- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
-
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
Evet canım olabilir.kardeşime göre normal bu durum.- Sürekli arayıp sormuyorsa karakter olarak soğuk bir tip olabilir.
- Nasılsın soruna karşı cevap olarak siz nasılsınız demiyorsa nezaketten anlamıyor olabilir.
- Sofraya yardım etmeyip kurulunca oturup yemek yedikten sonra toplamadan kalkıyorsa kendisini şimdiden hizmetçi gibi görmenizi istemiyor ve şimdiden yardım edip alıştırmak istemiyordur.
Ayrıca günümüzde o kadar çok kv, görümce sıkıntısı yaşayan gelin var ki büyük ihtimal kendisine anlatılanlar veya burada anlatılanları okumuş olma ihtimali varsa bunları yaşamamak adına uzak duruyordur. Yapısıda soğuksa abinize ve kendisine bu yaptıkları ilginç gelmiyordur.
Ön yargılı bir insan olma ihtimali yüksek ve karakter yapısıyla alakalı bir durum olarak gördüm ben.
En azindan sen yedigin tabagi topluyormussun. Kimse arkadas olmak zorunda deyil zaten esinin ailesiyle ama yedigi tabagi mutfaga goturmeyen insanlara acayip gicik oluyorum. O evde bir kac gun kalip sofraya oturup yemekBen de aramam
Başka konuya da yazdım şimdiye kadar Kv beni bir kere aradı bir görümcem kayınrader elti aramadı ben de onları aramadım
Diğer görümcem ile ararız birbirimizi ama o komşum ilişkimiz o şekilde
Kv evine gidince misafirim, otururum ama Kv yoksa evde, yemek vs yaparım
Evde birileri varsa sofra kur topla hadi bir kez de salata yapmıştım o kadar çay doldururum ya da demlerim
10 yıllık evliyim arkamdan ne derse der
Kv ile iletişim zor yüz yüze iken bile yanlış anlayan birisi o nedenle telde konuşmaya hiç kalkmıyorum
Annem başka şehirde onu da haftada ya da 10 günde bir arıyorum 10-15 dakika
Diğer tanıdıkları akrabaları vs aramam sevmem telde konuşmayı başsağlığı dilemek falan zulüm gelir
Ben böyleyim tıpkı sizin gelin gibi
Bunları sadece şunun için yazdım bu şekilde davranan sadece sizin gelin değil ve davranışları da annenizi ya da sizi üzmek için değil
Başka şehirden ziyarete vs geliyormuş anneniz üzmesin kendini
ama kardeşiniz haber de verse siz de onu aramayın belki o zaman dank eder
sorarsa o sevmiyor aramayı aranmayı da istemez diye düşündük der üste çıkarsınız
Senin kardesinin ayari da bozulmus bence.Evet canım olabilir.kardeşime göre normal bu durum.
Annenin de içinden gelmiyor yüzüne bakmak Allaha havale ediyor napsin kadincagizEn azindan sen yedigin tabagi topluyormussun. Kimse arkadas olmak zorunda deyil zaten esinin ailesiyle ama yedigi tabagi mutfaga goturmeyen insanlara acayip gicik oluyorum. O evde bir kac gun kalip sofraya oturup yemek
Yemegi afiyetle yemegi bilip, yedigi tabagi lavobaya koymayan. Hic gelme daha iyi. Sahsen gelinim oyle yapsa ki bence bana gelip ev isi yapmak zorunda deyil kimse, ama tabagini bile kaldirmiyorsa onun yuzune bile bakmazdim.
Zaten kardeşim kaldiriyor,aralarında anlaşmışlar gibi onlara gore normal.amin canım Allah hayirli vefali kadir kiymet bilen çocuklar versin.Senin kardesinin ayari da bozulmus bence.
Bu arada kardesin kaldirmali
O zaman karisinin tabagini. Terbiyesiz. Boyle evlat ta dusman basina gitmesin.
Annem
Annenin de içinden gelmiyor yüzüne bakmak Allaha havale ediyor napsin kadincagiz
Evet onlar bence aralarinda anlasmislar. Dugunde yada baska seylerde sorunmuZaten kardeşim kaldiriyor,aralarında anlaşmışlar gibi onlara gore normal.amin canım Allah hayirli vefali kadir kiymet bilen çocuklar versin.
O aramıyorsa siz de aramayın, siz de aranıza mesafe koyun. Kardeşiniz niye böyle yapıyorsunuz derlerse bizim yapımız bu dersiniz. Gelininiz de halalarımla teyzem gibiymiş. Onlar da hiç bir işin ucundan tutmazlar, biz de sürekli laf sokarızKızlar merhaba.Bizim gelinimiz 2 yıldır ne annemi ne de beni arıyor.Ben birkaç kere aradım fakat hep mesafeli davranıyor.Annemlere geldiğinde de hiçbir şeye yardım etmez ben çocuklu olmama rağmen kalkar ben yaparım.ama artık hazmedemiyorum.onların geldiği hafta ben gitmiyorum.
