Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce nasıl .birde ipek mobılya nasıldır sızce kullanışlımı ve bunun kapaklar parlak ya cizilirmi acaba magazada sordum lakeler cizilir falan dedı ordakı yetkılı ama karasızım...
ablamın mobilyasıda oyle ama üst kapakta yapışılı naylonları cıkarırken iz yapmıslar o hiç geçmedi
yenı aldıgın telefonun yuzunde ekranda naylon olurya onun gıbı oluyo kapaklar onları cıkaırken cok dıkkat ettır dur cek yaparlarsa iz kalıyor
takım çok hos..ferah,aydınlık duracaktır oda da.evet lake çizilir,ama beyaz oldugu için çizilse bile kamufle edıyor kendını.-kı ne kadar,ne amaçla çizilsınkı,bende kullanıyorum sıkıntı olmadh hiç.bu sebepten vazgecme takımdan, begendıysen eger
kızlaqr çok teşekkür ederım ama 5300 tl diyorlar takıma sız ne kadara aldınız acaba.fırma acarken jelatınlerı frketmedınızmı kabul etmeseydınız yazık dünya para verıyoruz..
kızlaqr çok teşekkür ederım ama 5300 tl diyorlar takıma sız ne kadara aldınız acaba.fırma acarken jelatınlerı frketmedınızmı kabul etmeseydınız yazık dünya para verıyoruz..
o izler ışıkta farkediliyor onlar takıp gıdıyor sen iyice inceleymıyorsun bide o silince geçer dıyorlar
ben 2500 e aldım istikbalden ama tavsıye etmem memnun deilim eski kalıtesi yok 2 yıldır kullanıyorum ama sevmıyorumda dökulmeye başlıyorda
doğtaş ın kalıte ve cızgılerı cok ııı
Fiatı gerçekten pahalı ama bence çok şık. Yatak odasında beyaz renk tercih edenlerdenim tozu belli etmiyor iç ferahlatıcı duruyor vs. Valla durumun iyiyse ve yatak odan geniş ferahsa hiç düşünme al derim. Vee güle güle eskit derim