Aileden kastım anne baba mıydı senceSiz yazdığınızı unuttunuz herhalde. İlk mesajınızda adamın ailenize hakaret ettiğini, görmemiş dediğini anlatmışsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileden kastım anne baba mıydı senceSiz yazdığınızı unuttunuz herhalde. İlk mesajınızda adamın ailenize hakaret ettiğini, görmemiş dediğini anlatmışsınız.
Neydi peki kastınız? Müneccim miyiz nerden anlayabiliriz kastınızı?Aileden kastım anne baba mıydı sence
İstesende benim gibi takılamazsın ama erkekler dini nikah altinda seninle çok güzel takılıyorlar belli. Dedim ya bizle takılamayanlar sizinle takılıyorlar. Kim kabul eder zannettin senin yaşadıklarını ?Hahaha çok komiksin hadi senin gibi takılalım
Ben onu kabul etmedim köpek gibi yalvardı kapımda köpek bile yapmam ben onu beİstesende benim gibi takılamazsın ama erkekler dini nikah altinda seninle çok güzel takılıyorlar belli. Dedim ya bizle takılamayanlar sizinle takılıyorlar. Kim kabul eder zannettin senin yaşadıklarını ?
Köpek yapmayacağını iddia ettiğin adamı dini nikahla kocan yapmışsın amma. Boğazına da yapışmış, *r*rpu diye hakaretini de etmiş neyi kabul etmedin mesela?Ben onu kabul etmedim köpek gibi yalvardı kapımda köpek bile yapmam ben onu be
Bunları yaptığı için etmedim sevgili bissKöpek yapmayacağını iddia ettiğin adamı dini nikahla kocan yapmışsın amma. Boğazına da yapışmış, *r*rpu diye hakaretini de etmiş neyi kabul etmedin mesela?
Canım benim adam yapmış yapacağını anlamıyorsun sen galiba. Bizim ülkemizde imam nikahını resmi nikah cüzdanını görmeden kıymak yasak normalde. Hani diyorum ya daha evlenmeden dayağını hakaretini yemişsin zaten geriye ne kaldı?Bunları yaptığı için etmedim sevgili biss
Sen güzel olmadığın içinİstesende benim gibi takılamazsın ama erkekler dini nikah altinda seninle çok güzel takılıyorlar belli. Dedim ya bizle takılamayanlar sizinle takılıyorlar. Kim kabul eder zannettin senin yaşadıklarını ?
ay sen takıldın. Canım benim çocuğum yok resmi nikah yok yoluma bakıyorum. Bu kadar etkisinde kalmaCanım benim adam yapmış yapacağını anlamıyorsun sen galiba.
Valla benim kadar güzelini ömür boyu göremezsin muhtemelen. Senin güzellikte bir işe yaramamış akıl olmayınca işte ne yaparsın. Elin herifiyle dini nikah kıydırıp dayak yemişsin yani. Etkisinde kalacak bir durum yok sen kafanı iki elinin arasına al ben niye yaşadım bunları kendime diye bir düşün. Düşünürken güzelliğine takılıp kalma ama kafanın içine bak özellikle oralarda bir eksik var muhtemelen.Sen güzel olmadığın için
ay sen takıldın. Canım benim çocuğum yok resmi nikah yok yoluma bakıyorum. Bu kadar etkisinde kalma
Birkaç sefer yaşamışsınız bu şiddeti. Hangisinde yoluna bakmaya karar verdinizSen güzel olmadığın için
ay sen takıldın. Canım benim çocuğum yok resmi nikah yok yoluma bakıyorum. Bu kadar etkisinde kalma
yorum yapmak için yorum yapmak bu olsa gerek… siz ne anlarsınız halden.. boşverseneBirkaç sefer yaşamışsınız bu şiddeti. Hangisinde yoluna bakmaya karar verdiniz
Yo soru soruyorum, burada çok güçlüyüm ilk hatasında yol verdim demeye getiriyorsunuz da sorunuz bu değildi, kendinizi kandırmaya çalışmayın yani. 3 yılda kaç kere şiddet gördünüz?yorum yapmak için yorum yapmak bu olsa gerek… siz ne anlarsınız halden.. boşversene
Kazakistanlıyım
Ya boşver orange. Burada kadınlara çemkirdikleri kadar onlara eziyet edenlere laf söylemiyorlarYo soru soruyorum, burada çok güçlüyüm ilk hatasında yol verdim demeye getiriyorsunuz da sorunuz bu değildi, kendinizi kandırmaya çalışmayın yani. 3 yılda kaç kere şiddet gördünüz?
Vurmaya çalıştıkları yer de garip, üstte birine çirkin demiş alakayı hala bulamadımYa boşver orange. Burada kadınlara çemkirdikleri kadar onlara eziyet edenlere laf söylemiyorlar
Peki siz bu kadar geniş açıdan bakabilen, vizyonlu biriyseniz yaşadıklarınızı hobi olarak mı tercih ediyorsunuz?O gerççek yüzünü 3. Yıl gösterdi. Biraz geniş açıdan bakabilsek keşke
Maalesef bazı insanların iki yüzü oluyor bazılarının gerçek yüzü çok sonradan çıkıyorPeki siz bu kadar geniş açıdan bakabilen, vizyonlu biriyseniz yaşadıklarınızı hobi olarak mı tercih ediyorsunuz?
HaklısınızYahu kızım bak Türkçen de süper hiç mi haber izlemezsin ... imam nikahıyla yaşayan kadınlar valla katlediliyor, ruh hastası erkeklerle imam nikahlı yaşayan kadınların sonu genelde 3.sayfa oluyor. Adam bariz manyak, kaç kurtar kendini