Sizce Normal Mi?

İlla aramak zorundamı bende sevmem öyle arayıp sormayı fln
Ha evinize gelince yemek hazırlanınca oturup kalkması yanlış her sekilde.
Tabi birde ondan dinlemek lazım

İlla aramak zorundamı bende sevmem öyle arayıp sormayı fln
Ha evinize gelince yemek hazırlanınca oturup kalkması yanlış her sekilde.
Tabi birde ondan dinlemek lazım
Sizin fikrimiz tabii.açik uçlu bir konu.zaten hep aramasini beklemiyoruz.bir hastalık olur yahut ayda bir hal hatir sormak için eşin ailesi aranabilir.ayrıca insan ektiğini biçer. Hayat bir devir daimden ibarettir.bugün eşinin annesine babasına boyle davranan gün gelir kendi yavrusunun da boyle yaptigini görünce otokritigini yapar.sorgular kendini.

bence abinizle eşi mutluysa sizde resmi davranın onun gibi
bu konuya takıp tartışmaktan küsmekten iyidir. küsüp hiç görüşmesseniz ki tartışmada eşini tutacak abiniz. anneniz daha çok üzülür. bence ağırlığınızı koruyun
Haklisin canim.politik olmak lazım.

Baktınız olmuyor hakettigi degeri verin sizede annenizede yazık bir güler yüz bir hoş sohbet bu kadar zorlanmamalı gelininizin yersiz tripleri için kardeşinizle aranız açılmasın. En basiti kardeşinizi arayıp geline selam yollamayın
Evet öyle yapiyorum canım ama kardeşim de günden güne uzaklaşıyor bizlerden.

Gelin hanımdan önce kızmanız gereken ilk kişi kardeşiniz. Edepsize bak koskoca kadın karısının işini yaptığında o da evlat diye ortalarda hangi yüzle gezecekmiş?? Tamam gelininiz mendeburun teki onu anladık ama asıl sorun insanlıktan nasibini almamış kardeşiniz. Benim de evlilik çağında erkek kardeşim var çıkıp anneme bu cümleyi kursa koca adam falan dinlemem çarparım ağzının tam orta yerine :KK12:
Canim kesinlikle suç kardeşimde.farkindayiz.ben çocuklu olmama rağmen kalkıp temizlik yemek çaydi yapıyorum gelin hanim oturup telefonla oyalaniyo.canim üstelik ben de çalışan kadinim.o da .onun bi ekstrasi yok.zoruna gidiyor.akşama kadar calisiyorum,geliyorum anneme yardim ediyorum sonra da çocukla ilgileniyorum.el insaf ya

bende evliyim arkadaşlar.. eşimin ailesine , her nekadar annesine bayılmasamda inanılmaz saygı duyarım arar sorarım yanlarına sık sık gideriz her şeyi el birliğiyle yaparız.yazlıkta bile eltim ben ve kv her şeyi beraber yaparız.bende bayılmıyorum kv ye ama her şeyi eşim için yapıyorum sonuçta onun ailesi.benimde bir ailem var ve ben nasıl saygılıysam eşimde benim aileme karşı öyle hatta annecim babacım diye konuşur.her şey karşılıklı yani.ben kötü davramsam o benim aileme saygı duyarmı arar sorarmı hiç sanmıyorum.3 günlük dünya ya neyin kaprisini yapcan neden hem kendini hem eşini hem aileni üzeceksin.ben bir sıkıntı oldumu eşimle konuşuyorum ve fitlemiyorum çoğu zaman da amannnnn diyip geçiyorum.allah şımarık kaprisli kadınlara akıl fikir versin.
Allah razi olsun senden canim.kişilik meselesi.insanın içinden gelmeli bunlar.

Allah razi olsun senden canim.kişilik meselesi.insanın içinden gelmeli bunlar.
Ayni benim ex elti.
Burda sana sizde de suc vardir diyenlere takilma bence. Anlayamazlar, cunku bu tip
Insanlardan dunyada fazla
Oldugunu sanmiyorum ben.

