• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden?

spain2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
1
0
1
34
Merhabalar,
Ben 4 yıl önce boşandım bir çocuğum var o henüz doğmadan ayrıldığımız için tek başıma büyüttüm diyebilirim. çalıştığım için ben işteyken ailem ilgilendi. Bu 4 yıl benim için yeni bir düzen oluşturma, ayrılık acısını atlatma, hatıraların üzerine set çekmeye çalışmakla geçti ancak sonunda mutlu bir kadın olarak çıktım. baştan bir düzen kurdum çocuğumda çok mutlu büyüyor babasıyla zaman zaman görüşüyorlar. yaklaşık bir yıldır herşey rayında gidiyor. ben boşandıktan sonra benimle görüşmek isteyen çok erkek çıktı karşıma. gerek çalıştığım yerde gerekse görücü usülü. herkes bebek küçükken evlenmem yönünde fikir beyan ediyordu. ben çok istemiyordum açıkçası tekrar birini sevme,alışma süreci hiç düşünmemiştim böyle birşey. Ta ki çocukluktan beri tanıdığım eski bir arkadaşım bana yazana kadar. önceleri sohbet ediyorduk yazışıyorduk sadece sonrasında bana hala ilgisinin olduğunu(lise çağlarında ve üniversitede görüşmek için teklif etmişti ancak pek ilgilenmemiştim). niyetinin ciddi olduğunu söyledi. kendisi bekar olduğu için direkt reddettim. ancak birçok yerde karşıma çıktı ve pes etmedi. zamanla ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. telefonla konuşuyor, kalabalık yerlerde uzaktan birbirimizle bakışıyorduk. bu şekilde 3 ay gibi bir zaman görüştük tamamen duygu seline kapıldım ve ondan başka birşey düşünemez oldum. aile olmaya inancımız tamdı. sonra bir gün durup dururken sadece mesajla ilişkimizi bitirdi. bu ilişkinin bir sonu olmadığını, beni çok sevdiğini ama daha fazlasına gücünün yetmediğini söyledi. ben de hadi eyvallah dedim ve kapattım mevzuyu ama çok üzülüyorum ve onu seviyorum.

sizce bu bey neden böyle yaptı?
1- aradığını bende bulamadı. takılmak istiyordu ama ilişki monoton geldi
2- cinsel amaçlar için kullanmak istedi bulamayınca gitti.
3- ilişkimizi ailesine açtı ve olumsuz yanıtlar alınca gözü korktu.
4- başka ne olabilir?

4. Seçenek çocuklu bir kadınla evlenmeyen cesareti yoktur

3. Ağır basıyor. Yanlış anlamayın lütfen. Toplumumizda herkes namus bekçisi, namus abidesi olduğu için bekar erkeğin, Bosanmıs bir anneyle evlenmesine şiddetle karşı çıkarlar. Kv şirret bir kadınsa doğduğunuza bile pişman edebilirdi.

Güzel yanı şu. Olaylar ciddiye binmeden yarı yolda bırakacağını göstermiş. İyi ki. Sizde eyvallah demişsiniz elinize sağlık. Bırakın gitsin

Merak etme tatlım gidene eyvallah diyecek güçte kadına herkes elbet birgün yalvararak döner , evlensen bile asla işini bırakma tek tavsiyem bu , ha mesleği iyi birini seçmek içinde sosyal arkadaslik sitelerinde meslek bilgisi net olan siteler üye ol , elbet bir doktor bir avukat sana aralığından fazla saygıyı gösterir çünkü azimli insanlar biranda terketmez

Ailesi olumsuz yaklaşmış olabilir.
Bir de cocuklu biriyle evlenmek kolay birşey degil bence.

Hepsi olabilir, fakat sebebini öğrenip ne yapacaksınız. Her seçenekte bu ilişkinin bu adamla oluru yok.
1-monoton geldiyse ilişki zaten bitmis demek
2-bence en çirkin seçenek, gerçekten böyle bir niyetle yaklaştıysa sukredin gittiği için
3-Bu da olası, fakat eğer bu yüzden ayrıldıysa boşverin bitsin. Omrunuzu birde kayın aileye kendinizi kabul ettirmekle mi geçirecektiniz?

Ve birde eğer çocuğunuz var diye evlenmek ağır geldiyse bu da normal. Burada konu açan hanımlara diyoruz, sizin çocuğunuz yoksa çocuklu adamla evlenmeyin diye. Çünkü bu her babayigidin kaldırabileceği bir durum değil.

Ve birde eğer çocuğunuz var diye evlenmek ağır geldiyse bu da normal. Burada konu açan hanımlara diyoruz, siz bakarsanız çocuklu adamla evlenmeyin diye. Çünkü bu her babayigidin kaldırabileceği bir durum değil.
Iste en basta bunu bile bile kadını ikna etmek ıcın cabalamak kendine baglamak alıştırmak bir insana yapılacak en buyuk kotuluk.
Sonradan ogrenmemıs cocugun oldugunu, orda kadının hayatına girmekten vazgecmelıydı.

Bekar bir erkek ve evlenip boşanmış bir çocuğu olan bir kadın..nedense türkiyede hep evlenip boşanmış ve çocuğu olan kadınla evlenilmez diye bakılıyor..bana göre çok yanlış bir düşünce kimse boşanmak için evlenmiyor ki mutlu olmak için evleniliyor..anlaşamadığında ise boşanmak bence çok mantıklı daha fazla her iki tarafında birbirlerini kırmadan evliliği bitirmesi çok iyi..ama bunu kötü bişeymiş gibi gösteren bir ülkeyiz aynı erkektir yapar Aslan oğlum koçum ama kadın yapınca bilmem ne gibi..bence ailesi evlenip boşanmış birde çocuğunuz var diye istememiştir
İşte sevmiyorum ben bunu bir kadının duygularıyla oynayıp veya erkeğin cinsiyetlede alakası yok sonra ilişkiyi bitirmek..
Hakkınızda en hayırlısı olmuş hiç üzülmeyin siz değerlisiniz ve sizi gerçekten sevecek biriyle evlenin silip atın kafanızdan

Sebebini ogrenince ne degisecek ki? Daha neden iliskiyi bitirmek istedigini söyleyip, ne size ne iliskinize saygı duyan ve bunu mesajla yapan bir adamın cok da olgun oldugunu sanmıyorum. Sizin icin en iyisi olmus. Önünüze bakın.

Her erkek az cok ailesini tanir kabul edip etmeyecegini.bence sebep 3. secenek olsa biraz diretir olmasi icin ugrasirdi.
Bana 2 gibi geldi ama yine de bilemeyiz tabii.
Gercek niyetiyle yaklassa reddedilecegini bildigi icin seviyorum ayagi yapti.aradigini bulamayinca da bir anda bitirdi.

Iste en basta bunu bile bile kadını ikna etmek ıcın cabalamak kendine baglamak alıştırmak bir insana yapılacak en buyuk kotuluk.
Sonradan ogrenmemıs cocugun oldugunu, orda kadının hayatına girmekten vazgecmelıydı.
Kesinlikle katılıyorum, yani gözü yemiyorsa hiç girmeyecek o işe. Karşı tarafa da boşuna duygusal bağ kurdurtmamali

Back
X