Sizce ne olabilir??

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
Merhaba kizlar, 22 haftalik hamileyim. Bugun lavaboya gidince akşamüstü afedersiniz genital bolgemi yikarken vajinamin sol alt tarafinda sivilce gibi yuvarlak bisey hissettim. Elimle bastirinca böyle boncuk gibi sert bi yapiya sahip. Sikmaya calistim kanadi ama hala siskinligi inmedi. Cok korkuyorum acaba tehlikeli biseymidir? Ayni sey basina gelen var mi? Doktora git diyeceksiniz ama benim doktorum haftaya gelecek baska erkek doktorada muayene olmak istemiyorum. Bizim burda bayan doktor sikintisi da var hic sira bulamiyorum

Kızlar bide şöyle soyliyim bu sertlik vajinanin dudaklarinin disinda biyerde, sol alt tarafta kenarda

Alt tarafta degil ama ben de oyle bir sey yasadim. Doktora gitmedim yag bezesidir die ve bir sure sonra gecti. Eger doktorunun numarasi varsa ara sor. Acil bir durum degil derse doktorunun gelmesini beklersin.

Alt tarafta degil ama ben de oyle bir sey yasadim. Doktora gitmedim yag bezesidir die ve bir sure sonra gecti. Eger doktorunun numarasi varsa ara sor. Acil bir durum degil derse doktorunun gelmesini beklersin.
Numarasina ulasamiyorum cnm. Haftaya gidecem de yinede korkuyorum, internetten biraz arastirma yaptım ic acici seyler goremedim. Endiseleniyorum. Bendekide sanki yag bezesi gibi insallah kendiliğinden gecer yaa

Numarasina ulasamiyorum cnm. Haftaya gidecem de yinede korkuyorum, internetten biraz arastirma yaptım ic acici seyler goremedim. Endiseleniyorum. Bendekide sanki yag bezesi gibi insallah kendiliğinden gecer yaa
İçini ferah tut canim insallah onemli bir sey degildir. Bi doktora danis muayene olmasan bile. Doktorun gelene kadar kafaya takmaktan iyidir bence.

canım kıl donmesıdır o neyle alıyorsun kılları

Öyle ne oldugunu bilmediğiniz şeyleri sıkmayın olur ya sıkılmaması gereken birseydir falan ..

Korkulacak birşey değildir. Stres daha fazla zarar verir. İnternette olabilecek her şey yazdığından paniklemen normal. Fazla okuma bosver

Agda ile aliyorum cnm, kil donmesine benzemiyo hic
ağdayla da olmaz cnm kıl donmesı ben de de ılk gebelıgımde olmustu ama ben jılete alıskınım baska bıseyle alamıyorum ondan geldı aklıma ama bence korkma bartolın kıstını bı arastır bak bakalım ona uyuyor mu senınki

Arastirdim cnm ama bartolin kistinde dudaklarin ic kisminda falan oluyormuş heralde ama yinede boyle seyleri okuyunca korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…