Sizce ne düşündü, ne hissetti, neydi onun tarafında gerçekleşen?

Yalniz sizin bu konu acildigindan beri sinirle engelledigim adami asiri merak eder oldum.acmamak icin direniyorum ama yani su engelleme olayi da cok cocukca sanirim ve ben de buna engel olamiyorum.

Neydi mi gerçekleşen? Cidden anlamadın mı? Aldatılmışsın net...Dağıtmış kendini başkasıyla sana geri dönesi gelmemiş, vicdan rahatlatmak için de senin de geçmişini sorgulamış...

aaaa bunu bilmiyorduysanız o irade sayılmaz tühh:))))

Valla icimde kalmasindan iyidir belki de..simdi actim mesela 1 haftadan sonra.bakalim bir sey yazacak mi..yazmazsa kendi kaybeder şekerim. Sonsuza kadar çüüüz o zaman
Olsun boşver iyi yaptınız :) her zaman sabit, kararlı ve gururlu durmak iyi mi ben bile en çok bunu sorguluyorum kendimde, hala emin değilim.
28 yaşındayım, ilişkilerimin hepsinin süresinin toplamı 2 yıl falan eder. Çoğunu yalnız geçirdim yani. Normal mi ki?
Bu 'duruş' meselesine çok takık olduğum için. Ve çoğu zaman bunu yaparak kazandığımı düşünmüyorum. Her ilişkide dönemsel abukluklar oluyor, kadınlarda abukluk yapıyor, sende, bende, sadece kabul etmiyoruz. Doğruluğunu savunuyoruz sonuna kadar. Yıpranıyoruz. Yoruluyoruz.
Bide bizim beynimizin daha komplike olduğu doğru, o kadar ince detaylar bile buluyoruz ki, helede takıntı olduysa o detayın atomlarını parçalara bile ayırıyoruz.

Mesela çok yakın bir arkadaşım 1 yıl önce biriyle tanıştı. Aşık oldu. Ama çocuk 1 yıldır bununla görüşmesine rağmen(dürüst olmak gerekirse sadece cinsellik yaşıyorlardı), bi ilişkiye başlamayı reddetti hep. Arkadaşım o kadar taktı ki kafayı, artık başka hiçbirşey konuşamaz olduk. Binbir türlü oyunla çocuğu çekmeye çalıştı, bi yok ben yurtdışına taşınıyorum şirkete istifamı verdim dedi, bi yok annem rahatsız çok üzgünüm yanımda ol diye uyduruk attı, bi uyduruktan kaza yaptım hastanedeyim dedi, daha neler neler saymakla bitmez. Tamamı ilgi çekmek için.. Neredeyse hergün sayfalarca mesaj attı çocuğa bi saydı sövdü hakaret etti sonra bi ilanı aşk etti sonra yine saydı sövdü... O zamanlar yapma arkadaşım bak şöyle destek çıkayım, böyle yapayım, hadi tatile gidelim, bişey yapalım unutmaya çalışalım, niye bu hallere düştün, neler yapıyosun sen, ne kadar zarar gördün, ne gerek var, falan diye çok konuştum.. Hiç etki etmedi.
Sonuç ne mi?
Yılbaşından bu yana beraberler, oğlan denemeyi kabul etti.. Çocuk çok iyi şuan, baya mutlular, tatlılar inanamazsın hallerine. Evlilik düşünüyorlar.

Ben de senin gibiyim aslinda.vee cok takintili ve hassas biriyim.acayip de gururluyum.ve de maalesef sonu hep husran hep yalnizlik.artik oturdum bunu düşünüyorum. Yani kuyrugu dik tutacam diye,karsima cikan insanlarin hatalarini düzeltmeye calisacam diye ömrümu feda ettim.acaba hep yanlis kisileri mi sectim o da bir seçenek ama duruşum duruşum diyoruz da bu da koca bir yalnizlik getiriyor sanki.biraz gelisiguzel mi yasamak lazim acaba.bilmiyorum ki

