- 10 Mayıs 2023
- 10
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi zeynozeynp
Merhaba herkese 28 yaşındayım 10 aydır evliyim evlendiğimiz günden beri eşimle sorunlarımız var evliliğimizin ilk aylarında ailesi yüzünden sıkıntılar yaşadık yakın oturuyoruz bu yüzden sürekli onlar bizde biz onlarda yakın oturmalarına rağmen gelip yatıya kaldıkları bile oluyordu. Çat kapı gelmeler evini temizlemeye yemek yapmaya çağırmalar gitmek istemediğimde eşimle kavga ederdik. Herkes evliliğin ilk zamanlarına cicim ayı der ama ben resmen kabus gibi aylar geçirdim. En sonunda patladım eşimle çok büyük kavga ettik bana çok ağır laflar etti. Annemin tırnağı etmezsin annemden babamdan değerli değilsin vs. gibi laflar. Evi terk ettim babamın evine döndüm 15-20 güne yakın orda kaldım bu süre zarfında eşim sürekli aradı yazdı özürler diledi çok pişman olduğunu söyledi aile büyüklerimin araya girmesiyle döndüm eve. Babamın evine de sığamamıştım açıkçası. Kendimi çok kötü hissediyordum. Eşim ailesi konusunda düzeldi zor da olsa sınırı çizdi. Beni illa gideceksin geleceksin diye zorlamıyor kendisi gidip geliyor ben ayda 1-2 kez anca görüşüyorum. Şimdiki sorunumuzda eşimin evde hiç bir işe elini sürmemesi. Bana hizmetçi muamelesi yapması. Sabah 6’da kalk kahvaltı hazırla akşam mutlaka 3 çeşit yemek. Pantolonumu yıkadın mı gömleğimi ütüledin mi. Suyunu bile kalkıp kendi almaz benden ister. En azından yemek yediğin tabağı kaşığı makinaya at. Yok. Savunması da ben çalışıyorum bütün gün yoruluyorum. Sürekli yorgun sürekli bitkin sürekli uykusuz birlikte hiç vakit geçirmiyoruz. Bilmiyorum çok sıkıldım çok soğudum. Böyle ömür geçer mi yoksa ben mi abartıyorum. Ben şuan çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum eğer atanabilirsem boşanıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. Atanamazsam ne yapıcam bilmiyorum babamın evine geri dönemem. Ailesi yüzünden bana söylediklerini unutamıyorum belki de bu yüzden ona yemek yapmak kahvaltı hazırlamak bile zor geliyor bana. İçimde bir şeyler koptu sanki. Onu sevip sevmediğimden bile emin değilim artık. Bana dokunmasına tahammül edemiyorum birlikte olmak istemiyorum. Bir yandan da diyorum ki boşanıcaksın da ne olacak kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum anne olmayı çok istiyorum ama bu adamdan çocuk falan yapamam. Boşanırsam tekrar evlenebileceğimi düşünmüyorum 6 yılımı geçirdiğim sevdiğim adamla evlendim de ne oldu ki..ben hiç evlat sahibi olamayacak mıyım. Çift terapisine de gidiyoruz 5-6 seans oldu ama henüz bi faydasını görmedik. Sizce ne yapmalıyım nolur bana bi yol gösterin boşanmalı mıyım yoksa biraz zamana mı bırakmalıyım