- 3 Ağustos 2022
- 28
- 44
- 18
- 40
- Konu Sahibi emindegilimk
-
Yok yeri degisecek olan benim. Bir de uzun zamandir hayatımdaAcaba artık nikaha ihtiyacı yok mu eşinizin? Sizi sadece bu amaçla kullanmış olabilir mi
Aramamasinin üstüne mesajlarıma da cevap vermiyor ben de ustelemedim konusmuyoruzİnsan karısını 20 gün aramaz mı ?
Yani bunun sonunda gelipte seni bu şekilde eğitmek istedim baştan falan derse
Genelde ilişkide her zaman çok anlayışlı ve yapıcı olan tarafların da zaman için de şalterleri atabilir. Yaşlar kaç bilmiyorum ama iki tarafın da daha sakin daha olumlu yaklaşması gerekiyor.Normalde goruyordum çok anlayisli ve yapıcı olan taraftir. İlk kez bu haliyle karsilastim
Aramamasinin üstüne mesajlarıma da cevap vermiyor ben de ustelemedim konusmuyoruz
Aslında kapris gibi de değil baya baya uzak kalmak istiyor konuşalım dediğimde de şuan konuşup bir şeyi cozemeyecegiz nasılsa, geldiğimde konuşuruz dedi ve uzaklastiGenelde ilişkide her zaman çok anlayışlı ve yapıcı olan tarafların da zaman için de şalterleri atabilir. Yaşlar kaç bilmiyorum ama iki tarafın da daha sakin daha olumlu yaklaşması gerekiyor.
Trip atmak, kapris yapmak gibi şeyler ergenliğimizle beraber çoktan bitmiş olmalıydı. Karşı karşıya geldiğinizde mantıklı ve açık bir konuşma yapıp kendiniz için en doğru yolu seçin.
Eşinizde gelecek göremiyorsanız sonradan çoluk çocukla boşanmak yerine şimdiden karar alabilirsiniz
Gelince bir sey yokmuş gibi davranacagini sanmiyorum çünkü telefonda ayrıldı. Ama ailelere soylemeyelim şuan dediHer haltı alttan alıp sizi şımartmış son damla için nikah mı beklemiş sizi eğittiğini falan mı düşünüyor acaba kendınce böyle baştan ezeyim kafasını modunda . Korkmalısınız bence böyle bi adamdan eğer gelince bisey yok gibi davranırsa affetmeyin
Ben aynı zamanda sizden de bahsettim. Bunalttığınızı söylediniz, muhtemelen bunu birtakım kaprisler ve triplerle yaptınız.Aslında kapris gibi de değil baya baya uzak kalmak istiyor konuşalım dediğimde de şuan konuşup bir şeyi cozemeyecegiz nasılsa, geldiğimde konuşuruz dedi ve uzaklasti
Söyleyin 20 gündür size cevap vermıyorsa bi zahmet açıklamasını yapsın . Sonra istemedıgınız şeyler duymayın aileniz sizden duysunGelince bir sey yokmuş gibi davranacagini sanmiyorum çünkü telefonda ayrıldı. Ama ailelere soylemeyelim şuan dedi
Bana çok ciddi gibi gelmedi gelince düzelecek gibisinizHerkese merhaba. Biz yeni evlendik ama evli sayılmayiz daha çünkü aynı eve gecmedik henüz düğün olmadi. Ayrı uzak şehirlerdeyiz. Geçenlerde tartistik ve evet ben hataliydim ozrumu de diledim ona ragmen ayrilmak istediğini söyledi ama ailelere şimdi soylemeyelim dedi. Durumu toparlamaya en azindan konusmaya çalıştım ama konuşmak istemediğini söyledi ve 20 gündür konuşmuyoruz. O gün en son yüz yüze geldiğimizde konuşuruz şuan hazır hissetmiyorum dedi ve gelmesine daha 10 gün var.
Mevzu ne diye soracak olursanız aramızdaki mesafelerden dolayi benimle ve benim sorunlarımla çok fazla ilgilendiğini hissetmiyordum bunu sorun haline getirdim ve baya bunalttim onu. Senin için yaptiklarimi görmüyorsun bile dedi, ayrilmak istememe neden sasirdin surekli benim alttan almama ve koşmama alismistin dimi dedi
Ben haksız olduğumun farkindaydim ve ozrumu de diledim kişisel problemlerimi çok yansittim ama gerçekten mutsuzluk yaşadığım için içimde. Her şey harikayken yapılmış seyler degildi aslındaBen aynı zamanda sizden de bahsettim. Bunalttığınızı söylediniz, muhtemelen bunu birtakım kaprisler ve triplerle yaptınız.
