Sizce ne olabilir??

Kil donmesi buyuk bir ihtimal.. cikis yonu bulamamis deri alti apse yapmis.. 2-3 kez basima gelmisti.. 1 haftada geciyor.. merak etme.. agda yapiyorsan ondan olmustur.. arada bir nadiren olur oyle seyler.. allah beterinden sakinsin..

Kil donmesi buyuk bir ihtimal.. cikis yonu bulamamis deri alti apse yapmis.. 2-3 kez basima gelmisti.. 1 haftada geciyor.. merak etme.. agda yapiyorsan ondan olmustur.. arada bir nadiren olur oyle seyler.. allah beterinden sakinsin..
Oyle mi olmustur dersin ki insallah oyledir canim. Sende boyle sert bi sekildemiydi dokundugunda, siktim kan geldi ama siskinlik hala var. Agda haricinde simdiye kadar jilet vs de hic kullanmadm ben

Oyle mi olmustur dersin ki insallah oyledir canim. Sende boyle sert bi sekildemiydi dokundugunda, siktim kan geldi ama siskinlik hala var. Agda haricinde simdiye kadar jilet vs de hic kullanmadm ben

Bende bikaç kez olmuştu aynen sert bastığımda acıyordu aynı yerdeydi seninle hemen hemen geçti sivilce oralardada çıkabiliyor bence geçer 4-5 güne kadar . Benimde öleydi sivilceye göre daha büyük ve daha sertti ama geçti . İnşallah başka birşey değildir .

Korkulacak birşey değildir. Stres daha fazla zarar verir. İnternette olabilecek her şey yazdığından paniklemen normal. Fazla okuma bosver
Insallah canim. Valla internette arastirma yaparken psikolojim bozuldu iyicene korktum, kapattim bakmiyorum daha

Aynen canim dedigin gibi bastirdigimda hafif bi aciyo. Insallah benimkide gecer tatlm cok sagol

sıkmasaydın ıyıydı
ınternetde bartolın kıstı kanser bıle cıkar burnum kanadı desen timör cıkıyor aldanma
korkma bence doktorunla gorusene kadar gecer zaten

Son olan yakladik nohut tanesi kadardi ve tam da bahsettigin yerde idi.. boyle sert bisi.. sivilce patlatma delisi oldugumdan dayanamamis ve basmistim igneyi.. sadece sislikmis.. kanadi.. oyle yag bezesi felan degil.. Bildigin sislik.. ardindan sislik inince yine ayni bolgeye bir baktim kil donmesi var ve igne ile aldim.. eger sende de kil donmesi ise sakin kokunden cekme.. kil cikarsa onu biraz ucu disarida kalacak sekilde makas ile kes ki bir daha tekrarlamasin.. eminim ki sorun budur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…