Aynen böyle bir cevap bekliyordum aslında bu konuyu açarken en azından 1 kişiden:)
Çevremde benim duruşumda biri yok, hepte taktir ederler, ama yine çevremde en yalnız insan benim. Şöyle bi sevgiliyle tatile gidilsin, bi yemek yapayım sabahlara kadar film izleyelim, bi özel güzel şeyler yaşayalım olmadı hiç.. Hep o aşamalara gelemeden ayrıldım.. şöyle bi dönüp geçmişe bakıyorum, artık içimin soğuduğu kızgın kırgın hissetmediğim ilişkilerime, aslında hepsi değil ama bir iki tanesi baya iyiymiş ya. Yine bir olayda tek kalemde silme huyum devreye girmişti hepsinde de, 'ha sen bunu yaptıysan kesin aldatmışsındır' ya da 'bana bunu nasıl söyler bana böyle nasıl davranır, o kim ki' düşüncesi gelmişti... Baksan tamamı engellidir telefonumda..
Hoş gerçi bunları konuşmak ne fayda, ben her ilişkiden sonra bir dahakinde biraz daha sakin olayım yürütmek için bir süre çabalayayım, o sıcak değil mi? ben sıcak olayım, kırdı mı beni hata mı yaptı, nazlı nazlı küseyim ama hayatımdan çıkarmayayım, bi de böyle deneyeyim diye kendime söz veriyorum. Ama karakteri değiştirmekte öyle kolay değil:) Yapamadım bir türlü.

Bide okulda sınıftan ve işte ofisten kimse ile olmam diye bi kuralım var abuk subuk.. Benimle ilgilenen olsa bile ışık hızında uzaklaştırıyorum. Bi insanlar garipsiyor nedenini anlamıyor. Ardından o ortamdan uzaklaştıktan sonra kaçırdıklarıma üzülüyorum bazen.:) Abuk mu bu sizce de?

Aynen çok mantıklı, aynı benim başlarda iyi olduğum, tamda ayrılık dönemine denk gelen süreçte yalnızlık buhranına girdiğim, konforu özlediğim gibi.

Sizin acinizdan zamanlamasi kotu olmus malesef. Hele ki korona zamaninda kendinizi daha da yalniz hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi baska seylere odaklamaya calisin. Dating app kullanabilirsiniz belki, bulusmak icin degil ama sadece mesajlasip kafa dagitmak icin. Ben hic kullanmadim ama sadece arkadas bulmak icin kullanan arkadaslarim vardi yurtdisinda (siz de yurtdisinda oldugunuz icin soyledim, Turkiyeyi bilmiyorum).

Ben de niyeyse turkiyede bir haltlar yedi. Ya sevdiği bir kızla zaman geçirdi yada birileriyle sağlam takıldı döndükten sonrada kafa karışıklığı yaşadı sonra sana o nalum soruyu sordu seninde ona sormamı bekledi belkide cunku dürüst ol dedikten sonra kendiside dürüst olup anlatacaktı. Vicdanı rahatlayacaktı ve belki devam edecektiniz belki... bilemedim.

ahhaahh, size birşey söyleyeyim mi, unuttum bak bunu anlatmayı; 1 hafta önce komik bişey oldu. Bir dating app indirmiştim sizinde dediğiniz gibi.
Tinder'a benziyo biraz ama daha seviyeli sanırım bilmiyorum tam anlamadım. Neyse üye olurken başta bazı sorular soruyor. Mesela; Burada nasıl bir ilişki arıyorsun? - a)Uzun süreli b)kısa süreli c)tek gecelik d)arkadaşlık, Karşındaki kişinin ne arıyor olmasını istersin? - yine aynı şıklar, Sigara kullanıyor musun?, Karşında ki kişinin sigara kullanması hoşuna gider mi?, Siyaset konuşmayı sever misin?, Karşında ki kişinin konuşmasını ister misin?, falan filan... Böyle bunlara benzer 20-30 soru falan cevaplıyosun sonra seninle sadece %90 ve üstü oranda aynı cevapları vermiş kişileri görüyosun, devamı tinder gibi beğenmedin sola beğendin sağa... Peki %91 ile ilk karşıma çıkan kimdi??? Tatatataaamm :)... Oydu.
Sonra kaydıramadım tabi 2-3 gün profiline bakıp durdum.. Sonra baktım yine bağımlılaşıyorum, sildim aplikasyonu, kullanamadım, onu kaydırıp diğerlerine geçemediğim için.