20 gün uzun bir süre ama bu size de bu ilişkiyi düşünme zamanı verir. Sizde düşünün taşının biz olayları tam olarak bilmiyoruz sonuçta, eğrisini doğrusunu tartın ve 10 günün sonunda açık imalardan uzak bir konuşma yaparak ilişkinin gidişatını belirleyin
Aynen öyle, bekleyin bu sırada kendiniz de düşünün tartın biçin. Eşiniz geldiğinde de umarım doğru kararlar verilirBen haksız olduğumun farkindaydim ve ozrumu de diledim kişisel problemlerimi çok yansittim ama gerçekten mutsuzluk yaşadığım için içimde. Her şey harikayken yapılmış seyler degildi aslında
Elimden geleni yaptım benim bu ilişki için atacak adimim kalmadı onun konusmasini bekliyorum bakalim
Şuan bir tek siz böyle dusundunuz sasirdim açıkçasıBana çok ciddi gibi gelmedi gelince düzelecek gibisiniz
Uzak mesafe iliskisi cok zor. Ben hic goze almadim mesela bu eziyeti :) kimseye soylemeyin demis. Belli ki kararinda net degil. Ayni evde olsaydiniz 20 gun konusmadan olmaz diyecektim ama baska sehirlerdeyken zaten birbirini göremezken 20 gun tolere edilemez degil. Sakin kalin. Adama istedigi zamani verin. Bazen hepimizin sadece biraz zamana ihtiyacı oluyor.Herkese merhaba. Biz yeni evlendik ama evli sayılmayiz daha çünkü aynı eve gecmedik henüz düğün olmadi. Ayrı uzak şehirlerdeyiz. Geçenlerde tartistik ve evet ben hataliydim ozrumu de diledim ona ragmen ayrilmak istediğini söyledi ama ailelere şimdi soylemeyelim dedi. Durumu toparlamaya en azindan konusmaya çalıştım ama konuşmak istemediğini söyledi ve 20 gündür konuşmuyoruz. O gün en son yüz yüze geldiğimizde konuşuruz şuan hazır hissetmiyorum dedi ve gelmesine daha 10 gün var.
Mevzu ne diye soracak olursanız aramızdaki mesafelerden dolayi benimle ve benim sorunlarımla çok fazla ilgilendiğini hissetmiyordum bunu sorun haline getirdim ve baya bunalttim onu. Senin için yaptiklarimi görmüyorsun bile dedi, ayrilmak istememe neden sasirdin surekli benim alttan almama ve koşmama alismistin dimi dedi
Bizim kurumda da sen gibi nikahı erken yapmış düğünü bekleyen bir arkadaş var her gün ağlıyor kıyamam ona ben. Ben de nikahı 3 ay erken yaptım çok normal bunlar. Sen gelince atar gider yapma bırak yapacaksa o yapsınŞuan bir tek siz böyle dusundunuz sasirdim açıkçası
Ama bu sekilde araya soğukluk giriyor bu kadar uzun süre konusmamayi gerektirecek bir sey olmadi aslında evet bunaldı ama bu kadari da abartı geldiUzak mesafe iliskisi cok zor. Ben hic goze almadim mesela bu eziyeti :) kimseye soylemeyin demis. Belli ki kararinda net degil. Ayni evde olsaydiniz 20 gun konusmadan olmaz diyecektim ama baska sehirlerdeyken zaten birbirini göremezken 20 gun tolere edilemez degil. Sakin kalin. Adama istedigi zamani verin. Bazen hepimizin sadece biraz zamana ihtiyacı oluyor.
Valla insan birbirini seviyorsa o sogukluk hemen atlatiliyor. Abarti olabilir sonucta iliski icindeki sizsiniz, siz bilirsiniz. Ama esiniz sizden vakit istemis. Eger iliskinizi bitirmek istemiyorsaniz bekleyin.Ama bu sekilde araya soğukluk giriyor bu kadar uzun süre konusmamayi gerektirecek bir sey olmadi aslında evet bunaldı ama bu kadari da abartı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?