- 7 Ocak 2025
- 22
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi emindegilimk
-
Onu çok bunalttigimi soyledi zaten evet. Ben yalnizca su kismi anlamadim konuşmak için neden yüz yüze gelmeyi bekliyor kiYa eşiniz haklı ve nazınızdan bıkmış.
Aldatıyor olabilir. Aklına başka biri girmiş sizinle de evlilik yürimez gibi gelmiştir. Yoksa nisanlı sayılırsınız daha beraber yaşama yok. Yirmi gün dayanamaz insan konuşmadanOnu çok bunalttigimi soyledi zaten evet. Ben yalnizca su kismi anlamadim konuşmak için neden yüz yüze gelmeyi bekliyor ki
Hiç o potansiyelde biri degil ama evet oladabilir insanoğlu sonuçtaAldatıyor olabilir. Aklına başka biri girmiş sizinle de evlilik yürimez gibi gelmiştir. Yoksa nisanlı sayılırsınız daha beraber yaşama yok. Yirmi gün dayanamaz insan konuşmadan
Bu cok normal bu arada yüz yüze insanlar daha iyi anlasır anlatmak istediklerini daha iyi anlatır.Telefonda bazen anlaşılmıyor demek istenilenler.Cevap vermese bile bence iki tatlı mesaj ses kaydı atabilirsiniz yumuşar böyle.Ama tartışmayın bana neden cevap atmıyosun vs diye.Kırılmış belli ki siz de varlığınızı hissettirin eşiniz sonuçta.konuşmak için neden yüz yüze gelmeyi bekliyor ki
Evet attım ama hiçbir şekilde dönüş olmadı ısrarla konusmak istemiyorBu cok normal bu arada yüz yüze insanlar daha iyi anlasır anlatmak istediklerini daha iyi anlatır.Telefonda bazen anlaşılmıyor demek istenilenler.Cevap vermese bile bence iki tatlı mesaj ses kaydı atabilirsiniz yumuşar böyle.Ama tartışmayın bana neden cevap atmıyosun vs diye.Kırılmış belli ki siz de varlığınızı hissettirin eşiniz sonuçta.
Tahammül seviyesi azalmış, karşı taraf baya birikmiş anlaşılan. Bence düğün yapmayın her durumda vardır bir hayır. 20 gündür merak etmiyorsa iletişim yoksa hayır gelmez bu ilişkiden. Resmi nikah yapıldı ama dimiHerkese merhaba. Biz yeni evlendik ama evli sayılmayiz daha çünkü aynı eve gecmedik henüz düğün olmadi. Ayrı uzak şehirlerdeyiz. Geçenlerde tartistik ve evet ben hataliydim ozrumu de diledim ona ragmen ayrilmak istediğini söyledi ama ailelere şimdi soylemeyelim dedi. Durumu toparlamaya en azindan konusmaya çalıştım ama konuşmak istemediğini söyledi ve 20 gündür konuşmuyoruz. O gün en son yüz yüze geldiğimizde konuşuruz şuan hazır hissetmiyorum dedi ve gelmesine daha 10 gün var.
Mevzu ne diye soracak olursanız aramızdaki mesafelerden dolayi benimle ve benim sorunlarımla çok fazla ilgilendiğini hissetmiyordum bunu sorun haline getirdim ve baya bunalttim onu. Senin için yaptiklarimi görmüyorsun bile dedi, ayrilmak istememe neden sasirdin surekli benim alttan almama ve koşmama alismistin dimi dedi
Evet resmi nikah kiyildi. Peki 1 ay boyunca konuşmayan insan neden yüz yüze konuşmak ister sizce?Tahammül seviyesi azalmış, karşı taraf baya birikmiş anlaşılan. Bence düğün yapmayın her durumda vardır bir hayır. 20 gündür merak etmiyorsa iletişim yoksa hayır gelmez bu ilişkiden. Resmi nikah yapıldı ama dimi
Güzelce medenice bitirmek için. Evlilik ciddi müessese , ergenler gibi telefondan ayrılık konuşması yapmak saçma olur zatenEvet resmi nikah kiyildi. Peki 1 ay boyunca konuşmayan insan neden yüz yüze konuşmak ister sizce?
Ayrıldı aslında telefondan ama ailelere soylemeyelim şuan dediGüzelce medenice bitirmek için. Evlilik ciddi müessese , ergenler gibi telefondan ayrılık konuşması yapmak saçma olur zaten
Her ne olursa olsun yüz yüze görüşmek gerek. Belki pişman olur vazgeçer belli olmaz. Size ümit vermek gibi olmasın ama duruma göre hareket edersiniz. Ama balık baştan kokar bu ilişkinin güzel bir evliliğe dönüşeceğini sanmıyorum ne yazıkkiAyrıldı aslında telefondan ama ailelere soylemeyelim şuan dedi
Kesinlikle. Bir kere kapıyı gösterince her zaman kapı eşiğinde oturuyorsun. Balık baştan kokar valla haklısınızKadın erkek hiç farketmez ayrılık kelimesi ağızdan çıkıyorsa o lafı etmeye gönlü el veriyorsa o insanı bırakcaksın
Benim gerçekten mutsuz olmamı gerektirecek durumlar oldu ailevi. Destek olmasını bekledim ama o destek olmayınca üstüne bir de ayrı sehirlerdeyiz disarlarda sürekli sosyallesince çok ofkelendim ve ona yansittimİki tarafta suçlu yaşlarınız kaç? Sürekli trip atıp, benimle ilgilenmiyorsun, sorunlarımı görmüyorsun, ilgi istiyorum, gönlümü al, sürekli sor kafasındaysanız karşı taraf tabi ki bunalır yani. Yıllarca alttan alan taraftı demişsiniz, her insanın bir sınırı var. Yıllarca alttan alır, gün gelir almaz şimdi de olduğu gibi, kaprisle, nazla, triple insanların sınırlarını zorlamamak gerekiyor.
Eşiniz de hemen ayrılık lafını ağzına almış bu da hoş değil
Biz sizin ilişkinizi bilemeyiz, en iyi siz bilirsiniz. Siz eşinizle gelecek görüyor musunuz?Benim gerçekten mutsuz olmamı gerektirecek durumlar oldu ailevi. Destek olmasını bekledim ama o destek olmayınca üstüne bir de ayrı sehirlerdeyiz disarlarda sürekli sosyallesince çok ofkelendim ve ona yansittim
EvetNiye nikahı erken yaptınız? Tayin vs için mi
Normalde goruyordum çok anlayisli ve yapıcı olan taraftir. İlk kez bu haliyle karsilastimBiz sizin ilişkinizi bilemeyiz, en iyi siz bilirsiniz. Siz eşinizle gelecek görüyor musunuz?
Acaba artık nikaha ihtiyacı yok mu eşinizin? Sizi sadece bu amaçla kullanmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?