Mutfak Dekorasyonu sizce nasıl?

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
$20130901_124937.webp$20130901_124912.webp

arkadaşlar evime mutfağım 1 ay içinde yapılacak.Acaba bu mutfak nasıl? Benim hoşuma gitti açıkçası ama kararsızım çünkü en önemli yer benim için mutfak evimde çok güzel olsun istiyorum. Parlak lake istemediğim için bu şekilde bir şey tercih ettim şimdilik. Country tarzına uygun gibi geldi bana. Sizce nasıl? Kullanışlı oluyor mu beyaz mutfak deneyimli bayanlar yardımınıza ihtiyacım var...

Mutfak için en ideal renk derim.Lake olmaması avantajlı riski çok çünki güle güle kullanın yaptırdığınızda.

bencede lake olmaması daha iyi benimkiler lake ister istemez çiziliyo deterjanlar yıpratıyo falan. yeni ev yaptırmayı düşünüyoruz o zaman bende mat yaptırmayı düşünüyorum. resimdeki gayet hoş bence.

Bu renk tonlarını sevmiyorum ben.
Modeli güzel ama daha farklı bir renk olabilir bence.:34:

o cam blokları pek beğenmedim ben lavabonun etrafındakileri..onun yerine taş yaptırabilirsin daha hoş duru bence resim ekliyorum$tas-duvar-dekorasyonlari-3.webp
yani cam bloklar yerine bu tarz taşlardan istediğin renk tonunda ve büyüklükte vss vss

zaten o camları koydurcamayacagız eşimde bende sevmedik sadece mutfak dolapları için ekledim resmi bu tarz hoşuma gidiyo.ve buyuk ihtimal başka bir model çıkmazsa karsıma bu olucak :emir_bebek:

Back
X