- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 33
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Tesekkur ederim canim ama pek begenilmedigine gore alicida olmaz yinede saolBen beğendim .Güzel olmuş elinize sağlık . Hatta daha geliştirilip , çeşit yapılabilir. Ama kime satarsınız nasıl olur onu bilemem.
İnstagram filan işe yarabilir diye düşünüyorum. İnşallah emelinize en kısa zamanda ulaşabilirsiniz.
Oyle bi imkanim yok malesefBunun gideri yok. Evde yemek yapıp satabilirsiniz. Özellikle çalışan bayanlar tercih ediyor.
Evet onlar güzel duruyor. Banyoya küçük havlu vs. koymak için çok hoş oluyor.sepet yapip satabilirsin penye ipiyle ... instada ornekleri var ve yapilisi anlatiliyor
Bunu bile o kadar zor ogrendimki :) anlamiorum bi turlucok tatlı olmus ama sektörde ne kadar talep var onu arastırmak lazım. sadece sac bandıyla cok unlü olup isini gelistiren ve simdi aynı yoldan baska seyler yapan bir tanıdıgım var ama onun tarzı biraz daha avrupaiydi. elinize saglık ama bunun yerine örgü isinde ilerleyebilirsiniz yine. örgü örüp para kazanan cok bayan var parca basına
Anlarsınız :) ben bile öğrendiysemBunu bile o kadar zor ogrendimki :) anlamiorum bi turlu
Tesekkur ederim bakayim videolarina yapabilirim insallah pek umit yok annem ogretememisti bekarken babam zorla zincir cekmeyi ogretmisti :)Anlarsınız :) ben bile öğrendiyseminternette videolar var hep. Bakarak yapabilirsiniz. Penye ipten sepet ve örgü bebekleri yapmak çok zevkli. Vaktim olsa ben de düşünürdüm.
Güzel olmuş elinize sağlık. Fakat gözlemlediğim kadarıyla bu tür örgü yada nakış el emekleri hiç satılmıyor. İncik boncuğun gideri var, basit taki tasarimlarimlari deneyebilirsiniz. Renkli isiltili aksesuarlar.. Terlik bile yapıyorlar şimdi. Eğitim durumunuz ve bilgisayar bilginiz nedir? Evde internetten yapılacak işler de varmış bir araştırın.Paraya ihtiyacim var kisa surede nasil para kazanirim evde bipmiyorum .pek maharetimde yok kizima yaptigim bu toka sizce nasil kizlar burdan yuruyebilirmiyim yoksa hic gideri yokmu
Cok arastirdim ama bulamiyorum internetten anket makale yazarligi dediler ama guvenilir bi site bulamadimGüzel olmuş elinize sağlık. Fakat gözlemlediğim kadarıyla bu tür örgü yada nakış el emekleri hiç satılmıyor. İncik boncuğun gideri var, basit taki tasarimlarimlari deneyebilirsiniz. Renkli isiltili aksesuarlar.. Terlik bile yapıyorlar şimdi. Eğitim durumunuz ve bilgisayar bilginiz nedir? Evde internetten yapılacak işler de varmış bir araştırın.
1000 kusurluk takipcisi olan bi makyaj sayfam yeni actigim takipcisi artmayada devam ediyor instagramda yapacak birseyler bulursam ordan satabilirim insallahGüzelmiş ellerinize sağlık. Neden olmasın? Ama sadece bunu yaparak yeterli bir gelir elde edemeyebilirsiniz. Biraz daha çeşitlendirir ve geliştirirseniz bir de Instagram hesabı... :)
O tür işler bence de güvenilir değildir. Eğitiminizi o yuzden sormuştum yanlış anlamayın, benim tanıdıklarım İnternette online ders veriyordu bir ara. İsterseniz sorup öğrenirim? Çocuğunuz çok mu küçük? Bırakacak kimseniz varsa part-time iş olanakları da var. En azindan ihtiyacınızı biriktirene kadar. Taki için de mesela bujiterilere gidip akıl danışın, yonlendirebilirler. Ben de araştırayım neler yapilabilirCok arastirdim ama bulamiyorum internetten anket makale yazarligi dediler ama guvenilir bi site bulamadim
Evet bakın illaki ilginizi çekecek yapabileceğiniz birşey bulursunuz1000 kusurluk takipcisi olan bi makyaj sayfam yeni actigim takipcisi artmayada devam ediyor instagramda yapacak birseyler bulursam ordan satabilirim insallah
Cok güzel pes etme geliştir tuhafiyeden ufak tefek süsler alıp dik dahada güzel olur
Evet bakın illaki ilginizi çekecek yapabileceğiniz birşey bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?