.o zaman da kardeşim siz eşime yakınlık göstermiyorsunuz diyor.
ne zaman gelseler annemlere ben bebeğimi eşime verip yemek,bulaşık temizlik yapıyorum.kendisi diğer odalara geçip saatlerce ailesiyle konuşuyo,yemek hazırlanınca oturuyo yemeğini yiyo.sonra da oturup telefonla oynuyo.yıprandık ailecek.ama sorun şu kardeşim eşinin bu davranışlarını normal görüyo.o böyle deyip geçiştiriyo.
kızlar siz ne düşünüyorsunuz,normal mi bu durum?
zorla ıstemeden arasa daha mı mutlu olacak belki esı zorluyor dıye kardesınle araları açılacak şayet nişanlım beni zorlasa ara ara diye arayacagım varsada aramazdım, ama ben sık olmasada içimden geldikçe arayınca hep muhabbet edebılıyoruz hem nişanlım fark ettırmesede mutlu oluyor. ama bu işler zorla olmaz kimi sıkı fıkılığı sever kımı debenım gıbı mesafelı olmayı karakter meselesi..evet canım onlar mutlular.dediğin gibi ben sadece annemin içlenmesine üzülüyorum.
annemle babam konuştular fakat kardeşim diyor ki kızların varken eşim yapmaz diyor.sen eşimin işini yaptınmı ki diyor anneme.
annemle babam konuştular fakat kardeşim diyor ki kızların varken eşim yapmaz diyor.sen eşimin işini yaptınmı ki diyor anneme.
Baktınız olmuyor hakettigi degeri verin sizede annenizede yazık bir güler yüz bir hoş sohbet bu kadar zorlanmamalı gelininizin yersiz tripleri için kardeşinizle aranız açılmasın. En basiti kardeşinizi arayıp geline selam yollamayındeneyelim :)
Kesin canımKesin KK üyesidir ve burada kv hikayelerinden kendince önlem alıyordur