- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
istikbal 2011e bak süper modeller var daha kullanışlı yanları sehpalılar var cnm şık modern buda güzel ama sadee
bence bu renk ama değil diosan gri olanı kahvede guzel olur ama griyi daha baska dolu renkle tamamlayabilirsin pembe siyah kırmızı her renkle tamamlayabilirsin
ayyyy çok hoş ilk resimdeki gerçi hepsi çok güzel seçmek zor valla.bilmiyorumkismile.........ama ben derim ki kırmızı olsun fazla olsun:lepi:
canım resmi nasıl ekledin acaba bu kdr buyuk cok alakasız ama bende eklemek istiyorumda
dediğin renkte bu rebk de gayet güzel olur canım
dinlenme kısmının evine uygun tarafta olup olmadığna dikkat et ki yerleştrimede sıkıntı çekme
Ben çokk beyendimmm
Bende yataş-istikbal arasında kararsız kaldım.:uhm:Yataş daha ağır basıyordu ama.Kumaşlarının rengi güzel model sade ve şık.İstikbalin renk kartelasına da baktım ama içime sinmedi.Modelin ayaklarını ahşap istemiyordum.Birde istikbalde montreal köşede oturma yerleri düz değildi.yasakkelimeBu da hoşuma gitmedi.Birşey dökülse aralara dolacaktı.Kısacası yataş derim.alkisalkisalkis
Ben yataş mı aldım peki HAYIR.kafamçokkarıştı
Tepe Home Bruno modelini aldım.istersen köşe olarakda yapıyorlar.Kumaşı harika.Yalnız biraz daha Yataşa göre fiyat yükseliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?