Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce ne yapmaliyim?
- Konu Sahibi 01121994
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evliler evliliğe bağlı nedenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Sürpriz yapmak demek sevmek demek değildir önce bu konuda uzlaşalım.
Kusura bakma canım ama sen baban başta olmak üzere aileni çok ezdirmişsin, sen ezdirdikten sonra kocan hayli hayli ezer. Senin arkanda durmamasi çok normal çünkü sen "yeter benim aileme böyle davranamazsınız" bile dememissin, valla gelin almada bana böyle bisey söylese kayınbabam, babam onu ayaklarından tavana asardı.
Bence uzatmanın anlamı yok, bosanın.
Kusura bakma canım ama sen baban başta olmak üzere aileni çok ezdirmişsin, sen ezdirdikten sonra kocan hayli hayli ezer. Senin arkanda durmamasi çok normal çünkü sen "yeter benim aileme böyle davranamazsınız" bile dememissin, valla gelin almada bana böyle bisey söylese kayınbabam, babam onu ayaklarından tavana asardı.
- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 53
- 40
Sizin bu aileye sahip biriyle evlenmeniz bile garip. Evet aileyle evlenmiyoruz diye düşünülüyor ilk başta.ama aile de çok önemli. Saygı sınırları içerisinde ilişkileri tutmak gerekli. Sizin kv kp maşallah saygı falan bırakmamış. Nişanı zaten kız tarafı isterse yapar kayınvalideye ne... alışveriş kısımları için bişi diyemem artık herkes kendi gidip alıyor. Peşinize takılmış olsalardı kesin kavga çıkardı en iyisi olmuş. Babanız ne güzel kızını düşündüğü için arabanızı almış. Ama erkek tarafı herhalde kendini ezik hissetti ki vaat etttikleri Evi bile vermemişler. Bu şartlar altında size tavsiyem bir süre daha çocuk yapmayın... eşiniz önce bir ailesi ile sizin aranızda orta yolu bulsun .. evet onlar anne babası ama her anne baba da haklı değildir. Eşimin babası benim gelin almamda kapıyı tutan kardeşime bu kızın satılık mı deseydi eğer o düğün zaten olmazdı. Sizin aileniz fazla müsamaha göstermiş o edepsiz aileye onlarda kendilerini nimetten saymışlar. Sizin adınıza çok üzüldüm.
- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 53
- 40
Gelin almada eşiniz neden yoktu... yahu gittikçe ilginçleşiyor sizin hikaye. Siz çocuk olayını kesin olarak rafa kaldırın. Ya da bekar bir anne olursanız idare edip edemeyeceğinizi düşünüp ona göre plan yapın. Evliliğiniz çok iç açıcı gelmedi banaEsim gelin çıkışında gelmemisti o yuzden orda hicbirdey diyemedim. Onu yuzustu bırakmış olurum diye ama artik ne yapacağımı bilemiyorum o kadar bunaldimki
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
Hem ailesinin yaptıklarını biliyor hemde bu sebepten boşanmak mı istiyor?
Yani bikere ağzını açtın diye? Bu kadar şeye susmak gerçekten enayi gibi gösteriyor işte ağzını açınca da kötü oluyorsun.
Bence kesinlikle senin bir suçun yok olması gerekeni yapmışsın ve ailecek fazla şeye göz yummuşsunuz. Tavrını değiştirme ailesi yüzünden boşanmak istiyorsa da bence boşansın.
Yani bikere ağzını açtın diye? Bu kadar şeye susmak gerçekten enayi gibi gösteriyor işte ağzını açınca da kötü oluyorsun.
Bence kesinlikle senin bir suçun yok olması gerekeni yapmışsın ve ailecek fazla şeye göz yummuşsunuz. Tavrını değiştirme ailesi yüzünden boşanmak istiyorsa da bence boşansın.
Canim bizi gorsen anlarsin eşim cok sever beni supriz olayi degil dogru diyisun tanisan anlarsin dedgimi bi sozumu iki etmez sadece bu aile konulari bizi bitiyorSürpriz yapmak demek sevmek demek değildir önce bu konuda uzlaşalım.
- 3 Temmuz 2017
- 268
- 135
- 53
- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
Bizim kv filan da boyle cirkeflesmisti ama su an melek gibi takiliyor esim de laf soyletmiyor halbuki evlenmeden once esim umurlarinda bile degildi sonradan kiymete bindi. Eger devam edersen o mal kv nin engelleyip acmasina firsat verme sen her yerden engelle o yazamasin. Ayrica ailem var diye gelmiyorsa cokta tin benim ailem gelsin de o cehennemin dibine gitsin. Zorla insani cileden cikariyorlar...