• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

Okurken boğazım düğümlendi..
Valla ben yapamazdım böyle bir ailede.
Ne kadar seversen sev, haksız da olsalar ailesine laf söyletmez erkekler.
Sakin çocuk yapma.
Böyle terbiyesizlik yapsalar benim aileme ben baştan evlenmez tekmeyi basardım

Esim gelin çıkışında gelmemisti o yuzden orda hicbirdey diyemedim. Onu yuzustu bırakmış olurum diye ama artik ne yapacağımı bilemiyorum o kadar bunaldimki

Sürpriz yapmak demek sevmek demek değildir önce bu konuda uzlaşalım.

Kusura bakma canım ama sen baban başta olmak üzere aileni çok ezdirmişsin, sen ezdirdikten sonra kocan hayli hayli ezer. Senin arkanda durmamasi çok normal çünkü sen "yeter benim aileme böyle davranamazsınız" bile dememissin, valla gelin almada bana böyle bisey söylese kayınbabam, babam onu ayaklarından tavana asardı.
Bence uzatmanın anlamı yok, bosanın.

Sizin bu aileye sahip biriyle evlenmeniz bile garip. Evet aileyle evlenmiyoruz diye düşünülüyor ilk başta.ama aile de çok önemli. Saygı sınırları içerisinde ilişkileri tutmak gerekli. Sizin kv kp maşallah saygı falan bırakmamış. Nişanı zaten kız tarafı isterse yapar kayınvalideye ne... alışveriş kısımları için bişi diyemem artık herkes kendi gidip alıyor. Peşinize takılmış olsalardı kesin kavga çıkardı en iyisi olmuş. Babanız ne güzel kızını düşündüğü için arabanızı almış. Ama erkek tarafı herhalde kendini ezik hissetti ki vaat etttikleri Evi bile vermemişler. Bu şartlar altında size tavsiyem bir süre daha çocuk yapmayın... eşiniz önce bir ailesi ile sizin aranızda orta yolu bulsun .. evet onlar anne babası ama her anne baba da haklı değildir. Eşimin babası benim gelin almamda kapıyı tutan kardeşime bu kızın satılık mı deseydi eğer o düğün zaten olmazdı. Sizin aileniz fazla müsamaha göstermiş o edepsiz aileye onlarda kendilerini nimetten saymışlar. Sizin adınıza çok üzüldüm.

Esim gelin çıkışında gelmemisti o yuzden orda hicbirdey diyemedim. Onu yuzustu bırakmış olurum diye ama artik ne yapacağımı bilemiyorum o kadar bunaldimki
Gelin almada eşiniz neden yoktu... yahu gittikçe ilginçleşiyor sizin hikaye. Siz çocuk olayını kesin olarak rafa kaldırın. Ya da bekar bir anne olursanız idare edip edemeyeceğinizi düşünüp ona göre plan yapın. Evliliğiniz çok iç açıcı gelmedi bana :(

Nisan olayinda bizde salon ortsk tutuldu. 2bin liraydi kina ve nisani birarada yaptik. Malzemeleri biz aldik. İste kiyafetlerimi esim aldi. Eşim neden yoktu salonda beklermiş damat .

Hem ailesinin yaptıklarını biliyor hemde bu sebepten boşanmak mı istiyor?
Yani bikere ağzını açtın diye? Bu kadar şeye susmak gerçekten enayi gibi gösteriyor işte ağzını açınca da kötü oluyorsun.
Bence kesinlikle senin bir suçun yok olması gerekeni yapmışsın ve ailecek fazla şeye göz yummuşsunuz. Tavrını değiştirme ailesi yüzünden boşanmak istiyorsa da bence boşansın.

Sürpriz yapmak demek sevmek demek değildir önce bu konuda uzlaşalım.

Kusura bakma canım ama sen baban başta olmak üzere aileni çok ezdirmişsin, sen ezdirdikten sonra kocan hayli hayli ezer. Senin arkanda durmamasi çok normal çünkü sen "yeter benim aileme böyle davranamazsınız" bile dememissin, valla gelin almada bana böyle bisey söylese kayınbabam, babam onu ayaklarından tavana asardı.
Bence uzatmanın anlamı yok, bosanın.
Canim bizi gorsen anlarsin eşim cok sever beni supriz olayi degil dogru diyisun tanisan anlarsin dedgimi bi sozumu iki etmez sadece bu aile konulari bizi bitiyor

sanki bana istenmeyen gelin gibi geldi bitirmek için baya çalışmışlar sanırım eşinde yorulmuş bundan sonra eşinle konuş olmadı yoluna bak bu şekilde hayat geçmez

Bizim kv filan da boyle cirkeflesmisti ama su an melek gibi takiliyor esim de laf soyletmiyor halbuki evlenmeden once esim umurlarinda bile degildi sonradan kiymete bindi. Eger devam edersen o mal kv nin engelleyip acmasina firsat verme sen her yerden engelle o yazamasin. Ayrica ailem var diye gelmiyorsa cokta tin benim ailem gelsin de o cehennemin dibine gitsin. Zorla insani cileden cikariyorlar...

Balık baştan kokmuş ama sen ısrar etmişsin Cnm aileme yapılan bana yapılır ailemi aşalamak beni aşalamaktır çocuk hiç düşünme derim Allah kolaylık versin

Back