- 30 Haziran 2013
- 21.200
- 16.797
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
ben senı aramasam görecegın yokkkkAaa manitam da burdaymis
Sen hep gül kuzum benimmm
bartolın degılse korkma hıcbısey olmazzzzzArastirdim cnm ama bartolin kistinde dudaklarin ic kisminda falan oluyormuş heralde ama yinede boyle seyleri okuyunca korkuyorum
Insallah gecer hemen de haber veririm tatlmİnsallah canim insallah. Bence basit bir yag bezesiuzme kendini stres yapma bebisinde uzulur bak sonra :) Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Sonuctan haberdar et emi.
Bitanesin sen bitaneAaa manitam da burdaymis
Sen hep gül kuzum benimmm
Oyle mi olmustur dersin ki insallah oyledir canim. Sende boyle sert bi sekildemiydi dokundugunda, siktim kan geldi ama siskinlik hala var. Agda haricinde simdiye kadar jilet vs de hic kullanmadm benKil donmesi buyuk bir ihtimal.. cikis yonu bulamamis deri alti apse yapmis.. 2-3 kez basima gelmisti.. 1 haftada geciyor.. merak etme.. agda yapiyorsan ondan olmustur.. arada bir nadiren olur oyle seyler.. allah beterinden sakinsin..
Canim iste sivilceye benzemiyo, sivilceye gore bayaa bi buyuk duruyo ve cok sertsivilcedir o bendede olmuştu sonra geçti ..
Oyle mi olmustur dersin ki insallah oyledir canim. Sende boyle sert bi sekildemiydi dokundugunda, siktim kan geldi ama siskinlik hala var. Agda haricinde simdiye kadar jilet vs de hic kullanmadm ben
Insallah canim. Valla internette arastirma yaparken psikolojim bozuldu iyicene korktum, kapattim bakmiyorum dahaKorkulacak birşey değildir. Stres daha fazla zarar verir. İnternette olabilecek her şey yazdığından paniklemen normal. Fazla okuma bosver
İnsallah. Rica ederim :)Insallah gecer hemen de haber veririm tatlmdestegin için cok tesekkur ederim :))
Aynen canim dedigin gibi bastirdigimda hafif bi aciyo. Insallah benimkide gecer tatlm cok sagolBende bikaç kez olmuştu aynen sert bastığımda acıyordu aynı yerdeydi seninle hemen hemen geçti sivilce oralardada çıkabiliyor bence geçer 4-5 güne kadar . Benimde öleydi sivilceye göre daha büyük ve daha sertti ama geçti . İnşallah başka birşey değildir .
Insallah canim. Valla internette arastirma yaparken psikolojim bozuldu iyicene korktum, kapattim bakmiyorum daha
Canım evet tek 1 tane var kosede cikmisYag bezesi sert olmaz saniyorum. Sizin bahsettiginiz daha sert dokulu gibi tek bir tane mi cikmis?
Tamam tatlmGeçer geçer korkma canım :) Sivilce kremin falan varsa sür çabuklaştırır geçmesini .
Evde olan tibbi merhemlerden sürün gecmesine yardimci olabilir.Canım evet tek 1 tane var kosede cikmis
Oyle mi olmustur dersin ki insallah oyledir canim. Sende boyle sert bi sekildemiydi dokundugunda, siktim kan geldi ama siskinlik hala var. Agda haricinde simdiye kadar jilet vs de hic kullanmadm ben
Bepanthol var sadece tibbi krem olarak cnm onu sursem olur mu acaba ?Evde olan tibbi merhemlerden sürün gecmesine yardimci olabilir.