Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kitap okumaktan sanırım, hep aynı laflar. Neyse şekerim inşallah sana da kıyarlar bi nikah hiç yoktan mutsuz evlilikte gözün kalmaz. Hadi iyi akşamlar.Boşsun çünkü seninle ne konuşulurki canının sıkıntısını burada gidermeye gelmişsin. Bende laf çok yeterki iste. Kocandan bahsediyorsun gösteririm bakmaz diyorsun sen gösterebilir misin diyorsun neyin havasını atıyorsun uzak oyna git başımdan uğraşamam senin gibilerle
Çok zavallısın.. Nikah istemiyorum mutluyum Avrupa turu yaptım sırada başka ülkeler var.. sende evde otur kocana hizmet et ayrıca topik topik gez hadi iyi topikler…Çok kitap okumaktan sanırım, hep aynı laflar. Neyse şekerim inşallah sana da kıyarlar bi nikah hiç yoktan mutsuz evlilikte gözün kalmaz. Hadi iyi akşamlar.
Çalışırken bir çok kazakistanlı iş arkadaşım oldu. Hepsi inanılmaz güzel, çok çalışkan, kariyerli , erdemli akıllı kadınlardı.Kazakistanlı
He he. Kesin yaşanmıştır bu. Avrupa turu yapıp imam nikahlı herifle 200 lira kavgası etmek. O.. diye hakaret yiyip boğaz sıkılmalı hayat yaşamak. Kızım senin gibi neleri geçti elimden. Herkesi kendin gibi safoz sanma.Çok zavallısın.. Nikah istemiyorum mutluyum Avrupa turu yaptım sırada başka ülkeler var.. sende evde otur kocana hizmet et ayrıca topik topik gez hadi iyi topikler…
Safoz ne pardon? Kocakarı ağızlısın seninle muhatap olmamHe he. Kesin yaşanmıştır bu. Avrupa turu yapıp imam nikahlı herifle 200 lira kavgası etmek. O.. diye hakaret yiyip boğaz sıkılmalı hayat yaşamak. Kızım senin gibi neleri geçti elimden. Herkesi kendin gibi safoz sanma.
Şaka mısın, hala soruyor musunMerhaba benim 3 yıldır birlikteliğim var, imam nikahı kıydık, güzel günlerimiz de oldu ama kötü günlerimiz de.. örneğin sinirlendiğinde bana o… kelimesini kullandı. Birkaç sefer boğazıma yapıştı üstelik para yüzünden. (kavga sırasında bana para verip bu kadarlık adamsın dedi o öyle dediği için ben 200 tlyi camdan attım diye boğmaya çalıştı emeğimi atamazsın diyerek) Bitti dediğimde ise sana aldıklarımı geri ver deyip istedi(sadece birkaç ince zincir küpe ve kıyafet aldı bir bilezik bile almadı aldıklarını verdim) sonra pişman olup özürler diledi ama ben artık istemiyorum. Aileme ve bana görmemişsiniz dedi. Aileme yapılanları anlattım onlar da istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin
Ahahahah. İmam nikahlı dilberden elitizm dersleri de almadım demem.Safoz ne pardon? Kocakarı ağızlısın seninle muhatap olmam
Dilberimdir evet kocama gösteririm bakmaz diyen sokak karısından iyidir dilber olmakAhahahah. İmam nikahlı dilberden elitizm dersleri de almadım demem.
Aklın varsa ayrıl.Merhaba benim 3 yıldır birlikteliğim var, imam nikahı kıydık, güzel günlerimiz de oldu ama kötü günlerimiz de.. örneğin sinirlendiğinde bana o… kelimesini kullandı. Birkaç sefer boğazıma yapıştı üstelik para yüzünden. (kavga sırasında bana para verip bu kadarlık adamsın dedi o öyle dediği için ben 200 tlyi camdan attım diye boğmaya çalıştı emeğimi atamazsın diyerek) Bitti dediğimde ise sana aldıklarımı geri ver deyip istedi(sadece birkaç ince zincir küpe ve kıyafet aldı bir bilezik bile almadı aldıklarını verdim) sonra pişman olup özürler diledi ama ben artık istemiyorum. Aileme ve bana görmemişsiniz dedi. Aileme yapılanları anlattım onlar da istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin
Evet işte bende onu diyorum tercih meselesi şahsen ben tercih etmemBence Hiç iyi değil tercih meselesi..
Merhaba benim 3 yıldır birlikteliğim var, imam nikahı kıydık, güzel günlerimiz de oldu ama kötü günlerimiz de.. örneğin sinirlendiğinde bana o… kelimesini kullandı. Birkaç sefer boğazıma yapıştı üstelik para yüzünden. (kavga sırasında bana para verip bu kadarlık adamsın dedi o öyle dediği için ben 200 tlyi camdan attım diye boğmaya çalıştı emeğimi atamazsın diyerek) Bitti dediğimde ise sana aldıklarımı geri ver deyip istedi(sadece birkaç ince zincir küpe ve kıyafet aldı bir bilezik bile almadı aldıklarını verdim) sonra pişman olup özürler diledi ama ben artık istemiyorum. Aileme ve bana görmemişsiniz dedi. Aileme yapılanları anlattım onlar da istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin
Avrupa turu yapıp bula bula bizim herifi bulup imam nikahı kiydigina göre oralarda pek tercih edilmemişsin demek ki. Bence sen bizimkilere kocana hizmet et diye laf sokacağın yere ben niye resmiyette bile kocam olmayan herifleri başıma koca yapıp dayak yiyorum diye düşün. Erkek seçimin ortada Avrupai bir hayatın olduğuna mi inanıyorsun cidden.Çok zavallısın.. Nikah istemiyorum mutluyum Avrupa turu yaptım sırada başka ülkeler var.. sende evde otur kocana hizmet et ayrıca topik topik gez hadi iyi topikler…