sizce nasıl bir reklam yapabiliriz?

qlcn92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
44
0
36
32
Bursa
erkek arkadaşımın sürücü kursları var fakat şuan da biraz durgunluk var sizce nasıl bir reklam yapıp kendimizi fark ettirebiliriz.billboardlara reklam yapmayı düşündük radyolara reklam werdik afişler astık dergiye reklam verdik ama daha farklı orjinal fikirler istiyoruz.tv reklamı weremiyoruz çünkü yasak aklına bişe gelenler bizimle paylaşırsa çok seviniriz şimdiden teşekkürler...

el ilanları dağıtabilirsiniz canım. maliyeti de yok. bilgisayardan çıktı alıp yoldan gelene geçene dağıtıyosun. birilerinin dikkatini çeker herhalde.

Sürücü kursu adına twitter profili açıp bir çok insanı takip edebilirsiniz. Sonrasında da insanlara "bu tweeti RT edenler arasından çekiliş" falan diye adını duyurabilirsiniz

Reklamlarin neler icerdigini yazmamissiniz ama kampanya filan yapmadiysa onu deneyebilir. Yani 9 ders odeyip 10 ders alabilirsiniz gibi ya da bizden ders alirsaniz ilk iki dersi indirimli alabilirsiniz gibi..

arabaların modellerinden ve kursların adreslerini yazdık sadece reklamlara canım ücret fln hç belirtmedik

Eğer ki kursun bayan direksiyon öğretmenleri var ise , bunu el ilanlarında mutlaka belirtin.
Bayanlar için özel bayan eğitmen diye. Bayan bir akrabam sürücü eğitmeni. Bunu arayan, soran özellikle eşi kızı için bayan eğitmen isteyen insan sayısını duyduğumda çok şaşırmıştım.
Facebook'tan profil açılabilir. O ildeki pek çok insanı ekleyin..

evet bayan hoca var ama onu belirtmemiştik doğru sölüyosun onuda yazmak gerekir.twitter yok ama facebook sayfası var ders alan öğrenciler ekliler kursun fotolarını falan koyuyoruz direksiyon derslerinden fotolar var

acıkcası ındırım yapın.ındırımı herkes sever.ayrıca ılanlarda ucret belıtmeyenlere ben hıc bakmıyorum pahalı olabılır yada ben nıye kendımı yorayım ıs sahıbı yormasın dıye

hmm şiimdi aklıma geldi de bu fırsat sitelerinde sürücü kurslarının indirimli fırsatları oluyor...fırsat sitelerine bakan her gün binlerce kişi var...hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama dikkat çekici olduğunu düşünüyorum ben...

ücret belirtmek yasakmış canım sadece kursa gelipte öğrenebilirler ücreti o yüzden yazamıyoruz ama bnde ücret yazmayan şeylerle pek ilgilenmem aslında yazabilsek çok iyi olurdu... hmm bu fırsat siteleri iyi fikirmiş bi söyleyim bakalım eğer yasak yoksa öle bişe yapılabilir

gazeteye ilan vermedik ama bi dergide yayınlattık radyoya reklam verdik.bide çıkartma şeklinde yazılar yapıştırdık gördüğümüz boş yerlere

hangi gruba hitap etmek istiyorsunuz genç mi, yaşlı mı?

arabalar biraz lüks olduğu için daha çok gençlerin dikkatini çeker diye düşünüyorum

bence bayan öğretmen tutun ve bunu mutlaka belirtin..şu an bir çok insan eşini veya kızını bu sebepten göndermiyor,kendi de öğretmiyor...

firmalara özel indirim yaptığınızı çalışanları o inidirimden faydalanabileceklerini söyleyin
taksit imkanlarının olduğunu söyleyin çok kişi çalıştığı için birisi gitmeye karar verdiğinde diğerlerineda mantıklı gelebilir.çok kişinin çalıştığı yerlerin yetkili kişileriyle görüşüp size yardımcı olmasını isteyebilirsiniz .faceden ilk katılan 10 kişiye bu kadar indirim sonraki katılan kişilere bu kadar indirim tarzında oralarda reklam yapabilirsiniz.

bayan hocamız var ztn ama reklamlarda belirtmedik hiç onu da belirtmek lazım demekki

ewet çalışana özel indirim olabilir alışveriş merkezleri aklıma geldi benimde ilk . yada kupon verilebilir özel ders alıcaklara şu tarihe kadar şu kadar indirim var diye

tabiki...asıl ilgiyi çeken budur zaten..ben şahsen bir kaç ay sonra yazılacağım ve hocamın bayan olmasını isterim..sonuçta aynı arabada,bir bayanla daha rahat ederim..

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…