Sizce naz yaptığını anlamış mıdır?

Kız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Jdksksobyisksyjkslsnsksksnsk 😹😹😹 allah baska dert vermesin canim

Kız kankama birini önerdiler o da aslında istedi ama hemen evet diyerek kendini zayıf göstermek istemedi 1 hafta düşüneyim dedi. Sizce naz yaptığını anlarlar mı yoksa 1 hafta bir insan cidden düşünebilir diye mi yorumlarlar?
Dertlere bak ya :KK70: çok da düşünmeyin adam belki istemeyecek görünce

Naz seven insana yapılır, tanımadığınız insana ne nazı yapıyorsunuz?

Bir arkadaşım ekolünü yemedim.

Naz seven insana yapılır, tanımadığınız insana ne nazı yapıyorsunuz?

Bir arkadaşım ekolünü yemedim.
Kendini ağırdan almak gibi böyle yani yoksa kolay olunca kimse değer vermiyor insana o sebeple maalesef. Benim kafada olsa hemen olur olur canım dese eminim kimse ona değer vermezdi nasıl olsa boşmuş hemen de koştu falan derler insanları biliyorsunuz acayipler cidden.

Bir hafta ne düşünülecek. Direk naz. Hayır biri önerilmiş sadece. Atıyorum adam çocukludur, askerdir falan hani bazı zorluklar vardır o zaman ben bir düşüneyim yapabilir miyim denebilirmama dümdüz durum için ya evettir ya hayır, bir haftada ne olacak

Kendini ağırdan almak gibi böyle yani yoksa kolay olunca kimse değer vermiyor insana o sebeple maalesef. Benim kafada olsa hemen olur olur canım dese eminim kimse ona değer vermezdi nasıl olsa boşmuş hemen de koştu falan derler insanları biliyorsunuz acayipler cidden.
O olaylar öyle olmuyor sapla saman karışmış.Hic tanimadiginiz adamı ağırdan almak saçma ötesi birbirinin yüzünü dahi görmemiş belki begenmeyecek . Beğenir iş olursa yapsın nazı , taktiği

Bir hafta ne düşünecek kankanız?
Yani niyeti naz olsun karşı taraf onu kesin bilmesin. Siz beni istediniz ama siz istediniz diye değil asıl ben istersem ya da istedim diye oldu şeklinde. Diğer türlüsünü yapsa eminim kimse ona değer vermezdi hemen atladı bir sorunumu var acaba derlerde gerçekler böyle bizim toplumumuzda.

Ooo bir hafta bekletti demek ki çok değerli bir kadın diyeceklerini mi düşünüyorsunuz gerçekten? 😂😂😂

Yani niyeti naz olsun karşı taraf onu kesin bilmesin. Siz beni istediniz ama siz istediniz diye değil asıl ben istersem ya da istedim diye oldu şeklinde. Diğer türlüsünü yapsa eminim kimse ona değer vermezdi hemen atladı bir sorunumu var acaba derlerde gerçekler böyle bizim toplumumuzda.

Bağyan kankanız karşı tarafın isteyeceğini nereden biliyor ki "Ben istedim oldu" havası yaratmaya çalışıyor? Nikah dairesinde mi buluşacaklar nedir?
Umarım yaş 17 falandır. Aksi durumda karşıdaki epey gülmüştür çünkü.
Gülmediyse pek aklı başında biri değildir. Öyleyse kankanızla iyi anlaşabilirler 😌

X