• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 4 aylık evliyim. 21 yaşındayım. Benim sorunum esimin ailesikaynanam ve gorumcelerim beni istemiyor. Nisandan önce annesi bi kaç defa bize gidip geldi. Sınavım di yaşımdi derken bir buçuk yıl ertelendi Nisan. Derken sınavım bitince Isteme Nisan olur diye konusulup anlasildi. Sınavim bitince ortada hiç bişey yokken kaynanam ben bu kızı istemem dedi. Eşim evi terketmis o zamanlar sen gelmesen babaannemle giderim demiş. Sınavdan 3 ay sonra kaynanam ikna oldu. Ve nişanlısı yaptık. Tabi bana ve aileme karşı hep soğuk davranışlar. Kaynanam ve gorumcelerim. Hatta gorumcelerim istemeye bile gelmedi. Nişanlılik süreci boyunca her şeyim sorun oldu. Biri bi gün ne benim ne ailemin halini hatrini sormadı. OySa benim ailem yemeğe davet etti. Aradı soruda çağırdı. Oğulları gelecek olsa ona kızar kuserlerdi. Bİz telefonda konuşurDuk. Kardeşi bağırır çağırırdi. Kaynanam anneme şikayet ederdi telefonda bu kadar çok konuşmasınlar diye. Ki ole cook bi konusmamiz yoktu. Düğüne bi ay kala hayatımın en zor günleri mi yaşantılar bana. Siz bisey almadiniz sunu siz bizdeyok biz yapamayiz( ki esim 5 yıldır atanmis ama kredi çekip evlendik herseyi biz yaptık. Kinada avucuma bi çeyrek koydular onu bile geri aldilar düşünün yani. Esimse evlenene kadar maddi manevi herseylerine kostu). Birgun Karşıma çıkıp herkesin icinde bağırıp çağırdı gorumcem ben orda düşüp bayilmisim ogun yüzüğü çıkarıp esimin eline verdim. Olmaz dedi söz verdi bir daha kimse seni üzmeyeçek diye. Yüzüğü parmağima taktı. Evlendikten sonra ben ilk kez kaynanamin evine gittim. Gorumcelerim benle konuşmadı yüzüme bile Bakmadilar. Bu bole devam etti. Her gittiğimde gorumcelerimin YÜz cevermeleri kaynanamin laf atmaları. Eşim beni ne kadar savunup koruma onlara kızip laf söyleşe boş. Kayinbabamin esimin sözü geçmez çünkü o evde. Bayanlar baskın hep. Ben ne deseler sustum. Saygisizlik olmasın dedim. Konusur konuşur sunarlar bi süre sonra dedim. Takı son yaşanana kadar. Gorumcem esimi aradı esimden sesi haporlere vermişti. Dolma yaptım gel yeee dedi ama ..... gelmesin dedi benim icin(kufretti yani)o an esimin elinden telefonu cekip ne diyorsun sen dedim
Telefonu kapattı. aradiM kaynanam açtı. Sizin gelininiz değilmiyim ben namusunuz dEğil miyim deyip kapattım. Kaynanam ve gorumcem daha sonra yalan soledi ler. Gorumcem gelmesin dememiş. Sadece kufretmis. Nolcak kufretse ben buyurmuşum. Ben ve esim bi aydır gitmiyorduk kaynanamlara. Kaynanam hastalaninca geçen gün esim gitti yarım saatten az kaldı döndü. Sizce ben bundan sonra kaynama gitmelimiyim.

Sakin bir daha gitme.
Sakin gorusme
Esin gitsin gorussun isterse.

Bu ne ya?
Oyuncak olmussunuz resmen

Yasadigin durum çok zor çok yıpratmışlar mesafeni hiç yakınlaştırma ne derse desinler takma bile Allahindan bulsunlar ama şunu da dusun esin onların ne olduğunu biliyor anladığım kadarıyla senin tarafında bu seni mutlu etsin

Back