- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Numarasina ulasamiyorum cnm. Haftaya gidecem de yinede korkuyorum, internetten biraz arastirma yaptım ic acici seyler goremedim. Endiseleniyorum. Bendekide sanki yag bezesi gibi insallah kendiliğinden gecer yaaAlt tarafta degil ama ben de oyle bir sey yasadim. Doktora gitmedim yag bezesidir die ve bir sure sonra gecti. Eger doktorunun numarasi varsa ara sor. Acil bir durum degil derse doktorunun gelmesini beklersin.
Insallah canim ya valla içim icimi yiyor gordugumden beriYağ bezesidir bence de.
İçini ferah tut canim insallah onemli bir sey degildir. Bi doktora danis muayene olmasan bile. Doktorun gelene kadar kafaya takmaktan iyidir bence.Numarasina ulasamiyorum cnm. Haftaya gidecem de yinede korkuyorum, internetten biraz arastirma yaptım ic acici seyler goremedim. Endiseleniyorum. Bendekide sanki yag bezesi gibi insallah kendiliğinden gecer yaa
canım kıl donmesıdır o neyle alıyorsun kıllarıMerhaba kizlar, 22 haftalik hamileyim. Bugun lavaboya gidince akşamüstü afedersiniz genital bolgemi yikarken vajinamin sol alt tarafinda sivilce gibi yuvarlak bisey hissettim. Elimle bastirinca böyle boncuk gibi sert bi yapiya sahip. Sikmaya calistim kanadi ama hala siskinligi inmedi. Cok korkuyorum acaba tehlikeli biseymidir? Ayni sey basina gelen var mi? Doktora git diyeceksiniz ama benim doktorum haftaya gelecek baska erkek doktorada muayene olmak istemiyorum. Bizim burda bayan doktor sikintisi da var hic sira bulamiyorum
Agda ile aliyorum cnm, kil donmesine benzemiyo hiccanım kıl donmesıdır o neyle alıyorsun kılları
Ayy canim insallah onemli bisey degildirİçini ferah tut canim insallah onemli bir sey degildir. Bi doktora danis muayene olmasan bile. Doktorun gelene kadar kafaya takmaktan iyidir bence.
ağdayla da olmaz cnm kıl donmesı ben de de ılk gebelıgımde olmustu ama ben jılete alıskınım baska bıseyle alamıyorum ondan geldı aklıma ama bence korkma bartolın kıstını bı arastır bak bakalım ona uyuyor mu senınkiAgda ile aliyorum cnm, kil donmesine benzemiyo hic
Ah canm benm herseyi kendine evham yapma böylebende de olmuştu,kendiliğinden geçti. Sivilce de olabilir. Internete bakarsan herşey kanser zaten. Tirnagin kirilsa,tirnak kanseri der
Valla beni guldurdun yine canimAh canm benm herseyi kendine evham yapma böylebende de olmuştu,kendiliğinden geçti. Sivilce de olabilir. Internete bakarsan herşey kanser zaten. Tirnagin kirilsa,tirnak kanseri der
Aaa manitam da burdaymis
Sen hep gül kuzum benimmmValla beni guldurdun yine canim
İnsallah canim insallah. Bence basit bir yag bezesiAyy canim insallah onemli bisey degildir
Arastirdim cnm ama bartolin kistinde dudaklarin ic kisminda falan oluyormuş heralde ama yinede boyle seyleri okuyunca korkuyorumağdayla da olmaz cnm kıl donmesı ben de de ılk gebelıgımde olmustu ama ben jılete alıskınım baska bıseyle alamıyorum ondan geldı aklıma ama bence korkma bartolın kıstını bı arastır bak bakalım ona uyuyor mu senınki