Sizce Normal Mi?

sağol canım.çok şükür.

evet canım olabilir.

böğürtlen kuşu;yorumun için teşekkür ederim.ya sabır diyorum yabancı biri olsa kafaya takmazdım fakat kardeşimin eşi neticede o yüzden sineye çekiyorum.

bende esimin ailesine biraz sogukkanliyim. Cok fazla aramam. Ama öyle millet is yapacak ben oturacam he? ayip denen bisey var. Okadarda degil. Bence gelinle annen veya baban konussun.

bende esimin ailesine biraz sogukkanliyim. Cok fazla aramam. Ama öyle millet is yapacak ben oturacam he? ayip denen bisey var. Okadarda degil. Bence gelinle annen veya baban konussun.
annemle babam konuştular fakat kardeşim diyor ki kızların varken eşim yapmaz diyor.sen eşimin işini yaptınmı ki diyor anneme.

bende evliyim arkadaşlar.. eşimin ailesine , her nekadar annesine bayılmasamda inanılmaz saygı duyarım arar sorarım yanlarına sık sık gideriz her şeyi el birliğiyle yaparız.yazlıkta bile eltim ben ve kv her şeyi beraber yaparız.bende bayılmıyorum kv ye ama her şeyi eşim için yapıyorum sonuçta onun ailesi.benimde bir ailem var ve ben nasıl saygılıysam eşimde benim aileme karşı öyle hatta annecim babacım diye konuşur.her şey karşılıklı yani.ben kötü davramsam o benim aileme saygı duyarmı arar sorarmı hiç sanmıyorum.3 günlük dünya ya neyin kaprisini yapcan neden hem kendini hem eşini hem aileni üzeceksin.ben bir sıkıntı oldumu eşimle konuşuyorum ve fitlemiyorum çoğu zaman da amannnnn diyip geçiyorum.allah şımarık kaprisli kadınlara akıl fikir versin.

Bence suçlu kardesiniz hanimkoylu olmuş derler ya aynen öyle gelininde işine geliyo kocası bişey demiyo artik nasil korkuttuysa kardesinizi sizdende utanmasi yok zaten kocam bisey demiyo size ne der gibi

Sizde ilgilenmeyin hic beklentiniz olmasın yokmuş gibi davranin sofraya gel diye bile cagirmayin acindan geberecek degil ya (biraz kaba oldu ) hic umursamayin valla.

Kardeşiniz gelininizin annesine nasil davraniyo kardesinize bunuda sorun

evet canım onlar mutlular.dediğin gibi ben sadece annemin içlenmesine üzülüyorum.
zorla ıstemeden arasa daha mı mutlu olacak belki esı zorluyor dıye kardesınle araları açılacak şayet nişanlım beni zorlasa ara ara diye arayacagım varsada aramazdım, ama ben sık olmasada içimden geldikçe arayınca hep muhabbet edebılıyoruz hem nişanlım fark ettırmesede mutlu oluyor. ama bu işler zorla olmaz kimi sıkı fıkılığı sever kımı debenım gıbı mesafelı olmayı karakter meselesi..

adı üstünde gelin sizin evinize gelmiş

dışardan gelene ne yapılır hoşbeş edilir ilk geldiğinde hoşbes edılmemısse ısınamamıstır sıze ondan olmasın bu soğuk halleri ya da ona herseyı soyleyebılecegınızı düşünüp saçını kıyafetini kilosunu vb eleştirmiş olabilir misiniz acaba onu kırmıs olabılır mısınız acaba

Bence siz ne kadar aramasını bekledikçe o aramayacak,sıcaklık bekledikçe o vermeyecek.
Oysa sizin beklentiniz olmasa kendiliğinden arayacak,yakın duracak belki de.
Çünkü bu işler hep böyledir.
Aile ilişkileri beklentiyle değil doğallıkla gelişir,ilerler ya da geriler.

annemle babam konuştular fakat kardeşim diyor ki kızların varken eşim yapmaz diyor.sen eşimin işini yaptınmı ki diyor anneme.

Gelin hanımdan önce kızmanız gereken ilk kişi kardeşiniz. Edepsize bak koskoca kadın karısının işini yaptığında o da evlat diye ortalarda hangi yüzle gezecekmiş?? Tamam gelininiz mendeburun teki onu anladık ama asıl sorun insanlıktan nasibini almamış kardeşiniz. Benim de evlilik çağında erkek kardeşim var çıkıp anneme bu cümleyi kursa koca adam falan dinlemem çarparım ağzının tam orta yerine

bence abinizle eşi mutluysa sizde resmi davranın onun gibi
bu konuya takıp tartışmaktan küsmekten iyidir. küsüp hiç görüşmesseniz ki tartışmada eşini tutacak abiniz. anneniz daha çok üzülür. bence ağırlığınızı koruyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…