- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Canim iste bende sivilce patlatma delisiyim asla tutamam kendimi, iyicene siktim siktim kan geldi ama sislik hala duruyo. Seninde kan geldikten hemen sonra mi inmisti ya da birkac gun sonra mi? K. Bakma cok sordum hakkini helal et :))Son olan yakladik nohut tanesi kadardi ve tam da bahsettigin yerde idi.. boyle sert bisi.. sivilce patlatma delisi oldugumdan dayanamamis ve basmistim igneyi.. sadece sislikmis.. kanadi.. oyle yag bezesi felan degil.. Bildigin sislik.. ardindan sislik inince yine ayni bolgeye bir baktim kil donmesi var ve igne ile aldim.. eger sende de kil donmesi ise sakin kokunden cekme.. kil cikarsa onu biraz ucu disarida kalacak sekilde makas ile kes ki bir daha tekrarlamasin.. eminim ki sorun budur..
Zararsiz icinde antibiyotik olan bir krem ben yuzume dahi suruyorum bi sorun olmuyor.Bepanthol var sadece tibbi krem olarak cnm onu sursem olur mu acaba ?
Tamam tatlm cok sagol yatmadan once surerimZararsiz icinde antibiyotik olan bir krem ben yuzume dahi suruyorum bi sorun olmuyor.
Canim iste bende sivilce patlatma delisiyim asla tutamam kendimi, iyicene siktim siktim kan geldi ama sislik hala duruyo. Seninde kan geldikten hemen sonra mi inmisti ya da birkac gun sonra mi? K. Bakma cok sordum hakkini helal et :))
Ayy cok sagol tatlim icim rahatladiAynen.. bende iyice sikmistim.. sonra hafif bir sisligi kaldi.. 1 hafta icinde tamamen normale dondu.. Helal olsun bu arada.. ne demek? Sohpete geliyoz buraya etcez elbet iki cift muhabbet..
Tabiki ayip oldugunu dusunmuyorum, kendi gittigim doktorumda erkek ve alttan 2 kez muayene etti beni. Ama baska erkek doktora da gorunmek istemiyorum.tıpta ayıp yoktur ve sağlık ihmale gelmez.
kocanda erkekti ama çocuk yaptın sonuçta. sağlığın utanmaktan daha önemlidir
çok mecbur kalırsan napıcan. geçmiş olsun.Tabiki ayip oldugunu dusunmuyorum, kendi gittigim doktorumda erkek ve alttan 2 kez muayene etti beni. Ama baska erkek doktora da gorunmek istemiyorum.
Canim cok mecbur kalirsam gorunecem baska doktora artik.çok mecbur kalırsan napıcan. geçmiş olsun.
Yasadigim seyi az cok tarif ederek yazdim, zaten burdan çözüm bulmak gibi bi emelim de yok. Ayni seyi yasayanlara danismak istedim, fikir almak anlaminda cunku cevremde sorabilecegim hickimse yok.dr cinsiyet ayrımı varsa o zaman yapman gereken tek şey var kendi dr beklemek . burdan senin derdine nasıl çare bulunurki ?sana burda oydu ,buydu demek çok havada kalırr
Insallah dediginiz gibidir. Esim bakti ama anlamiyo kiKil donmesi olabilir mi acaba? Agdayla temizliyorsaniz o bolgeyi kil donmus olabilir. Ve dolayisiyla intihap falan biriktirmis olabilir. Esiniz bi baksa? En azindan bi fikir edinebilirsiniz doktorunuz gelene kadar...
Yasadigim seyi az cok tarif ederek yazdim, zaten burdan çözüm bulmak gibi bi emelim de yok. Ayni seyi yasayanlara danismak istedim, fikir almak anlaminda cunku cevremde sorabilecegim hickimse yok.yaşadığınız şey ciddi birşeyde olabilir burda verilen fikirler genelde yine dr gitmen olur .
Numarasina ulasamiyorum cnm. Haftaya gidecem de yinede korkuyorum, internetten biraz arastirma yaptım ic acici seyler goremedim. Endiseleniyorum. Bendekide sanki yag bezesi gibi insallah kendiliğinden gecer yaa
Canim aile hekimligi bize cok uzak pazartesi gidecm doktora, su an baktim da düne nazaran daha yumusamis gibi dun cok sertti bugün kuculuyo gibi insallah gecer :))Tatlım ben ne zaman internettennbişeylernokusam hamilelikle ilgili resmen depresyona giriyorum. Boşu boşuna bebeğimi de uzuyorum. Yakınlarında aile hekimliği varrdır mutlaka orada gebelik takininibyapan ebeler ve hemşireler var. Doktorun gelene kadar en azından onlara sor için rahat etsin.