- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
cidden komiksin he.Ne kadar dir tanıyorsunuz beni bu yorum yazma cesareti nerden geliyor
Senin sevişip sevişmemene laf etmedim. Kapanıp kapanmamaya kendin karar verememene laf ettim.Bi bitmediniz namus bekçileri
Yok aksine burdakikeri çok cahil gördüm kendime güldüm yorumları okudukça acaba dedim burdakikerin hepsi emin mi oraya yazdıkları bilgiler eğitim durumları için dedimcidden komiksin he.
sen millete salla edep namus iman üzerinden.
sonra da beni nerden tanıyorsunuz diye sor.
sen nereden tanıyorsun kk kadınlarını?
bu cesaret nerden geliyor sana?
cahillikten olsa gerek.
Yavrum farkmiz ne acaba sen kendini Huri melek mi sanıyorsun aklinca dalga geciyorsun modern bir toplumda yaşıyorum istediğimi yaparım kimse karışamaz ki saygı duyuyorum sana ne yaparsan yap beni ilgilendirmez
Sanane ben orda kapalik lik mi sordum gelinlik nasıl dedimSenin sevişip sevişmemene laf etmedim. Kapanıp kapanmamaya kendin karar verememene laf ettim.
Anne babana söyle bakalım karışıyolar mı karışmıyorlarmıYavrum farkmiz ne acaba sen kendini Huri melek mi sanıyorsun aklinca dalga geciyorsun modern bir toplumda yaşıyorum istediğimi yaparım kimse karışamaz ki saygı duyuyorum sana ne yaparsan yap beni ilgilendirmez
Tanimama gerek yok cnm yorumlarindan anlasiliyor zaten nasil bir kafa yapin oldugu sevgilisi dedigi icin kapanan cici kizNe kadar dir tanıyorsunuz beni bu yorum yazma cesareti nerden geliyor
Herkes sizin gibi düşünemez bende öyle evlilik hayatıma kadar sen hayatımı da devam ettirecegimOo bak madem yavrum canım cicime girdik o zaman ciddiselim.. Bak tatlım su yazdiklarin hepimize abes geliyorsa ve sen bunu kabullenemiyorsan sıkıntı bizde değil sende demektir.. Burada kimse kimseyi tanımıyor dolayısıyla kimse kimsenin kötülüğünü istemez burada sana yaptığın yanlışı anlatmaya çalışıyor herkes hemde kimsenin inkar edemeyeceği "bana gore"lerin olmadığı bi konu dini bir konudan bahsederken sen çıkıp dersen ben bunu yapıyorum ama bunu da yapıyorum diye millet hakli olarak ya seni dalgaya vurur yada cahildir deyip bilgi vermeye çalışır.. Gördüğüm kadarıyla sen cahil biri degilsin din ne demek biliyorsun o zaman bi taraf seçecek orada kalacaksin ya edebinle kapanacak uslu akilli olup tovbeni edip oturup nikahini bekleyeceksin ya ben inanmıyorum diyip kafana gore davranacaksin.. Seninki dinle oyun oynamak ve kimse bu konuda snden taraf olmaz kusura bakma..
Sanane ben orda kapalik lik mi sordum gelinlik nasıl dedim
eğitim cehaleti almıyor canım.Yok aksine burdakikeri çok cahil gördüm kendime güldüm yorumları okudukça acaba dedim burdakikerin hepsi emin mi oraya yazdıkları bilgiler eğitim durumları için dedim
Tamam okey size samimi olarak söylüyorum ve son kez üç yıldır birlikteyiz evet sevisiyoruz evlilik kararı aldık evleneceğiz hersey herks hazır evlilik kararı almadan önce acıktım sonrasında kapandım kendim hazır değildim sonra yavaş yavaş alıştım şimdi sıra gelinliğe gelince karar veremedim gelinliği mi kapalı düşünmemiştim sorun o kimseyle konuşmadim bu durumu fikir almak istedim ama sadece gelinlik hakkında ama gördüm ki insanları eleştirmek için elinizden geleni yapıyor sunuz evet hataliyim konuyu sevgilime değil de buraya açtığım için
Bence de...evet hataliyim konuyu sevgilime değil de buraya açtığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?