• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kızlar ben fikir olsun diye aldığım rengi de ekliyorum opuyorumnanaktan:
bu puflu hali biz pufsuz aldık
6ft4yr.jpg

bu yataklı hali:
15725go.jpg

bu da sandıklı:
2ytnuzc.jpg

meltem konu konuşulmuş bitmiş ama ben yeni gördüm bilmiyorumkismile
eğer aldıysan ve kullanıyorsan memnunsan :bbo: yada hiçbiri olmsada :D
bana hangi markanın hangi modelini özelden yazarsan çok sevinirim buyrunnnnnnnnn

malesef daha 3 ay kullanamıcam ama kullandığım zaman yazarım canım kaydirigubbakcemile4 yataşın toronto modeli özelden yazmama gerek yok sanırım benim çok çok hoşuma gitti yakından daha güzel gerçektensositososito

ipek mobilyada çok şirin bir köşe takımı gördüm. yuvarlak olduğu için oturum alanı diğer köşelere göre daha genişti. fiyatıda 1650 tl idi. bir de berjeri vardı o da çok güzeldi. bir bak istersen.

ben zaten almış bulundum çok bakacak vaktim de yoktu malesef
senin dediğin baktım o da güzelmiş sağol
bunun biraz da kullanışlı olmasına da kandık biz kaydirigubbakcemile2

bu modellerde benim bilgisayarımdaki mdeller içinde begendgn varsa fiyat ve markalarını yazarım bende alıcam bunlardan birini

çok sağol canım ben aldım zaten
bir de senin eklediklerin salon tipi ve biraz büyük
bizim odamız o kadar büyük değil malesef:1no2:

ben bu modeli çok begendim üstelik oldukçada kullanışlı

beğenmene çok sevindim, evet ben de farkettim ki görüntü kadar kullanışlılık da önemli a.s

dün bahsettiğim arkadaşımın kınası vardı inşallah seninkini de görürürz az kalmış zaten.
Güle Güle kullan.

görüntü olarak köşe takımları çok hoş ama.
ben bu köşe takınmlarının kullanışını hiç sevmiyorum.
bi misafirliğe gidiyorsun sıra sıra diziliyor insanlar yüzlerini göremiyormusun.
köşe takımı ben ce geniş salonu olanların bir köşesine kendin dinlenmek oturmakiçin diğer koltuk takımlarının yanında alternatif olmalı
sizce?

dün bahsettiğim arkadaşımın kınası vardı inşallah seninkini de görürürz az kalmış zaten.
Güle Güle kullan.

çok sağol canımcım opuyorumnanaktan

görüntü olarak köşe takımları çok hoş ama.
ben bu köşe takınmlarının kullanışını hiç sevmiyorum.
bi misafirliğe gidiyorsun sıra sıra diziliyor insanlar yüzlerini göremiyormusun.
köşe takımı ben ce geniş salonu olanların bir köşesine kendin dinlenmek oturmakiçin diğer koltuk takımlarının yanında alternatif olmalı
sizce?

ben zaten bu takımı tv seyredeceğimiz oturma odamıza koyucam canım
yani misafirlerimi dizmicem koltuğa onlar salonaa kaydirigubbakcemile3 o konuda katılıyorum sana
bu bizim keyif koltuğumuz olacak inşallah yerimseniben

ikea nın modellerine da bakabilirsin çok seçenek var bu tarzlara da uygun bence canım bayanssulusmile

modern görünüm olarak aynılar canım doğru diyorsun ama kullanış alternatifleri içinde bu iki özelliği bi arada bulamadım ben başka
çok sağol yine de opuyorumnanaktan

Rengi çok güzelmiş

beğenmene sevindim sağool opuyorumnanaktan

oturma odası için alacaksan çok hoş ve kullanışlı olur.salonda bende sevmiyorum.renk olarakta kırmız düşünmüyorsan gri olsun derim.renkli aksesuarlarla çokkk şık olur.kahverengi için renk seçeneklerin kısıtlı olur ,griyi kombinlemek daha kolay..umarım herşey istediğin gibi olurboshayallersmile

hos bı model açılabılır olması da cok iyi ama 3lü koltugun ucuna puf koymuş gıbı biraz daha dönse ucu daha iyi olmaz mı?

canım ben de oturma odama köşe almıştım yataş dan.. açık renkleri sevdiğim için krem rengi benimkisi..

senin fotodakinden biraz daha büyük, pufu var bir de.. çok rahat kesinlikle, yataş dan alabilirsin :))

*** zaten almışsın canım, güle güle kullan :))

Son düzenleme:
oturma odası için alacaksan çok hoş ve kullanışlı olur.salonda bende sevmiyorum.renk olarakta kırmız düşünmüyorsan gri olsun derim.renkli aksesuarlarla çokkk şık olur.kahverengi için renk seçeneklerin kısıtlı olur ,griyi kombinlemek daha kolay..umarım herşey istediğin gibi olurboshayallersmile

evet oturma odasi icin canim, salonda ben de sevmiyorum :umursamaz:
baya oldu alali grisini aldim dedigin gibi cok da hos olacagini dusunuyorum daha yerlesmedi ev :delphin:
cok tesekkurler opuyorumnanaktan

hos bı model açılabılır olması da cok iyi ama 3lü koltugun ucuna puf koymuş gıbı biraz daha dönse ucu daha iyi olmaz mı?

evet sen diyince baktim oyle duruyor cidden. kumasa dikis koymuslar ayri gibi durmus o yuzden, ama sen diyene kadar fark etmedim ya :1: benim algim kapali ya da sen dikkatlisin
insallah yerlestirince de oyle durmaz :Saruboceq:

çok güzelmiş cnım zaten köşe takımlarını hep sevmişimdir...ama bu baktığın model odan büyükse eğer odada çok küçük kalabilir.

tesekkur ederim begenmene sevindim opuyorumnanaktan
yok cok buyuk degil ortalama normal bi oda canim zaten salon gibi degil

Back
X