Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

meltemoncul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
2.600
15
683
çok fazla araştırma imkanım olmadı ama baktıklarım arasında en çok bu modeli hem güzel hem kullanışlı buldum
renk olaraksa kahve ve gri seçenekleri var ve ben onlardan birini düşünüyorum bu renk değil
ne diyorsunuz kızlar? boshayallersmile
önerisi olana açığım opuyorumnanaktan

bence bu kırmızı çok şık çok güzel ben zaten bu modelleri çok beğeniyorum

kahvesini görmüştm o da güzeldi grisi de güzeldir tahminim

istikbalde sadece montreal köşe takımını beğendim zaten tarzları benziyor onda sandık yok sadece
bu olmazsa onu düşünüyorum
unun fiyatı 1.560 onun 1.900gibi bişeydi sanırım
birde ben oturma odası için dinlenme kısmı olan koltuklara bakyorum
yani tam köşe koltuk değilde 2'li koltuk+dinlenme koltuğundan oluşan modellere bakıyorum
çok sağolun fikirleriniz için a.s.

bence bu renk ama değil diosan gri olanı kahvede guzel olur ama griyi daha baska dolu renkle tamamlayabilirsin pembe siyah kırmızı her renkle tamamlayabilirsin

istikbal 2011e bak süper modeller var daha kullanışlı yanları sehpalılar var cnm şık modern buda güzel ama sadee

evet yeni modelleri güzel gerçekten cnm alkisalkisalkis
ama benim evim biraz ağır olacak o yüzden oturma odası olabildiğince sade ve spor olsun diyorum opuyorumnanaktan

ayyyy çok hoş ilk resimdeki gerçi hepsi çok güzel seçmek zor valla.bilmiyorumkismile.........ama ben derim ki kırmızı olsun fazla olsun:lepi:

bence bu renk ama değil diosan gri olanı kahvede guzel olur ama griyi daha baska dolu renkle tamamlayabilirsin pembe siyah kırmızı her renkle tamamlayabilirsin

ayyyy çok hoş ilk resimdeki gerçi hepsi çok güzel seçmek zor valla.bilmiyorumkismile.........ama ben derim ki kırmızı olsun fazla olsun:lepi:

beğenen olmasına sevindiimm a.s.
kırmızıyla hayatımın hiç bi alanında alakam olmadı sempatiksalakcinni
pek de sevmem o yüzden kırmızıya hiç bakmıyorum şekerler olumunekankayizsmile

bu arada evim siyah-gümüş ve mavi ağırlıklı
şimdi sizce bi oda da farklı olsun kahve mi yapayım
yoksa bütünlük bozulmasın gri mi alayım ne dersiniz kafamçokkarıştı
her iki renkte de kırlentlerini mavi yaptırıcam zatenkaydirigubbakcemile

dediğin renkte bu rebk de gayet güzel olur canım
dinlenme kısmının evine uygun tarafta olup olmadığna dikkat et ki yerleştrimede sıkıntı çekme

dediğin renkte bu rebk de gayet güzel olur canım
dinlenme kısmının evine uygun tarafta olup olmadığna dikkat et ki yerleştrimede sıkıntı çekme

evet ona da dikkat ettim sekerim iki taraftan da olani var ki ben resimdekinden istiyorum zaten opuyorumnanaktan

pek yazan olmasa da en azindan olumsuz yazan yok
sanirim bunu alicam
yazan arkadaslara cok tesekkurler.. opuyorumnanaktan

Bende yataş-istikbal arasında kararsız kaldım.:uhm:Yataş daha ağır basıyordu ama.Kumaşlarının rengi güzel model sade ve şık.İstikbalin renk kartelasına da baktım ama içime sinmedi.Modelin ayaklarını ahşap istemiyordum.Birde istikbalde montreal köşede oturma yerleri düz değildi.yasakkelimeBu da hoşuma gitmedi.Birşey dökülse aralara dolacaktı.Kısacası yataş derim.alkisalkisalkis

Ben yataş mı aldım peki HAYIR.kafamçokkarıştı
Tepe Home Bruno modelini aldım.istersen köşe olarakda yapıyorlar.Kumaşı harika.Yalnız biraz daha Yataşa göre fiyat yükseliyor.

Ben çokk beyendimmm

ikinize de cok cok tesekkur ediyorum kizlarra.s.
gecen hafta icinde gittim ve grisini aldim
yakindan gorunce cok cok begendim icime sindi
hepinize tesekkur ediyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meltem konu konuşulmuş bitmiş ama ben yeni gördüm bilmiyorumkismile
eğer aldıysan ve kullanıyorsan memnunsan :bbo: yada hiçbiri olmsada
bana hangi markanın hangi modelini özelden yazarsan çok sevinirim buyrunnnnnnnnn

ipek mobilyada çok şirin bir köşe takımı gördüm. yuvarlak olduğu için oturum alanı diğer köşelere göre daha genişti. fiyatıda 1650 tl idi. bir de berjeri vardı o da çok güzeldi. bir bak istersen.

bu modellerde benim bilgisayarımdaki mdeller içinde begendgn varsa fiyat ve markalarını yazarım bende alıcam bunlardan birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…