Kararlar : imam nikahıyla kocaya kaçayım boğazım sıkılsın 3-5 kerede anca ‘acaba mı?’ diyeyimKimse 34 yaşında birine izin veremez çocuk değilim. Kendi kararımı verecek yaştayım.
Yaşla olsa keşke bazı şeyler, yaşınız yetiyor ama akli melekeleriniz tereddütteKimse 34 yaşında birine izin veremez çocuk değilim. Kendi kararımı verecek yaştayım.
Davranışımı siz bilemezsiniz uzaktan konuşmak kolay. Allah büyük…Hissetmekle kalmıyorsunuz bence davranışlarınızda o yaşa uygun.
Anlatmışsınız ya?Davranışımı siz bilemezsiniz uzaktan konuşmak kolay. Allah büyük…
Kocaya kaçmak nedir ya benim ailemin hayatta olduğunu bilip bilmeden yorum yapmayı kesin artıkKararlar : imam nikahıyla kocaya kaçayım boğazım sıkılsın 3-5 kerede anca ‘acaba mı?’ diyeyim
Valla nefret yaaaTabii bizdekiler az ya o yüzden ithal ediyoruz
Farkında mısınız bilmiyorum ama Türk erkekleri Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Suriye, Fas ve Afganistan gibi ülkelerin kadınları ile dini nikah altinda evlilik hayatı yaşıyorlar. Bu ülkede karı koca olmak için resmi nikaha ihtiyacınız var dini nikaha degil. Bizim kadınlarımızın en azından birçoğu bizim herifleri iyi tanıdıkları için bu hayatı reddediyorlar. Ama siz gelip kabul ediyorsunuz anlatabiliyor muyum?Kazakistanlıyım
Ne kadar geri kafalı olduğunuzu bu şekilde kanıtlamayın yeter artık34 yaşında ama kafası 20 olan birine aman gitsin de nasıl giderse gitsin moduyla izin vermişlerdir
ailemin hayatta olduğunu bilip bilmeden
Aileme yapılanları anlattım onlar da istemiyor.
Davranışınızı bilmeme gerek yok konunuzu , yorumunuzu kendiniz yazdınız farkında mısınız?Davranışımı siz bilemezsiniz uzaktan konuşmak kolay. Allah büyük…
İmam nikahıyla evlenip küfür hakaret ve şiddet gördüğüm yerde duran ben değilim. Geri kafalı görmek isterseniz bi durun bakın kendinizeNe kadar geri kafalı olduğunuzu bu şekilde kanıtlamayın yeter artık
O gerççek yüzünü 3. Yıl gösterdi. Biraz geniş açıdan bakabilsek keşkeFarkında olmanız 3 yıl sürmüş
Amenna Allah buyukDavranışımı siz bilemezsiniz uzaktan konuşmak kolay. Allah büyük…
Ne kadar uğraşsam sizin kadar geniş olamam zor yaniO gerççek yüzünü 3. Yıl gösterdi. Biraz geniş açıdan bakabilsek keşke
İmam nikahıyla evlenip küfür hakaret ve şiddet gördüğüm yerde duran ben değilim. Geri kafalı görmek isterseniz bi durun bakın
Olmadığınız için mutsuz evliliklere katlanıyorsunuz ömür boyu..Ne kadar uğraşsam sizin kadar geniş olamam zor yani
Halen orada durduğumu kim söylediİmam nikahıyla evlenip küfür hakaret ve şiddet gördüğüm yerde duran ben değilim. Geri kafalı görmek isterseniz bi durun bakın kendinize
Mutsuz evliliklere takılacağın yere imam nikahla dayak ve hakaret yemene takıl bence.Olmadığınız için mutsuz evliliklere katlanıyorsunuz ömür boyu..
Siz yazdığınızı unuttunuz herhalde. İlk mesajınızda adamın ailenize hakaret ettiğini, görmemiş dediğini anlatmışsınız.Kocaya kaçmak nedir ya benim ailemin hayatta olduğunu bilip bilmeden yorum yapmayı kesin artık
İmam nikahını resmî nikahla taçlandırır hemen de çocuk yaparım. En az 3 çocuk olmalı. Dövdüğünde kocamın vurduğu yerde gül biter derim.Merhaba benim 3 yıldır birlikteliğim var, imam nikahı kıydık, güzel günlerimiz de oldu ama kötü günlerimiz de.. örneğin sinirlendiğinde bana o… kelimesini kullandı. Birkaç sefer boğazıma yapıştı üstelik para yüzünden. (kavga sırasında bana para verip bu kadarlık adamsın dedi o öyle dediği için ben 200 tlyi camdan attım diye boğmaya çalıştı emeğimi atamazsın diyerek) Bitti dediğimde ise sana aldıklarımı geri ver deyip istedi(sadece birkaç ince zincir küpe ve kıyafet aldı bir bilezik bile almadı aldıklarını verdim) sonra pişman olup özürler diledi ama ben artık istemiyorum. Aileme ve bana görmemişsiniz dedi. Aileme yapılanları anlattım onlar da istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin
Hahaha çok komiksin hadi senin gibi takılalımMutsuz evliliklere takılacağın yere imam nikahla dayak ve hakaret yemene takıl bence.Senin geniş olmanda bir işe yaramamış bulduğun herif yaşadığın hayat ortada.