sizce ne düşünmeliyim

sizce çırpınmak yerine boşanmalımıyım

dün 1 saat kadar aliyle oturmuş sonrada annesigile geçmiş görümcemin nişanlısı gelmiş de o yüzden orda bulunması iyi olur diye çagırmışlar 4 5 saat orda oturmus kaynımın bize 2 milyar a yakın borcu var neredeyse 1 yıl olacak daha ödeyemedi eşime abi sen benim telefonu al senin olsun 600 tl düş demiş bizimkide tamam demiş çaresiz ama telefon hala yok ortada ne zaman anlayacak acaba kullanıldıgı dün gece konustuk benden bişey bekleme ne olur seni sevmesem istemesem tek dk durmam ama yok gücüm kalmadı evinle çocugunla ilgilen ayrılık fikrinide kafandan çıkar dedi sonra annemlere karsı çok doluyum falan dedi sarıldık balkonda oturduk konuştuk saatlerce sonra bianda yine tartıstık artık görmezden gelecem inşaallah yapabilirim madem istemiyortembel hastalıklı pis bi kadınmışım daha neler neler evet ev işlerini artık düzenli yapamıyorum çünkü bıktım bu evden bu kullanmış 2. el eski eşyalardan sevgisizlikten bıktım hiçbişey söylemedim yatmaya gittim sabahta kalkmadım içimden gelmedi gitmiş

Kusura bakmayın da adam boşanmak istemez tabi ben olsam ben de boşanmak istemem
Canım çıkmak isteyince arkadaşımla dışarı çıkıyorum, eşim karışırsa sus diyorum tamam diyor elleriyle hazırlıyor gönderiyor
Evime geliyorum yemeğim hazır,kıyafetlerim hazır, çocuğa bakan var
Eşim bir şey isterse benden bir şey isteme diyorum tamam diyor,
Neden boşanmak istesin eşiniz??

doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…