- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- Konu Sahibi esimoglumherseyim
Aslina bakarsan bende esimin icinde bir romantik adam yattigina inaniyorum ( biz matematikciler romantizimden hoslanmayiz siirler miirler bize gore degildir der :)) ) dedigin gibi isyerine bi cicek gondersem ne tepki verir merak ediyorum:))normalde benim esim de hoslanmaz. Biz ailecek cok romantik degilizdir ama cok nadir onun bana benim ona boyle otlu bocekli surprizlerimiz olmustur . Ilk zaman acik acik soylerdi. Onceki iliskilerimin hicbirini ciddiye almadigim icin boyle seyler yapmadim bilmiyorum zamanla alisacagim ogrenecegim derdi. Ben bahane oldugunu zannederdim ama gercekten oyleymis. Sirf alissin diye isyerine esprisine cicek gondermistim dalga gecmek icin adam nasil mutlu olmus arkadaslarinin yaninda kabarmis ben de bozuntuya vermedim. Bir sefer de bir kahvalti hazirlamistim ama jhayatinda lisede bile kalp cizmemis ben hangi akla hizmet yaptiysam tum kahvaltiliklari kalpli hasirlmistim. Domatesten gul, salataliktan kalp filan peynirler hellimler kurabiyeler kalpli filan
adam cocuklar gibi mutlu olmustu. Cok sasirmistim. Baktim hosuna gidiyor boyle romantizim biraz bu taraftan yaklastim. Inan simdi benden romantik :)) iltifat etmesini bilmeyen adam simdi siirler yaziyor. Eserimle gurur duyuyorum :))
cok uzattim niyeyse lafin kisasi bazen ters kose ise yariyor