Sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen bu konuda çok haklısın zaten erken yaşta evlenmiş ve boşanmışlar. eski eşinin ailesi yokmuşki bana dediki buda yanlış yani bana ara demesi bende yok dedim
tamam benım aramam yanlıs dedınız mesele cozulmustur sorun yok o zaman...
ne olursa olsun kımseyle bu kadar detaylı konusmayın derım yarın bırgun barısırlar kadın sızın fazla samımıyetınızden rahatsız da olabılır nıye herseyımıze vakıf dıye...
yanlıs anlasılmaya cok musaıt mesafe resmıyet her zaman guzeldır

tamam benım aramam yanlıs dedınız mesele cozulmustur sorun yok o zaman...
ne olursa olsun kımseyle bu kadar detaylı konusmayın derım yarın bırgun barısırlar kadın sızın fazla samımıyetınızden rahatsız da olabılır nıye herseyımıze vakıf dıye...
yanlıs anlasılmaya cok musaıt mesafe resmıyet her zaman guzeldır
katılıyorum

çok haklısınız. ne bilim eski eşi barışmak isteyipte uzak durmasından biraz işkillendim. en iyisi aramamak
aman yok ne alaka . kendi işlerini kendileri görebilecek kabiliyetteler.
bunca yaşanmışlık . 2 çocuk . neyi konuşamıyor olabilirler. başka bi şey var . :63:

valla canım bende boşanmış biri olarak içimdekilerini ona söyledim. o kadın tek başına iki çocuğuna bunca zamandır bakmış ikinizde kendinize yeni hayat kuramamışsınız neden boşandınız bilmiyorum aldatma yoksa dövmediysen şiddet yoksa-ki bunlar yokmuş küçük yaşta evlendikerli için ikiside kaldıramamış kısaca böyle söyledi. Bende dedimki o kadın başkasıyla evlense yapamaz çocuklar var ortada kolay bir durum değil. benimde çocuklarım var sürekli babalarını özlüyorlar vakit geçirmek istiyorlar dedim. Oluru varsa zamana bırakın geçmişte yaptığınız hataları tekrar yapmayın, o çocuklarınız için ikinizde birbirinizi bir şans verin dedim. Burdaki bazı kızlar adamı suçluyor kötü biliyorki kötü yorum yaptınız. Bu adam aldatsaydı dövseydi zaten eski eşi barışmak istemezdi değil mi? ama siz hala bu adamı suçluyorsunuz. Birine çocuklardan dolayı şans vermek kötü değildir kızlar.
Not: Adama aramayacağımı söyledim ikinizin aranızda olan bir şey dedim. Konu kapanmıştır. Yorum yapmayalım konu üzerinden. Düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar.

Sadece aldatma, şiddet ilemi insan kötü oluyor? Kapali kapilar arkasindan ne olduğunu bilmiyorsun. Kadini tanimiyorsun bile, sadece adami dinledin. Iş arkadaşin diye, tanimiyorsun ki.

Yani bu olayda bile adamin ne olduğu belli. Gidip özel hayatini iş yerinde anlatan biri tekin değildir. Sana böyle bir teklif sunmasi kadar saçma bişey yok.

Seninde duygasal/sosyal zekanda soru işareti. Yani hangi akil ile bu teklifi düşünüp, konu açiyorsun? Normal bir insan "kadini tanimiyorum etmiyorum, tabiki aramam" der. Ve kadinin motivasyonunu sorguluyorsun, yani kusura bakma ama sana ne? O kadinin mesaj attiği bile belli değil. Kim bilir sadece adam birleşmek istiyor.

Ve çocuklu kadin gayet sevgilide edinebilir, evlenebilirde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X