Benim
Eltim esiyle de ayni oldugu icin ( niye evlendiyse) bosandilar iki cocuktan sonra. Kadininumrunda bile deyil, buyuk kiz cok etkilendi halbuki, ve ezikligini yasiyor bu durumun. Kaynim perisan oldu ama daha fazla da surduremedi evliligini, 7 yilsonra bosandilar.

Elti zorunlu gorev dolayisiyla uzak sehirde su an ve kaynim
Her aygidip goruyor cocuklarini, ama kadinin umru bile deyil.

O da hic konusmazdi hicbirimizle, yedigi tabagi bile mutfaga gotutmezdi. Bu gorgusuLukten baska bir sey deyil bence.

Sen de takilma, bence siz de gelini arayip
Sormayin, gelirse gene gulun yuzune canim cicim deyin ama kardesinize de braf soylemeyin esi hakkinda. En azindan sizin gelin kardesinizi mutlu ediyor demek ki.bosverin, o da kendi evlatlarindan ceker.

Ayni benim ex elti.
Burda sana sizde de suc vardir diyenlere takilma bence. Anlayamazlar, cunku bu tip
Insanlardan dunyada fazla
Oldugunu sanmiyorum ben.

Benim
Eltim esiyle de ayni oldugu icin ( niye evlendiyse) bosandilar iki cocuktan sonra. Kadininumrunda bile deyil, buyuk kiz cok etkilendi halbuki, ve ezikligini yasiyor bu durumun. Kaynim perisan oldu ama daha fazla da surduremedi evliligini, 7 yilsonra bosandilar.

Elti zorunlu gorev dolayisiyla uzak sehirde su an ve kaynim
Her aygidip goruyor cocuklarini, ama kadinin umru bile deyil.

O da hic konusmazdi hicbirimizle, yedigi tabagi bile mutfaga gotutmezdi. Bu gorgusuLukten baska bir sey deyil bence.

Sen de takilma, bence siz de gelini arayip
Sormayin, gelirse gene gulun yuzune canim cicim deyin ama kardesinize de braf soylemeyin esi hakkinda. En azindan sizin gelin kardesinizi mutlu ediyor demek ki.bosverin, o da kendi evlatlarindan ceker.
Evet canim,onlar mutlu olsunlar dediğin gibi herkes ektiğini biçer.

İnsanlar arası mesafe, arayıp sormayarak, bir şeylere yardım etmeyerek değil; ilişkinizi belirli bir samimiyette tutup onun önüne geçmeyerek, saygı sınırını aşmayarak kurulur.

Ben de soğuk bir insanım, aramam sormam kimseyi.
Ama olduğum yerde de koskoca insanlar bana hizmet edince 'rahatsız' olurum.
Görüştüğüm zaman güler yüzümü eksik etmem, hoşlanmayacağım bir şeyler söyleniyorsa bile dinliyormuş gibi yapar, geçerim.
Gelininiz narsist gibi davranıyor.
Çözebileceğiniz bir problem gibi gelmedi bana.
Böyle bir insana en güzeli, onun size davrandığı gibi davranmaktır her zaman.
En azından üzülen siz olmazsınız.

İnsanlar arası mesafe, arayıp sormayarak, bir şeylere yardım etmeyerek değil; ilişkinizi belirli bir samimiyette tutup onun önüne geçmeyerek, saygı sınırını aşmayarak kurulur.

Ben de soğuk bir insanım, aramam sormam kimseyi.
Ama olduğum yerde de koskoca insanlar bana hizmet edince 'rahatsız' olurum.
Görüştüğüm zaman güler yüzümü eksik etmem, hoşlanmayacağım bir şeyler söyleniyorsa bile dinliyormuş gibi yapar, geçerim.
Gelininiz narsist gibi davranıyor.
Çözebileceğiniz bir problem gibi gelmedi bana.
Böyle bir insana en güzeli, onun size davrandığı gibi davranmaktır her zaman.
En azından üzülen siz olmazsınız.
Sağol canım yorumun için.dediğin gibi birbirimizi sevmeyebiliriz fakat saygı duymaliyiz.aksi taktirde ilişkiler kopmaya mahkum olur.

