- 23 Mart 2015
- 449
- 386
-
- Konu Sahibi esimoglumherseyim
bir ara cok revastaydi herkes yapti ama ben 5 sene once yaptiirm8stim cok guzel olmustu.Merhaba arkadaslar.esimle 14 nisan tanisma yildonumumuz.3.yilimiz dolucak:)diger onemli gunlerimizd o bana aldi ve ben ona guzel bir hediye alamadim yogundum o gunlerde dusunme firsatim olmadi.esim ogretmen oldugu icin yeterince gomlekti kravatti giyim.esyasi var hatta bir hayli cok.aslinda ben ona bu tarz seylerden cok anlamli bir hediye vermek istiyorum.(not:asiri duygusal ve romantik seylerden hoslanmaz siir gibi ).sizce ne olmali yardimlarinizi onerilerinizi bekliyorum:)simdiden onemseyip yorum yazan arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum.sevgiler
bir ara cok revastaydi herkes yapti ama ben 5 sene once yaptiirm8stim cok guzel olmustu.
yilin enbiyi koca plaketi ( oscar olanlar bir milyoncularda bile var onlar degil)
hediyedenizi.com diye bir site var. Fotografinizi ve yazinizi yukluyorsunuz istediginiz gibi yapiyorlar. Plaketlerin 3 boyu var ben farketmedim. En buyuk boyu geldi olculere dikkat ederek siparis verebilirsiniz.
Siz esinizin isyetine cicek gonderebilirsiniz. Yemek olayini soylemiyorum bile zaten
Benim esimim de yarin dogum gunu ve ben cok hastayim. Hediyesini aldim zaten de. Bu halde evde ne yapicam diye dusunuyorum.
Bence bir spor ayakkabi alin. Farkli olabilir..
Ya da guzel bir yerde yemek yersiniz.
İhtiyaç olan işe yarayacak hediye en güzel hediyedir. Bir erkeğin mumdan çiçekten böcekten hoşlanacağını sanmıyorum. Evde olacaksanız güzel bir sofra hazırlayın, dışarda olma imkanınız varsa şık bir yere rezervasyon yaptırın. Benim kurtarıcım ve en çok yaptığım şey bir ya da iki gecelik ufak tatiller ayarlamaktır. Bize çok iyi geliyor. İmkanınız varsa düşünün.
kendinize gecelik alın güzel bir sofra hazırşayın heryere mumlar koyun. gül yaprağı fırlatan konfetilerden alın. bir de iç mekan için yakılan volkanlardan var onlardan alın. yatak odasında duvarlara post it ler yapıştırın her birinin üzerinde ona söylemek istediğiniz şeyler olsun. yere tealight mumlarla 3 yazın kalp içine alın yine mumlarla. salonda ses sitemi varsa yatak odasına alın. fransızca slow şarkılardan çalma listesi hazırlayın varsa sizin şarkılarınızıda ekleyin. yapabiliyorsanız saatlik kiralanan kayıt stüdyoları var onlardan birinde düğünde çalan şarkınızı yada varsa sizin şarkınızı sizin sesinizden kayda alın (ben ilk tanıştığımızda çalan bir şarkımız vardı onu söylemiştim karaoke yapar gibi aynı..). kapıyı yeni aldığınız gecelik takımıyla ve mumlar herşey hazır olarak açın. açmadan hemen volkanları yakın neye uğradığını şaşırsın. konfetiyi yemekten sonra pasta getirirken patlatırsınız. ben bu planı aynen ilk evlilik yıldönümümüzde yapmıştım tabi bende kalbin içinde 1 yazıyordu ve odamızın duvarlarına 5 paket postit yapıştırmıştım..
eşiniz sigara/alkol kullanıyor mu ona göre bir fikir vereceğim
eşiniz sigara/alkol kullanıyor mu ona göre bir fikir vereceğim
anladım eğer kullanıyorsa puro+viski tavsiyesi verecektim ama benim plan suya düştüHayir canim kullanmiyor
anladım eğer kullanıyorsa puro+viski tavsiyesi verecektim ama benim plan suya düştüeğer çocuk çok küçük değilse küçük bir hafta sonu kaçamağı iyi olabilir.
anladım, maalesef bendeki fikirler tükendi, umarım içine sinen ve onu mutlu edecek bir fikir bulabilirsinBebegimiz 4,5 aylikve maddi olark cok iyi deglz su ara tatil icin yinede saol
Fırsat sitelerini takip edin. Geçen ay çeşmede iki kişi 90 liraya oda kahvaltı fırsatı yakaladık. Bir göz atın, bir şeyler çıkar belki.Vala asil hayalimde olan sey bu aslinda ama maddi olark cok iyi degiliz suan tatil pahaliy patlar herhalde
normalde benim esim de hoslanmaz. Biz ailecek cok romantik degilizdir ama cok nadir onun bana benim ona boyle otlu bocekli surprizlerimiz olmustur . Ilk zaman acik acik soylerdi. Onceki iliskilerimin hicbirini ciddiye almadigim icin boyle seyler yapmadim bilmiyorum zamanla alisacagim ogrenecegim derdi. Ben bahane oldugunu zannederdim ama gercekten oyleymis. Sirf alissin diye isyerine esprisine cicek gondermistim dalga gecmek icin adam nasil mutlu olmus arkadaslarinin yaninda kabarmis ben de bozuntuya vermedim. Bir sefer de bir kahvalti hazirlamistim ama jhayatinda lisede bile kalp cizmemis ben hangi akla hizmet yaptiysam tum kahvaltiliklari kalpli hasirlmistim. Domatesten gul, salataliktan kalp filan peynirler hellimler kurabiyeler kalpli filanİhtiyaç olan işe yarayacak hediye en güzel hediyedir. Bir erkeğin mumdan çiçekten böcekten hoşlanacağını sanmıyorum. Evde olacaksanız güzel bir sofra hazırlayın, dışarda olma imkanınız varsa şık bir yere rezervasyon yaptırın. Benim kurtarıcım ve en çok yaptığım şey bir ya da iki gecelik ufak tatiller ayarlamaktır. Bize çok iyi geliyor. İmkanınız varsa düşünün.
bir şey demeyeceğim, sadece içimden tebrik etmek geldinormalde benim esim de hoslanmaz. Biz ailecek cok romantik degilizdir ama cok nadir onun bana benim ona boyle otlu bocekli surprizlerimiz olmustur . Ilk zaman acik acik soylerdi. Onceki iliskilerimin hicbirini ciddiye almadigim icin boyle seyler yapmadim bilmiyorum zamanla alisacagim ogrenecegim derdi. Ben bahane oldugunu zannederdim ama gercekten oyleymis. Sirf alissin diye isyerine esprisine cicek gondermistim dalga gecmek icin adam nasil mutlu olmus arkadaslarinin yaninda kabarmis ben de bozuntuya vermedim. Bir sefer de bir kahvalti hazirlamistim ama jhayatinda lisede bile kalp cizmemis ben hangi akla hizmet yaptiysam tum kahvaltiliklari kalpli hasirlmistim. Domatesten gul, salataliktan kalp filan peynirler hellimler kurabiyeler kalpli filan
adam cocuklar gibi mutlu olmustu. Cok sasirmistim. Baktim hosuna gidiyor boyle romantizim biraz bu taraftan yaklastim. Inan simdi benden romantik :)) iltifat etmesini bilmeyen adam simdi siirler yaziyor. Eserimle gurur duyuyorum :))
cok uzattim niyeyse lafin kisasi bazen ters kose ise yariyor