sizce ne düşünmeliyim

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
eşimle birebir olmasa da sorunlarımız var 2 3 aydır iyiyiz ancak son 4 hatta 5 yıldır eşimle dışarı çıkmıyor bi yerlere gitmiyoruz yapsak da çok çok nadir sadece 1 kere sinemaya gittik o zamanda 1 yıllık evliydik bugün sabah kuzenim oglunu evlendirecekti dügünü var oraya gidelim mi dedim istiyorsan sen git ben gitmem dedi bende tek gitmek istemedim gitmedik madem öyle hadi biraz çıkalım dedim degişiklik olur diye gitmeyecem çıksamda ali araba almış hayırlı olsun demek için onun yanına giderim dedi neden benimle bi şey yapmıyorsun paylaşmıyorsun dedim cevap vermedi sonra boş bi gününün olsa benimle mi gelirdin yoksa aliyle mi dedim o da aliyle dedi neden dedim seninle bişey yapmak içimden gelmiyor dedi bende iyi o zaman hadi bi duş al güzel eklbiselerini giy git dedim elbiselerini hazırladım gönderdim giderken bana sarıldı sen benim kıymetlimsin canımsın bunu bi anlasan dedi bende hiç öyle davranmıyorsun dedim zaten bi daha senden bişey istemeyecek bişey söylemecem dedim oda sen söylemeden ben yapmam gerekeni yapacam dedi yani ben anlayamadım

Adam senin şikayetlerinden bunalmış.. sen haklısın ama.. böyle bazı erkekler.. senin isteklerin ona kafa utulemek gelir, bunalir.. o da kendi haline bırakılmak istiyor anlaşılan..
yani; sana ilgi ben gösteririm ancak, sen böyle usteleyince içimden gelmiyor..
Demek istemiş benim anladigim..
Kendinize zaman verin..

Bende anlamadım, eşin ya dengesiz yada sen cok yüz verdin! Elbiselerini falan niye hazırlıyorsun madem seninle biyere gitmek icinden gelmiyorsa. Ütülediysem bile kırıstırırım, kendi ütülesin giysin madem. Bide nokta, virgül, soru işareti, Ünlem işareti gibi şeylerle konunuzu süsleyebilirsiniz, onları kullanmak yasak değil

Ben de anlamadım
beni sevdiğini söyler sarılır çocuk gibi şımartır ama bu kadar maddi olarak zor günler yasıyoruz belimizi dogrultamadık son 4 yıldır bi gömlek bile almadı kendine 5 yıldır bayramlarda dügünlerde bana kıyafet alınır kendi dr. a gitmez beni özele götürür canım bişey isterse hemen bi yerden bulur buluşturur yapar son 3 aydır tel kullanmıyor facenide ortak kullanıyoruz baska bi kadın yok galiba zaten parasıda yok şu anda tüm mal vsrlıgımız 20 tl :)ailesiyle benim aramda çok kaldı galiba yoruldu

Seninle birsey yapmak icimden gelmiyor, nasil bir cumle bu ya.
Bana boyle bir cumle kurana asla bir ikinci teklifim olmaz.
Sen de kendi keyfine bak bence, o ev de yalniz kalsin arada.

tamam dikkat edecem içimden geldiği gibi arkadsımla konusur gibi yazdım edebiyatım iyi degildir

Seninle birsey yapmak icimden gelmiyor, nasil bir cumle bu ya.
Bana boyle bir cumle kurana asla bir ikinci teklifim olmaz.
Sen de kendi keyfine bak bence, o ev de yalniz kalsin arada.
dışarı ya çıkmak istiyorum ama hiç arkadsım yok

tamam dikkat edecem içimden geldiği gibi arkadsımla konusur gibi yazdım edebiyatım iyi degildir
Tatlım bunun edebiyatla alakası yok. Yazıldığı gibi okunan Cümleler vardır ama Konuşulduğu gibi Yazılan Cümleler zor anlaşılır. Neyse bi dahakine dikkatli olursun ama eşinin ya psikolojik bi takım sorunları var, yada herzaman böyle dengesiz, yani karakteri bu

dışarı ya çıkmak istiyorum ama hiç arkadsım yok
Cik canim, arkadas sart degil. Tek basina yuremek de iyi geliyor insana. Park bahce sahil yuru, kitaplara bak vs. Bak simdi eylul de halk egitim kurslari falan baslar hep, takip et bunlari. Hem sana hobi olur, hem arkadas edinirsin.

dışarı çıktıgımızda daralıp sıkılıyor hiçbisey yapamıyoruz sana istediğini veremiyorum dedi bi kerede bende hersey para mı elimden tutsan biraz yürüsek hava alsak oda yeter dedim şimdide çocugunu sorun ediyor

O zaman siz de kendinize ayrı bir program yapın yani arkadaş- komşularla falan. Yine de içimden seninle bir şey yapmak gelmiyor cümlesi kırıcı

benden sakladıgı bişeyler var 6 yıl oldu çözemedim psikolojik olabilir yada karakteri bu psikoloğa gidecem dedi ama yok 6 ay öncede hersey düzelecek 1 ay sonra dedi yok ne düzelecek ne var diyorum cevap yok

Cik canim, arkadas sart degil. Tek basina yuremek de iyi geliyor insana. Park bahce sahil yuru, kitaplara bak vs. Bak simdi eylul de halk egitim kurslari falan baslar hep, takip et bunlari. Hem sana hobi olur, hem arkadas edinirsin.
o kurslara gitmeyi düşünüyorum inşaallah ama kardeşimin hanımı sen nasıl gidecen bide peşinde çocuk dedi ama gidecem inşaallah sence bundan sonra nasıl davranmalıyım

benden sakladıgı bişeyler var 6 yıl oldu çözemedim psikolojik olabilir yada karakteri bu psikoloğa gidecem dedi ama yok 6 ay öncede hersey düzelecek 1 ay sonra dedi yok ne düzelecek ne var diyorum cevap yok
Maddi sıkıntınız varmı? Sonradanmı böyle oldu? Benim her dediğimi yerine getirir demişin, maddi olarak beklentilerini karşılıyor ama manevi beklentilerinimi karşılamıyor?

Maddi sıkıntınız varmı? Sonradanmı böyle oldu? Benim her dediğimi yerine getirir demişin, maddi olarak beklentilerini karşılıyor ama manevi beklentilerinimi karşılamıyor?
evet borcumuz var eşimin ne yapmaya çalıştıgını anlamıyorum ilk 2 yıl iyidik o zamanda sıkıntılarımız veardı ama mutluyduk ilk bebegimizi kaybetmemiz kv deyle aynı siteye oturmamız hersey o zaman basladı

Demekki herşey üst üste geldi, kv den uzağa Taşınma şansınız yokmu, onunlada aranızda sorunlar varsa belki maddi manevi cok bunalmıstır. Aslında seni seviyor ama bu buhrandan kurtulamıyor gibi. Cok Sıkma bence, biraz farklı meşgaleleriniz olsun, sende arkadaşlarınla veya hobilerin varsa onlarla zaman geçir. Biraz birbirinize özel alan bırakın

Ben de anlayamadim.
Sizi cok seven , asosyal bir esiniz var sanirim.

Yada maddi sikintilar yuzunden disari cikma fobisi olmus. Cunku disari cikinca ister istemez para harcaniyor.

Sizi cok anlayisli buldum masallah.

Esinizin psikolojik sorunlari da olabilir.

Allah yardimciniz olsun. Maddi sikinti insanin elini kolunu bagliyor bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…