Son düzenleme:
Evet ya bi çok kişi türkiyede bir halt yedi diye yorum yapmış ama en çokta o zaman yapmadığını düşünüyorum bende :/.. Gittikten 3 gün sonra annesi kalp krizi geçirdi, anlatmak için beni aradığında kuzu gibiydi, 'doktorlar içeri almıyor bilgide vermiyorlar kapıdayız, o kadar sinirliyim ki sakinleşmek için sesini duymak istedim' falan dedi. Akabindeki günlerde refakatçi kaldı, yine sıkılmasın diye normalden fazla mesajlaştık araştık. Sonra nen taburcu oldu eve geçti, o süredede arkadaşlarıyla bile çıkmadı. Hep evde geçirdi konuştuk çokca.
Bilmem ki ben bu yaşadıklarının doğru olduğunu düşünüyorum kimse o kadar rol yapamaz.
Belki yaptıysada burda yapmıştır.
Yada bilmiyorum işte..

Ahahha gercekten komikmis :) Neyseki benim onerimden once deneyimlemissiniz sorumlu olmadigima sevindim :) Sola kaydirabilseydiniz belki sembolik olarak iyi gelirdi ama uygulama da afallardi herhalde nerde hata yaptik diye . Vallahi isinize odaklanin o zaman en iyisi geriye bir tek o kaldi herhalde :)

Tatlım sözkonusu bir erkekse, annesinin kalp krizi, dedesinin cenazesi hiç farketmez. İki arada bir derede yapacaklarını yaparlar.
Sana sorduğu soruyu okuyunca, benim de ilk düşündüğüm kendisinin bir şeyler yaşadığı.
Kişi kendinden bilir işi misali de seni sorgulamış.

Benim ilişkilerden yana hic bir zaman bir başarım olmadi.gercekten düzgün bir insan çıkmadı karsilikli sevip anlaşabileceğim.olanlarla yürütmeye calistim aslinda.gururum ve karakterrimden ödün vermemeye çalıştım ama bir türlü yolunda gitmedi.sebebini de irdeliyorum.yasiniz kac bilmiyorum ama önünüze cikan fırsatları iyi degerlendirin,is yerinden olmaz,su olmaz bu olmaz diye engeller cikarmayin kendinize.cunku bellli bir süre sonra iyiler kapiliyor ve siz yalnizliginizla basbasa kaliyorsunuz.ya da sorunlu adamlarla birseyleri yürütmeye çalışıyorsunuz.yani aslinda mukemmeliyetci ve prensipli insanlarin sanirim iliskilerinde yasadigi zorluklar oluyor.bir de erkek ve kadinin beyinleri farkli isliyor.sonuc olarak ikili iliskiler her halükarda zor.bazi ufak tefek seyleri yok saymak mi gerekiyor bilmiyorum.ben de mesela kırılınca cok tavir koyarim.gunlerce kusebilirim o mesele yuzunden.ve maalesef karsima da hic mülayim ve özverii adamlar cikmadi.ayni benim gibi zor ve gururlu tiplerle ugrastim.sizin o iliskinizde diğerlerinin dedigi gibi kesin aldatmistir demek istemiyorum.cunku bazen hersey sandigimiz gibi değildir aslinda.bir de bazi insanlar patavatsiz olabiliyor.kendince bir soru soruyor mesela...biz irdeledikce irdeliyor altindan neler neler çıkarıyoruz. Sizi anlıyorum çünkü ben de aynisini yapıyor ve yaşıyorum.kafamda kurup duruyorum..her olumsuzlukta,her olayda ilsikiyi bitiriyorum resmen.bazen kafamda ,bazen de gercekte.direk bitiresim geliyor.kelin melhemi olsa kendi basina surer misali,bunun çözümü nedir bilmiyorum.

bir arkadasim aldatilmisti. cocuk itiraf etmeden once kiza sormus sen beni hic aldattin mi diye.. kiz evet dese vicdan rahatlatacak odestik diyecek gecmisi silelim sifirdan baslayalim diyecek.. kiz hayir demis o yine de itiraf etmis ben seni aldattim diye ayrilmislar. yani bence o sekil cocuk aldatmis seni. orada yalniz oldugu icin sana cok baglandi belki de. cok anlam yukleme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…