- Konu Sahibi meltemoncul
ben bu modeli çok begendim üstelik oldukçada kullanışlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meltem konu konuşulmuş bitmiş ama ben yeni gördüm bilmiyorumkismile
eğer aldıysan ve kullanıyorsan memnunsan :bbo: yada hiçbiri olmsada
bana hangi markanın hangi modelini özelden yazarsan çok sevinirim buyrunnnnnnnnn
ipek mobilyada çok şirin bir köşe takımı gördüm. yuvarlak olduğu için oturum alanı diğer köşelere göre daha genişti. fiyatıda 1650 tl idi. bir de berjeri vardı o da çok güzeldi. bir bak istersen.
bu modellerde benim bilgisayarımdaki mdeller içinde begendgn varsa fiyat ve markalarını yazarım bende alıcam bunlardan birini
ben bu modeli çok begendim üstelik oldukçada kullanışlı
bi arkadaşımın da buna benzer ama beyazı umarım sende alırsın rengi falanda çok güzel
dün bahsettiğim arkadaşımın kınası vardı inşallah seninkini de görürürz az kalmış zaten.
Güle Güle kullan.
görüntü olarak köşe takımları çok hoş ama.
ben bu köşe takınmlarının kullanışını hiç sevmiyorum.
bi misafirliğe gidiyorsun sıra sıra diziliyor insanlar yüzlerini göremiyormusun.
köşe takımı ben ce geniş salonu olanların bir köşesine kendin dinlenmek oturmakiçin diğer koltuk takımlarının yanında alternatif olmalı
sizce?
ikea nın modellerine da bakabilirsin çok seçenek var bu tarzlara da uygun bence canım bayanssulusmile
Rengi çok güzelmiş
oturma odası için alacaksan çok hoş ve kullanışlı olur.salonda bende sevmiyorum.renk olarakta kırmız düşünmüyorsan gri olsun derim.renkli aksesuarlarla çokkk şık olur.kahverengi için renk seçeneklerin kısıtlı olur ,griyi kombinlemek daha kolay..umarım herşey istediğin gibi olurboshayallersmile
hos bı model açılabılır olması da cok iyi ama 3lü koltugun ucuna puf koymuş gıbı biraz daha dönse ucu daha iyi olmaz mı?
çok güzelmiş cnım zaten köşe takımlarını hep sevmişimdir...ama bu baktığın model odan büyükse eğer odada çok küçük kalabilir.