Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin almada eşiniz neden yoktu... yahu gittikçe ilginçleşiyor sizin hikaye. Siz çocuk olayını kesin olarak rafa kaldırın. Ya da bekar bir anne olursanız idare edip edemeyeceğinizi düşünüp ona göre plan yapın. Evliliğiniz çok iç açıcı gelmedi banaEsim gelin çıkışında gelmemisti o yuzden orda hicbirdey diyemedim. Onu yuzustu bırakmış olurum diye ama artik ne yapacağımı bilemiyorum o kadar bunaldimki
Canim bizi gorsen anlarsin eşim cok sever beni supriz olayi degil dogru diyisun tanisan anlarsin dedgimi bi sozumu iki etmez sadece bu aile konulari bizi bitiyorSürpriz yapmak demek sevmek demek değildir önce bu konuda uzlaşalım.
Kusura bakma canım ama sen baban başta olmak üzere aileni çok ezdirmişsin, sen ezdirdikten sonra kocan hayli hayli ezer. Senin arkanda durmamasi çok normal çünkü sen "yeter benim aileme böyle davranamazsınız" bile dememissin, valla gelin almada bana böyle bisey söylese kayınbabam, babam onu ayaklarından tavana asardı.
Bence uzatmanın anlamı yok, bosanın.