• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmak istiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu çok bunalttigimi soyledi zaten evet. Ben yalnizca su kismi anlamadim konuşmak için neden yüz yüze gelmeyi bekliyor ki
Aldatıyor olabilir. Aklına başka biri girmiş sizinle de evlilik yürimez gibi gelmiştir. Yoksa nisanlı sayılırsınız daha beraber yaşama yok. Yirmi gün dayanamaz insan konuşmadan

Aldatıyor olabilir. Aklına başka biri girmiş sizinle de evlilik yürimez gibi gelmiştir. Yoksa nisanlı sayılırsınız daha beraber yaşama yok. Yirmi gün dayanamaz insan konuşmadan
Hiç o potansiyelde biri degil ama evet oladabilir insanoğlu sonuçta

konuşmak için neden yüz yüze gelmeyi bekliyor ki
Bu cok normal bu arada yüz yüze insanlar daha iyi anlasır anlatmak istediklerini daha iyi anlatır.Telefonda bazen anlaşılmıyor demek istenilenler.Cevap vermese bile bence iki tatlı mesaj ses kaydı atabilirsiniz yumuşar böyle.Ama tartışmayın bana neden cevap atmıyosun vs diye.Kırılmış belli ki siz de varlığınızı hissettirin eşiniz sonuçta.

Bu cok normal bu arada yüz yüze insanlar daha iyi anlasır anlatmak istediklerini daha iyi anlatır.Telefonda bazen anlaşılmıyor demek istenilenler.Cevap vermese bile bence iki tatlı mesaj ses kaydı atabilirsiniz yumuşar böyle.Ama tartışmayın bana neden cevap atmıyosun vs diye.Kırılmış belli ki siz de varlığınızı hissettirin eşiniz sonuçta.
Evet attım ama hiçbir şekilde dönüş olmadı ısrarla konusmak istemiyor

Herkese merhaba. Biz yeni evlendik ama evli sayılmayiz daha çünkü aynı eve gecmedik henüz düğün olmadi. Ayrı uzak şehirlerdeyiz. Geçenlerde tartistik ve evet ben hataliydim ozrumu de diledim ona ragmen ayrilmak istediğini söyledi ama ailelere şimdi soylemeyelim dedi. Durumu toparlamaya en azindan konusmaya çalıştım ama konuşmak istemediğini söyledi ve 20 gündür konuşmuyoruz. O gün en son yüz yüze geldiğimizde konuşuruz şuan hazır hissetmiyorum dedi ve gelmesine daha 10 gün var.
Mevzu ne diye soracak olursanız aramızdaki mesafelerden dolayi benimle ve benim sorunlarımla çok fazla ilgilendiğini hissetmiyordum bunu sorun haline getirdim ve baya bunalttim onu. Senin için yaptiklarimi görmüyorsun bile dedi, ayrilmak istememe neden sasirdin surekli benim alttan almama ve koşmama alismistin dimi dedi
Tahammül seviyesi azalmış, karşı taraf baya birikmiş anlaşılan. Bence düğün yapmayın her durumda vardır bir hayır. 20 gündür merak etmiyorsa iletişim yoksa hayır gelmez bu ilişkiden. Resmi nikah yapıldı ama dimi

Tahammül seviyesi azalmış, karşı taraf baya birikmiş anlaşılan. Bence düğün yapmayın her durumda vardır bir hayır. 20 gündür merak etmiyorsa iletişim yoksa hayır gelmez bu ilişkiden. Resmi nikah yapıldı ama dimi
Evet resmi nikah kiyildi. Peki 1 ay boyunca konuşmayan insan neden yüz yüze konuşmak ister sizce?

Ayrıldı aslında telefondan ama ailelere soylemeyelim şuan dedi
Her ne olursa olsun yüz yüze görüşmek gerek. Belki pişman olur vazgeçer belli olmaz. Size ümit vermek gibi olmasın ama duruma göre hareket edersiniz. Ama balık baştan kokar bu ilişkinin güzel bir evliliğe dönüşeceğini sanmıyorum ne yazıkki

İki tarafta suçlu yaşlarınız kaç? Sürekli trip atıp, benimle ilgilenmiyorsun, sorunlarımı görmüyorsun, ilgi istiyorum, gönlümü al, sürekli sor kafasındaysanız karşı taraf tabi ki bunalır yani. Yıllarca alttan alan taraftı demişsiniz, her insanın bir sınırı var. Yıllarca alttan alır, gün gelir almaz şimdi de olduğu gibi, kaprisle, nazla, triple insanların sınırlarını zorlamamak gerekiyor.
Eşiniz de hemen ayrılık lafını ağzına almış bu da hoş değil

Kadın erkek hiç farketmez ayrılık kelimesi ağızdan çıkıyorsa o lafı etmeye gönlü el veriyorsa o insanı bırakcaksın
Kesinlikle. Bir kere kapıyı gösterince her zaman kapı eşiğinde oturuyorsun. Balık baştan kokar valla haklısınız

İki tarafta suçlu yaşlarınız kaç? Sürekli trip atıp, benimle ilgilenmiyorsun, sorunlarımı görmüyorsun, ilgi istiyorum, gönlümü al, sürekli sor kafasındaysanız karşı taraf tabi ki bunalır yani. Yıllarca alttan alan taraftı demişsiniz, her insanın bir sınırı var. Yıllarca alttan alır, gün gelir almaz şimdi de olduğu gibi, kaprisle, nazla, triple insanların sınırlarını zorlamamak gerekiyor.
Eşiniz de hemen ayrılık lafını ağzına almış bu da hoş değil
Benim gerçekten mutsuz olmamı gerektirecek durumlar oldu ailevi. Destek olmasını bekledim ama o destek olmayınca üstüne bir de ayrı sehirlerdeyiz disarlarda sürekli sosyallesince çok ofkelendim ve ona yansittim

Benim gerçekten mutsuz olmamı gerektirecek durumlar oldu ailevi. Destek olmasını bekledim ama o destek olmayınca üstüne bir de ayrı sehirlerdeyiz disarlarda sürekli sosyallesince çok ofkelendim ve ona yansittim
Biz sizin ilişkinizi bilemeyiz, en iyi siz bilirsiniz. Siz eşinizle gelecek görüyor musunuz?

İnsan karısını 20 gün aramaz mı ?
Yani bunun sonunda gelipte seni bu şekilde eğitmek istedim baştan falan derse 😳😳😳😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back