Sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alone02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
111
63
Sevgili kk üyeleri bir konuda fikirlerinizi almak istyorum. Çalıştığım kurumda bir erkek arkadaşımız var kardeşim diyebileceğim biri 8 yıl önce boşanmış iki çocuğu var yaşları küçük tam olarak bilmiyorum. Çocuklar annesinde kalıyormuş sabah bana danıştı başından geçen olayı dediki bana abla eski eşim bana mesaj attı 3 ay önce, ve 8 yıl aradan sonra çocuklardan dolayı barışmak istemiş tekrar deneyelim mi diye eski eşide çalışan biriymiş kamuda ve diyorki abla bende çocuklarımdan dolayı denemeye çalışıyorum ama çok isteksiz davranıyorki denemeyide isteyen o isteksiz davrananda o ve bana diyorki daha 3 ay oldu ne bu acelen falan demiş barışma konusunda. Adamda barışmak istiyor kadın geri adım atıyor bana abla bi sen konuşsan olur mu dedi. Bende eşini tanımadığım konuşsam bi sorun olur muki dedim sonuçta beni tanımıyor yabancı birinin akıl vermesinden belki rahatsız olur diye düşündüm geri çevirdim. Kızlar sizce aramalı mıyım akıl verme konusunda

Sevgili kk üyeleri bir konuda fikirlerinizi almak istyorum. Çalıştığım kurumda bir erkek arkadaşımız var kardeşim diyebileceğim biri 8 yıl önce boşanmış iki çocuğu var yaşları küçük tam olarak bilmiyorum. Çocuklar annesinde kalıyormuş sabah bana danıştı başından geçen olayı dediki bana abla eski eşim bana mesaj attı 3 ay önce, ve 8 yıl aradan sonra çocuklardan dolayı barışmak istemiş tekrar deneyelim mi diye eski eşide çalışan biriymiş kamuda ve diyorki abla bende çocuklarımdan dolayı denemeye çalışıyorum ama çok isteksiz davranıyorki denemeyide isteyen o isteksiz davrananda o ve bana diyorki daha 3 ay oldu ne bu acelen falan demiş barışma konusunda. Adamda barışmak istiyor kadın geri adım atıyor bana abla bi sen konuşsan olur mu dedi. Bende eşini tanımıyorum konuşsam bi sorun olur muki dedim sonuçta beni tanımıyor yabancı birinin akıl vermesinden belki rahatsız olur diye düşündüm geri çevirdim. Kızlar sizce aramalı mıyım akıl verme konusunda
Denenmişi denemesin , net!!, Çocuklar yine adamın çocuğu onlar da babadan boşanmadı ya , çocuk bahane tabi...

Sevgili kk üyeleri bir konuda fikirlerinizi almak istyorum. Çalıştığım kurumda bir erkek arkadaşımız var kardeşim diyebileceğim biri 8 yıl önce boşanmış iki çocuğu var yaşları küçük tam olarak bilmiyorum. Çocuklar annesinde kalıyormuş sabah bana danıştı başından geçen olayı dediki bana abla eski eşim bana mesaj attı 3 ay önce, ve 8 yıl aradan sonra çocuklardan dolayı barışmak istemiş tekrar deneyelim mi diye eski eşide çalışan biriymiş kamuda ve diyorki abla bende çocuklarımdan dolayı denemeye çalışıyorum ama çok isteksiz davranıyorki denemeyide isteyen o isteksiz davrananda o ve bana diyorki daha 3 ay oldu ne bu acelen falan demiş barışma konusunda. Adamda barışmak istiyor kadın geri adım atıyor bana abla bi sen konuşsan olur mu dedi. Bende eşini tanımıyorum konuşsam bi sorun olur muki dedim sonuçta beni tanımıyor yabancı birinin akıl vermesinden belki rahatsız olur diye düşündüm geri çevirdim. Kızlar sizce aramalı mıyım akıl verme konusunda
Not: Bu kadının sizce amacı ne olabilir?
Ne alaka siz neden konuşacaksınız? Kadını tanımıyorsunuz sadece adamın anlatımıyla bildiğiniz bir olay üzerinden yorum yapıp insanları art niyetli olmakla suçlamayın.

Siz hiç karışmayın demeye geldim. Olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz. Durduk yere mi boşandılar sanki? Adam nafakasını versin, çocuklarıyla ilgilensin yeter.