Ben de aramam

Başka konuya da yazdım şimdiye kadar Kv beni bir kere aradı bir görümcem kayınrader elti aramadı ben de onları aramadım

Diğer görümcem ile ararız birbirimizi ama o komşum ilişkimiz o şekilde

Kv evine gidince misafirim, otururum ama Kv yoksa evde, yemek vs yaparım
Evde birileri varsa sofra kur topla hadi bir kez de salata yapmıştım o kadar çay doldururum ya da demlerim

10 yıllık evliyim arkamdan ne derse der

Kv ile iletişim zor yüz yüze iken bile yanlış anlayan birisi o nedenle telde konuşmaya hiç kalkmıyorum

Annem başka şehirde onu da haftada ya da 10 günde bir arıyorum 10-15 dakika

Diğer tanıdıkları akrabaları vs aramam sevmem telde konuşmayı başsağlığı dilemek falan zulüm gelir

Ben böyleyim tıpkı sizin gelin gibi

Bunları sadece şunun için yazdım bu şekilde davranan sadece sizin gelin değil ve davranışları da annenizi ya da sizi üzmek için değil

Başka şehirden ziyarete vs geliyormuş anneniz üzmesin kendini

ama kardeşiniz haber de verse siz de onu aramayın belki o zaman dank eder

sorarsa o sevmiyor aramayı aranmayı da istemez diye düşündük der üste çıkarsınız

Son düzenleme:
Ben de aramam

Başka konuya da yazdım şimdiye kadar Kv beni bir kere aradı bir görümcem kayınrader elti aramadı ben de onları aramadım

Diğer görümcem ile ararız birbirimizi ama o komşum ilişkimiz o şekilde

Kv evine gidince misafirim, otururum ama Kv yoksa evde, yemek vs yaparım
Evde birileri varsa sofra kur topla hadi bir kez de salata yapmıştım o kadar çay doldururum ya da demlerim

10 yıllık evliyim arkamdan ne derse der

Kv ile iletişim zor yüz yüze iken bile yanlış anlayan birisi o nedenle telde konuşmaya hiç kalkmıyorum

Annem başka şehirde onu da haftada ya da 10 günde bir arıyorum 10-15 dakika

Diğer tanıdıkları akrabaları vs aramam sevmem telde konuşmayı başsağlığı dilemek falan zulüm gelir

Ben böyleyim tıpkı sizin gelin gibi

Bunları sadece şunun için yazdım bu şekilde davranan sadece sizin gelin değil ve davranışları da annenizi ya da sizi üzmek için değil

Başka şehirden ziyarete vs geliyormuş anneniz üzmesin kendini

ama kardeşiniz haber de verse siz de onu aramayın belki o zaman dank eder

sorarsa o sevmiyor aramayı aranmayı da istemez diye düşündük der üste çıkarsınız
Teşekkürler canım yorumun için mantikli geldi aramayi da aranmayi da sevmez demek :)

- Sürekli arayıp sormuyorsa karakter olarak soğuk bir tip olabilir.

- Nasılsın soruna karşı cevap olarak siz nasılsınız demiyorsa nezaketten anlamıyor olabilir.

- Sofraya yardım etmeyip kurulunca oturup yemek yedikten sonra toplamadan kalkıyorsa kendisini şimdiden hizmetçi gibi görmenizi istemiyor ve şimdiden yardım edip alıştırmak istemiyordur.

Ayrıca günümüzde o kadar çok kv, görümce sıkıntısı yaşayan gelin var ki büyük ihtimal kendisine anlatılanlar veya burada anlatılanları okumuş olma ihtimali varsa bunları yaşamamak adına uzak duruyordur. Yapısıda soğuksa abinize ve kendisine bu yaptıkları ilginç gelmiyordur.

Ön yargılı bir insan olma ihtimali yüksek ve karakter yapısıyla alakalı bir durum olarak gördüm ben. :cool:

X