Sizce Normal Mi?

Evet canım olabilir.kardeşime göre normal bu durum.

En azindan sen yedigin tabagi topluyormussun. Kimse arkadas olmak zorunda deyil zaten esinin ailesiyle ama yedigi tabagi mutfaga goturmeyen insanlara acayip gicik oluyorum. O evde bir kac gun kalip sofraya oturup yemek
Yemegi afiyetle yemegi bilip, yedigi tabagi lavobaya koymayan. Hic gelme daha iyi. Sahsen gelinim oyle yapsa ki bence bana gelip ev isi yapmak zorunda deyil kimse, ama tabagini bile kaldirmiyorsa onun yuzune bile bakmazdim.

Annem
Annenin de içinden gelmiyor yüzüne bakmak Allaha havale ediyor napsin kadincagiz

Senin kardesinin ayari da bozulmus bence.

Bu arada kardesin kaldirmali
O zaman karisinin tabagini. Terbiyesiz. Boyle evlat ta dusman basina gitmesin.
Zaten kardeşim kaldiriyor,aralarında anlaşmışlar gibi onlara gore normal.amin canım Allah hayirli vefali kadir kiymet bilen çocuklar versin.

Annem

Annenin de içinden gelmiyor yüzüne bakmak Allaha havale ediyor napsin kadincagiz

En guzeli bir sey soylememek kimseye. Allah'a havale etmekten baska bir sansiniz da yok zaten. Cogu kisi kv den ceker ama bazen tam tersi olabiliyor. Bence kardesinize de br sey soylemeyin. Birakin ne halleri varsa gorsunler.

Zaten kardeşim kaldiriyor,aralarında anlaşmışlar gibi onlara gore normal.amin canım Allah hayirli vefali kadir kiymet bilen çocuklar versin.
Evet onlar bence aralarinda anlasmislar. Dugunde yada baska seylerde sorunmu
Oldu ? Sizden gelen hatalar olduysa kardesin esinin tarafini tutuyor
Olabilir su an, ki tutsun ama bu kimseyi enayi yerine koymak
Olmasa keske.

O aramıyorsa siz de aramayın, siz de aranıza mesafe koyun. Kardeşiniz niye böyle yapıyorsunuz derlerse bizim yapımız bu dersiniz. Gelininiz de halalarımla teyzem gibiymiş. Onlar da hiç bir işin ucundan tutmazlar, biz de sürekli laf sokarız Siz de gelininize mesafeli davranın. Siz de aramayın ailesinden birine bişey olunca. Aynı bizim damat gibiymiş sizin gelin de. Kendi ailesinin başına bi iş gelince biz arıyoruz, onlar bizi ölüm bile olsa aramıyor. Sanki çok hevesdik. Artık ben de anneme aratmıyorum onları.

Kardesinde nisanlimi gordum. Ailesinin evinde o da bi bardagi bile kaldirtmaz bana. Alismasinlar, onlarda biz biz de onlarda misafiriz der.
Ailelerle aramiz da cok iyidir. Ben de durup dururken kvmi aramam, haftada 4 5 defa konusuruz ama. haftada 1de evine gidiyorum. Nisanlim her aksam bizde ama. Anneme bayiliyor. Ama kvm kocasiyla tartissa bana dert yanar, gorumcemle yeri gelir kayinvalidemin dedikodusunu yapariz. (Kv kendi kizina bayagi cadi) ben de annemle atissam gorumceme kosarim. (basta sevmedim gorumcemi, uzak durdum. O bana adim attikca attim) Ama cidden hic napiyosun demeye aramayiz. Diyalogumuz hic sifir noktasinda degildi, arkadas gibiyiz. Bastan o sicakligi yakalayamamis olabilirsiniz. Mesafe de gitgide acilmistir...

Hizmet konularina gelince de, kendimden ornek vereyim. Gorumcem 7 aylik hamile. Dun kvmin misafiri vardi. nisanlimla disardaydik gec gittik gorumcem masayi topluyor. Yardim edeyim dedim, yok sen kahve yap icelim balkonda dedi yardimi kabul etmedi. Sonra cay servisi yapilacak kvm bardaklari hazirlayin dedi, gorumcem anne konusuyoruz gelemeyiz dedi. Nitekim gitmedik. Yardim etmedik. Bu aksam da misafir gelecekmis yine kvme, cagirdi. Gitmedim. Hatta gorumcem de yanimda o da gitmedi. Dun o beni kacirdi bugun ben onu. Is yapmamak icin adam dograr seviyedeyiz yemin ederim. Belki sizin gelinin de yapisi odur.

Kisaca demek istedigim su, geline siz adim atin. Gerekirse 3 5 10 20 adim. Gelecektir. Mutlaka ortak noktaniz vardir.

Śnki gelininiz kk ûyesi gibu sizle bi sorun yaşadı burada anlattı ve buradan da mesafeni koru aman bulaşma tarzı yanitlar almista ustaca uyguluyoo gibii kim bilit

Gelin dediginiz kardesinizin evlendigi kadin, yani onun ailesi. Hizmetci degil, misafir olarak geldigi kayinvalide ya da görümce evinde hizmet etsin. Siz ona gittiginizde size is mi yaptiriyor?
Ayrica soguk ve mesafeli bir kisiligi olabilir, bu onun sizi sevmedigi anlamina gelmez.
En önemlisi de kardesiniz onu öyle sevmis ki arka cikiyor, bence bu olayi karistirirsaniz siz zararli cikarsiniz.
Bu durum sizi söylediginiz gibi cok rahatsiz ediyorsa, görüsmemeye calisin.

Yorum yapan herkese teşekkürler. Belli bir yaştan sonra kimseyi değiştiremeyiz. Gelinimizle kardeşim mutlu olsunlar varsin boyle olsunlar.ne diyeyim Rabbim anneme sağlık versin.hiçbir anne üzülmesin, kirilmasin.ama şuna inanıyorum herkes ektiğini biçer. Bugün bir anneyi üzen, inciten kadin gun olur kendi yavrusunun boyle yaptigini görünce bir vicdan muhasebesi yapar.ilahi adalete inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…