• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl bir isim?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar sizce MİHRMAH nasıl bir isim? Allahın izniyle kız çocuğumuz olcak ve eşim tuttu o isim olsun diye yalvarıyor resmen😅 benimde pek hoşuma gitmiyor daha farklı isimler istiyorum BAŞAK/YAĞMUR/ASYA/ESLİN vs vs aşırı zıtız bu isim konusunda o ismi hiç beğenmiyorum şöyle beğenmiyorum güzel isim ama çocuğuma koyacak kadar beğenmiyorum eşimide nasıl ikna edicem bilmiyorum çocuk gibi yalvarıyor onada kıyamıyorum 🤦🏻‍♀️ Sizler nasıl yaptınız veya sizce nasıl bir isim?

Ben kızım olursa çok istiyordum o ismi.. Ay ve güneş anlamı

Bence de ağır bir isim.. Şöyle deyin kız olduğu için ben koyayım ilerde oğlumuz yada kızımız olursa sen koyarsın gibi belki pes eder :)

Gerçekten ağır bir isim
Küçücük bebeği o isimle çağıramam ben :110:

Anlamı güzel isimde güzel ama bana kaba geliyor söylendiği zaman telafuzu falan eşimide nasıl ikna edicem hiç bilmiyorum kendini baya kaptırdı😅 umarım bir gün nasip olur koymanıza
Umarım ama ben değiştirdim başka isim buldum 😂😂 Eğer kızım olursa eflin koymak istiyorum.. Rabbim nasip ederse .. Oğlanın ismini babası koydu o yüzden kıza karıştırmicam 🤭🤭

Mihrimah çok güzel bir isim bence asil durur. Ayrıca kısaca mihri de denilebilir mihribanlara mihri denir mesela . Çevremde var

Kızlar sizce MİHRMAH nasıl bir isim? Allahın izniyle kız çocuğumuz olcak ve eşim tuttu o isim olsun diye yalvarıyor resmen😅 benimde pek hoşuma gitmiyor daha farklı isimler istiyorum BAŞAK/YAĞMUR/ASYA/ESLİN vs vs aşırı zıtız bu isim konusunda o ismi hiç beğenmiyorum şöyle beğenmiyorum güzel isim ama çocuğuma koyacak kadar beğenmiyorum eşimide nasıl ikna edicem bilmiyorum çocuk gibi yalvarıyor onada kıyamıyorum 🤦🏻‍♀️ Sizler nasıl yaptınız veya sizce nasıl bir isim?
Sadece anlamı güzel olan bir isim. Telaffuzu zor ve kaba bence.

Adel ismini de çok beğeniyorum ben :)

Back
X