Siz ne alaka yahu? Aile büyüğü değilsiniz bir şey değilsiniz. Ne alaka yani? Hiç karışmayın milletin işine. Yorum falan da yapmayın. Adama da bana bunları anlatma, kendi aranızda halledin, çok istiyorsan bir aile büyüğüne anlat deyin

çok haklısınız. ne bilim eski eşi barışmak isteyipte uzak durmasından biraz işkillendim. en iyisi aramamak

Ayy en sinir bozucu. Bir tane cocukcagiz vardi kendisi yetmiyor gibi "abi" dedigi hayatimda gormedigim insana beni aratmişti konuşmak için. Yaşim kucuktu o zamanlar "sanane be" diyip telefonu kapatmamiştim saf gibi ama bu yaşimda tanimadigim etmedigim biri araci olarak arasa kalbini kirardim muhtemelen, ne saçma şey ya.

ayy tovbe yarabbım ne munasebet sız kadınla konusacaksınız akıl vereceksınız falan
bu cocugun anası babası akıl alacagı hıc mı kımsesı yok bırde kadın adım atmıs ama mesafelı duruyor dıye ıskıllenmıssınız nıyetı ne dıyorsunuz
asıl sızın nıyetınız ne

sıze bırı gelıp boyle akıl sordugunda yapmanız gereken senın eskı esın senın cocuklarının annesı ben tanımam sadece senın cercevenden anlattıklarını bılırım neyın daha ıyı olacagının kararını sen bılırsın hakkına hayırlısı olsun bız her zaman arkadasın olarak yanındayız ama madem boyle nıyetınız var aıle terapıstı onerırım demenız gerekıyor
sınırınızı bılın bence cok aşıyorsunuz

ayy tovbe yarabbım ne munasebet sız kadınla konusacaksınız akıl vereceksınız falan
bu cocugun anası babası akıl alacagı hıc mı kımsesı yok bırde kadın adım atmıs ama mesafelı duruyor dıye ıskıllenmıssınız nıyetı ne dıyorsunuz
asıl sızın nıyetınız ne

sıze bırı gelıp boyle akıl sordugunda yapmanız gereken senın eskı esın senın cocuklarının annesı ben tanımam sadece senın cercevenden anlattıklarını bılırım neyın daha ıyı olacagının kararını sen bılırsın hakkına hayırlısı olsun bız her zaman arkadasın olarak yanındayız ama madem boyle nıyetınız var aıle terapıstı onerırım demenız gerekıyor
sınırınızı bılın bence cok aşıyorsunuz
haklısınız yanlış bir şey yapmamak adına sizlere danıştım

teşekkür ederim kızlar aramayacam. Peki sizce bu kadının amacı ne olabilir merak ettim açıkçası
nıyetını ne yapacaksınız sız hayırdır ?
eskı esıyle yenıden denemek ıstemıs olabılır bırbırlerıne karsı uzak durunca arada da cocuklar olunca bır sans daha vermek ıstemıs olabılır adamda huyunca degısıklık gormus olabılır
hersey olabılır

sız ne yapacaksınız onu anlamadım ?

haklısınız yanlış bir şey yapmamak adına sizlere danıştım
kusura bakmayın ama cok absurt gelıyor bana
sızın yanlıs yapabılme ıhtımalınızın bıle oldugu bır konu yok ortada kı

Kızlar tamam üstüme gelmeyin bir şey danıştım, sizlerde aramanın yanlış olduğunu söylediniz bende aramayacam teşekkür ederim

Eski konunuza baktım sizde boşanmış bir kadınsınız. Konu açmak yerine sadece empati yapsanız yeterdi . Bir gün sizide eşinizin ağzından dinleyip art niyetli olmakla suçlar dış kapının mandalları aklınız başınıza gelir belki🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

kadının nıye bosandıgı az cok bellı oldu
adam munasebetsız boyle herseyı herkesle konusuyor
kadın bellıkı unutmus yasadıklarını barısmaya nıyetlenmıs ama yıne mutlu olamayacaklar belkıde bu yuzden mesafelı adım atmak ıstıyor ama kararından emın degıl
bu adamdan bır cacık olmaz

Ben olsam " sende kimsin?" derdim size.... :işsiz:

Aile büyüklerinin bile yaşını başını almış çocuklu insanlara müdahale etmesi garipken siz hiç karışmayın bence🤷🏻‍♀️

İyi niyetinizi anlıyorum ama bence sizin aramanız ters tepebilir. Empati yapmaya çalışıyorum, eski eşim olsa, onunla barışma aşamasında olsak ve hiç tanımadığım bir kadın beni arayıp aramızı yapmak istese kesin ters tepki verirdim. Sonuçta geçmişten tanışıklığın olduğu bir aile büyüğü veya aile dostu değilsiniz. Kendileri halletsinler başınızı ağrıtmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X