Canim ben evli degilim, ama senin yerinde olsam hic uzerine dusmem.o kurslara gitmeyi düşünüyorum inşaallah ama kardeşimin hanımı sen nasıl gidecen bide peşinde çocuk dedi ama gidecem inşaallah sence bundan sonra nasıl davranmalıyım
kv de 2 yıl önce baska yere tasındı ama rahat bırakmıyor her gün ya telefon eder yada bize gelirler 1 2 ay oldu küstüm kv deyle de biraz kafamı dinliyorum geçenlerde geldiler ama fazla durmadılar yine bizim bu taraflara tasınacaklar mıs evden çıkma sanşımız sıfırDemekki herşey üst üste geldi, kv den uzağa Taşınma şansınız yokmu, onunlada aranızda sorunlar varsa belki maddi manevi cok bunalmıstır. Aslında seni seviyor ama bu buhrandan kurtulamıyor gibi. Cok Sıkma bence, biraz farklı meşgaleleriniz olsun, sende arkadaşlarınla veya hobilerin varsa onlarla zaman geçir. Biraz birbirinize özel alan bırakın
Ben de anlayamadim.
Sizi cok seven , asosyal bir esiniz var sanirim.
Yada maddi sikintilar yuzunden disari cikma fobisi olmus. Cunku disari cikinca ister istemez para harcaniyor.
Sizi cok anlayisli buldum masallah.
Esinizin psikolojik sorunlari da olabilir.
Allah yardimciniz olsun. Maddi sikinti insanin elini kolunu bagliyor bilirim.
sen bi erkegin sahip olabilecegi en güzel kadınsın der hep hayal ettiğimin ötesindesin der belkide yakıştırmıyordur bilmiyorumSeni yanına yakıştıramıyor mu bu eşin?
hiç bir yere beraber gitmek istemiyorsa bahaneler üretiyorsa insanın aklına başka birşey gelmiyor
tamam deneyecem zaten o tv izler yada çizgi izler oyun oynar bende dantel yaparuım öyle o konuşmadıkca konusmamCanim ben evli degilim, ama senin yerinde olsam hic uzerine dusmem.
Oyle sorular sorma, ilgi bekler gozukme, aksine evde kendi kendine mutlu ol, arada al cocugunu cik, hic ona teklif bile etme. O yalniz hissetsin, o dusunsun bu niye ilgi gostermiyor, uzerime dusmuyor diye. Evde kendi kosende pozitif bir hayat sur. Konusmak isterse surat yapma ama az oz cevaplar ver, muhabbeti ilerletir degilde, bir an once kendi isine odaklanmak ister gibi.
öyle diyorsa belki kendini senin yanına yakıştıramıyordursen bi erkegin sahip olabilecegi en güzel kadınsın der hep hayal ettiğimin ötesindesin der belkide yakıştırmıyordur bilmiyorum
eşime bi sordum cevap ver bende nedenini bulayım dedim o da bu cevabı verdi ve hadi nedenini bul dedi hadi cevap versene dedi hiçbişey söylemek içimden gelmedi bazen durup dururken kavga çıkarır yine öyle yapmak istedi yada ciddiydi bilmiyorumBen tutuldum bu konuda ne diyeceğimi bilemedim. Ağır bir cumle kurmuş ama sebep ne, niyeti ne hiç fikir yürütemedim. Umarım çözüme kavusturursunuz.