Annemle konuşmuyor.annem ona nasılsın kızım iyi misin dediğinde iyiyim diyor kısa yanıtlar veriyor sohbet etmiyor.annem 50 yaşında zavallı o çok üzülüyor.gelin hiç bir zaman anneme nasılsın iyi misin demedi.kendimden kardeşlerimden geçtim zaten biz hastalandığımızda da kendisi aramaz geçmiş olsun demez.ama onun bir şeyi olduğunda kardeşim aramamızı bekler.hatta şöyle diyeyim:gelinin babası ya da bir yakını hastalandığında arar haber verir kardeşim .zaten o demese de ben kim hastalanırsa ararım zaten.kardeşim,onun ailesini arar sürekli iletişim halindeler.ama gelin hiçbirimizi aramaz.sadece annemi arsa ne kadar mutlu olucam.annem çok üzülüyor.zaten hasta bi de bunu kafasına takıyor .kardeşime söyledim dedim ki eşin neden hiç annemi armıyor geldiğinde geçmiş olsun demiyor.kardeşim diyor ki onun yapısı böyle.eşimi böyle kabul edin diyor.bana defalarca geldiler güzel ağırladım.farklı şehirde oturuyorlar fakat biz 1 kere gittik kardeşim kalın dedi ondan duymadık biz de kalmadık yorgunluğumuz kaldı yanımıza.gelin sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor ama ben yoruldum artık kendi adıma yapmacık davranamıyorum.mümkün mertebe aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum.o zaman da kardeşim siz eşime yakınlık göstermiyorsunuz diyor.
ne zaman gelseler annemlere ben bebeğimi eşime verip yemek,bulaşık temizlik yapıyorum.kendisi diğer odalara geçip saatlerce ailesiyle konuşuyo,yemek hazırlanınca oturuyo yemeğini yiyo.sonra da oturup telefonla oynuyo.yıprandık ailecek.ama sorun şu kardeşim eşinin bu davranışlarını normal görüyo.o böyle deyip geçiştiriyo.
kızlar siz ne düşünüyorsunuz,normal mi bu durum?
Kızlar merhaba.Bizim gelinimiz 2 yıldır ne annemi ne de beni arıyor.Ben birkaç kere aradım fakat hep mesafeli davranıyor.Annemlere geldiğinde de hiçbir şeye yardım etmez ben çocuklu olmama rağmen kalkar ben yaparım.ama artık hazmedemiyorum.onların geldiği hafta ben gitmiyorum.
Annemle konuşmuyor.annem ona nasılsın kızım iyi misin dediğinde iyiyim diyor kısa yanıtlar veriyor sohbet etmiyor.annem 50 yaşında zavallı o çok üzülüyor.gelin hiç bir zaman anneme nasılsın iyi misin demedi.kendimden kardeşlerimden geçtim zaten biz hastalandığımızda da kendisi aramaz geçmiş olsun demez.ama onun bir şeyi olduğunda kardeşim aramamızı bekler.hatta şöyle diyeyim:gelinin babası ya da bir yakını hastalandığında arar haber verir kardeşim .zaten o demese de ben kim hastalanırsa ararım zaten.kardeşim,onun ailesini arar sürekli iletişim halindeler.ama gelin hiçbirimizi aramaz.sadece annemi arsa ne kadar mutlu olucam.annem çok üzülüyor.zaten hasta bi de bunu kafasına takıyor .kardeşime söyledim dedim ki eşin neden hiç annemi armıyor geldiğinde geçmiş olsun demiyor.kardeşim diyor ki onun yapısı böyle.eşimi böyle kabul edin diyor.bana defalarca geldiler güzel ağırladım.farklı şehirde oturuyorlar fakat biz 1 kere gittik kardeşim kalın dedi ondan duymadık biz de kalmadık yorgunluğumuz kaldı yanımıza.gelin sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor ama ben yoruldum artık kendi adıma yapmacık davranamıyorum.mümkün mertebe aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum.o zaman da kardeşim siz eşime yakınlık göstermiyorsunuz diyor.
ne zaman gelseler annemlere ben bebeğimi eşime verip yemek,bulaşık temizlik yapıyorum.kendisi diğer odalara geçip saatlerce ailesiyle konuşuyo,yemek hazırlanınca oturuyo yemeğini yiyo.sonra da oturup telefonla oynuyo.yıprandık ailecek.ama sorun şu kardeşim eşinin bu davranışlarını normal görüyo.o böyle deyip geçiştiriyo.
kızlar siz ne düşünüyorsunuz,normal mi bu durum?