Merhabalar arkadaşlar , 2 yıllık evliyim ve eşimle 8 senedir birlikteyiz . Eşim 30 ,ben ise 31 yaşındayim. Ve çocuğumuz henüz olmadı olmuyor , eşimde spermlerindeki sorun nedeni ile bu vakte olmadı şuan da yine tedavi görüyoruz . Sevgililik + nişanlılık + evlilik bu kadar sene boyunca bizim eşimle birlikte mutlu bir yuva kurup çocuk sahibi olmakti . Ve hep taktik evlendigimiz ilk ayından bu 2 senelik süreç boyu eşim çocuk ha çocuk deyip durdu ve kendisini yetersiz gördü . Herseyi takan ,sorumluluk düşüncesi yüksek ve stresli biri özellikle çocuk konusundan sonra bizim cinsel hayatimiz neredeyse bitti ... anlatmamın nedeni kendisine defaten söyledim niye böylesin ,niye biz cinsel hayatimiz tamamiyle sıfırlandı diye . Kendisinin işi evet yorucu üstüne bu çocuk mevzusu tamamiyle bitirir mi cinsel hayatı ? Neredeyse 0 . Hatta dün kendisine sorduğumda , eşim " ilişkiye girsekte birşeye yaramıyor ki ?" Diye söyledi . Doğal olarak hem üzülüyorum hemde çare bulamıyorum, kendisi kabullenmiş gibi bana " alış aşkım yaşlaninca da böyle olacaz" vs ... Sizce tamamiyle psikolojik değil mi ? Ben eminim ama bir arkadaşıma söyledim o da , erkek o filan nasıl duruyo dedi aklım karıştı . Yani üzerine de gitmek istemiyorum ama 20 günde bir kere bile neredeyse artık yok bişey aramızda ve son 3 aydır böyle . Sizce normal mi durum ?