Allah yardımcın olsun, eşinle ya konuşup bunun seni ne kadar üzdüğünü vs söyleyeceksin, bunu anlamazsada uzman desteği almak istediğini, ilişkinizde Seninde hataların varsa, objektif bakış acısıyla bunları ortadan kaldırmak istediğini söyleyerek aile terapistine gitmeye ikna edeceksin, tabi ayrılmak falan istemiyorsankv de 2 yıl önce baska yere tasındı ama rahat bırakmıyor her gün ya telefon eder yada bize gelirler 1 2 ay oldu küstüm kv deyle de biraz kafamı dinliyorum geçenlerde geldiler ama fazla durmadılar yine bizim bu taraflara tasınacaklar mıs evden çıkma sanşımız sıfır
evet genelde eşimi benim yanıma yakıştırmazlar ama öyle çirkin bi adam degildiröyle diyorsa belki kendini senin yanına yakıştıramıyordur
eşime bi sordum cevap ver bende nedenini bulayım dedim o da bu cevabı verdi ve hadi nedenini bul dedi hadi cevap versene dedi hiçbişey söylemek içimden gelmedi bazen durup dururken kavga çıkarır yine öyle yapmak istedi yada ciddiydi bilmiyorum
denedim hemde defalarca ayrılmayı da istemiyor bende eşimi seviyorum bunları bilerek yaptıgını sanmıyorumAllah yardımcın olsun, eşinle ya konuşup bunun seni ne kadar üzdüğünü vs söyleyeceksin, bunu anlamazsada uzman desteği almak istediğini, ilişkinizde Seninde hataların varsa, objektif bakış acısıyla bunları ortadan kaldırmak istediğini söyleyerek aile terapistine gitmeye ikna edeceksin, tabi ayrılmak falan istemiyorsan
beni kendi annem babam cözemedi ki sen çözsen demişti gercekten öylemi yoksa uyduruyor mu bilmiyorum ama eşimin anne ve babası gibi bi anne babaya sahip olmak istemezdimAy ne acaip adam. Bulmaca mısın mubarek deseydin.
Tatlım seni seviyorsa ikna olacak, madem normal olmadıgının kendide farkında. Bazen insan istemediği seyler yapar, bunun farkında olmaktır önemli olan. Bi şekilde ikna etmelisin yoksa ben düzelecem deyip deyip hala aynı seyleri yapıyorsa, o bence bu durumu fırsat bilerek hem pastam dursun hem karnım doysun kafasını güdüyordur bana göre. Hem istedigi gibi davranacak sonra hasta modunda "bende böyle olmak istemiyorum, degişicem söz" diyecek ama yardımcı olmak istemenide reddedecek. Eee oldu paşamdenedim hemde defalarca ayrılmayı da istemiyor bende eşimi seviyorum bunları bilerek yaptıgını sanmıyorum
haklısın galiba bigün yine şiddetli bi tartışma yaşadık bana senin için elimden geleni yaptım artık benden bişey bekleme dedi bende buna evlilik denmez boşanalım dedim olmaz seni bırakamam dediTatlım seni seviyorsa ikna olacak, madem normal olmadıgının kendide farkında. Bazen insan istemediği seyler yapar, bunun farkında olmaktır önemli olan. Bi şekilde ikna etmelisin yoksa ben düzelecem deyip deyip hala aynı seyleri yapıyorsa, o bence bu durumu fırsat bilerek hem pastam dursun hem karnım doysun kafasını güdüyordur bana göre. Hem istedigi gibi davranacak sonra hasta modunda "bende böyle olmak istemiyorum, degişicem söz" diyecek ama yardımcı olmak istemenide reddedecek. Eee oldu paşam
başka sorunlarımızda var tabiTatlım seni seviyorsa ikna olacak, madem normal olmadıgının kendide farkında. Bazen insan istemediği seyler yapar, bunun farkında olmaktır önemli olan. Bi şekilde ikna etmelisin yoksa ben düzelecem deyip deyip hala aynı seyleri yapıyorsa, o bence bu durumu fırsat bilerek hem pastam dursun hem karnım doysun kafasını güdüyordur bana göre. Hem istedigi gibi davranacak sonra hasta modunda "bende böyle olmak istemiyorum, degişicem söz" diyecek ama yardımcı olmak istemenide reddedecek. Eee oldu paşam
Boşanmak istediğinin ciddiyetini algılamıyordur. Ders verme amaclı gercekten onsuzda yapabileceğini göstermek icin çekip gidebilirsin mesela. Aklımada baska bişey gelmiyor ama bu böyle devam etmezki. Sorun var ortada, iki tarafta bunun farkında ve düzeltmek istiyor ama hic bi adım atılmıyor veya attırılmıyor, olmazki böylehaklısın galiba bigün yine şiddetli bi tartışma yaşadık bana senin için elimden geleni yaptım artık benden bişey bekleme dedi bende buna evlilik denmez boşanalım dedim olmaz seni bırakamam dedi
dışarı çıktıgımızda daralıp sıkılıyor hiçbisey yapamıyoruz sana istediğini veremiyorum dedi bi kerede bende hersey para mı elimden tutsan biraz yürüsek hava alsak oda yeter dedim şimdide çocugunu sorun ediyor