sizce ne olmali? yardimlariniza ihtiyacim var

Aslina bakarsan bende esimin icinde bir romantik adam yattigina inaniyorum ( biz matematikciler romantizimden hoslanmayiz siirler miirler bize gore degildir der :)) ) dedigin gibi isyerine bi cicek gondersem ne tepki verir merak ediyorum:))

Kişilik meselesi canımcım. Eşim bana kalpli kahvaltı hazırlasa "kafayı mı yedin adam sen bu ne la" derim. Azıcık odunum. Ama akşam elinde bir kitapla gelse, içine de iki satır bişey karalamış olsa ya da bir şişe şarap kapıp gelse gözümden yaş bile gelebilir. Benim romantizm anlayışım da bu işte, o yüzden kalpler notlar mumlar falan komik geliyor

Bu arada her evlilik yıldönümümüzde iş yerine çiçek gönderirim. Rutinimiz oldu artık.

Sarap disinda inan ben de aynen oyleyim. ilk askini 26 yasinda yasamis oncesinde askla meskle dalga gecen biriydim. Ama arada bir guzel oluyor ama adamin icinde kullanilmamis bir potansiyel varmis dedigin gibi kisilik meselesi hakikaten. Inan romantizm adina yaptigim tum ilkler dalga gecmek icindi ama iste degisigiz galiba biraz biz biraz ondan biraz ondan biraz asik biraz kanka takiliyoruz oyle. Bakalim cocuklar gelince nas
il olacak hayat :)

Aslina bakarsan bende esimin icinde bir romantik adam yattigina inaniyorum ( biz matematikciler romantizimden hoslanmayiz siirler miirler bize gore degildir der :)) ) dedigin gibi isyerine bi cicek gondersem ne tepki verir merak ediyorum:))
valla esini en iyi sen tanirsin ama hos olabilir ogretmenler odasinda bir cicek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…