• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl?????

betussevdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
73
50
88
39
mrb kızlar,ben resimdeki uyku setini almayı düşünüyorum,bunun hakkında fikirlerinizi bekliyorum bi de bu markayı(days in colours) kullanan varsa yorumlarını bekliyorum lütfen...hihoyyyt

Eklentiler

• $img_616719454_500.jpg
    $img_616719454_500.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 85
rengi biraz karanlık gibi ben daha beyaz tozbembe vs.açık renkleri seviyorum ama zevk meselesi güzel gözüküyo

bence cok hoş.pembe rengı severım zaten grıylede bırleşince cok gusel durmus.ayrıca ablam kullanıyor days ın colors gayetde memnun solma falan olmadı.

bence cok hos pembe ve gri ıkısı bır arada cok güzel görünüyor.alırsan güzel günlerde kullan canım...

Canım resimdeki model çok hoşş bence. Bende days in coloursdan saten uyku seti almıştım çeyizim için koyu renk şimdi çok pişmanım saten aldığıma nasılsa o yorganada nevresim geçiyor normal alıp, aradaki farkla fazladan bi nevresim alırdım bilseydim:(

ben de çok beğendim.Normalde uyku setine karşıyımdır.Kaz tüyü yorgan üstüne de değişik değişik nevresimler daha albenili gelir.

kızlar sonunda bu modeli aldım,ama uyku seti değil,dört mevsim setini aldım,cook beğendim tavsiye ederimzemuszemus

ben de gördüm bunun yeşilini, 4 mevsim setininn kampanyası vardı, silikon yorgan ve yastık hediye veriyorlardı. Ama buna çok benzeyen bir nevresim takımım var benim. o yüzden almadım.

Bu arada bunların battaniyeleri de var, çok güzeller aklında olsun yerimseniben

teşekkür ederim canım,örgü battaniye seti de almak istiyorum zaten,onu da baska model alırım artıkkaydirigubbakcemile5

Back