sizce mutfak dolaplarımı degiştirmelimiyim arkadaşlar

Neden beğenmiyor musunuz? Konu başlıgını okuyunca bende eski model kötü renk dolaplardan filan sandım ama gayet güzel yeni şık dolaplar yani bence gerek yok ama tabi sizin kararınız:)

bence gayet şık
imkanın varsa değiştirebilirsin tabi.
Neden değiştirmek istiyorsun?

Şuan için boşa masraf gibi geldi.
Güzel gayet yani eski falan değil:26:

evimize gelen arkadaşlar genelde köşe takımı mutfaga uymamış demeleri kafamı karıştırıyor bende sizlere sormak istedim

evimize gelen arkadaşlar genelde köşe takımı mutfaga uymamış demeleri kafamı karıştırıyor bende sizlere sormak istedim

herkesin birşeye lafı var.
bence köşe takımın çok şık eğer illa uygun olsun istiyorsan k.rengi kısımları yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsin. Köşe takımına uygun olarak. Hem daha ucuz olur :)

Madem köşe takımı uymamış demişler ve siz buna kafayı takmışsınız mutfağı yenilemektense köşe takımını değiştirmeyi niye düşünmediniz daha az masraflı olmaz mı? :44:

Sorun gayet sade ve minimal hatlı dolaplarla süslü,renkli,desenli ve renk geçişi olmayan 3 ana bölümün kaynaşmamasından kaynaklanıyor.

Bence mutfagınızda ki en şık olay Mutfak dolaplarınız.

Fayanslar uyumsuz görünüyor fotoda.Duvara gelen kısımlar kırılıp alçı ve badana uygulaması ile spor bir mutfak elde edebilirsiniz.mesela hardal rengi gördüğüm fayanslarınız yerine kum beji yada griye dönük beyaz tonlar yakışır duvarlara.

Yada üzerine kagıt kaplanabilir.
yere suya dayanıklı laminant parke döşeyebilirsiniz.mutfak dolabından daha kısa sürede tık tık yerleşiyor 1 günde kullanıma hazır.
mevcut dolaplarla halı ve köşe takımınız bağdaşmaz.Biri modern digeri geleneksel dokunuslara sahip

açık renk dolaplarla beyaz oturma takımı gövdesi olur ama oturma minderleri mesela kırmızı düz koton kumaş olsa çok yakışır.Halıyı başka yerde kullanabilirseniz çıkartın.
ortaya küçük spor hatlı pamuklu bir kilim atabilirsiniz belki.

kanal d nin sayfasında evim şahane nin eski yeni foto galerisi var.oraya bir göz atın derim ben.bu tarz mutfaklar ordada yapılıyor ve çok da şık oluyor.Kolay gelsin.Huzur ve afiyetle oturun...

Kahverengi fayanslar hoşuma gitmedi bir de halı mutfaga göre çok büyük bunların dışında hoş. Durumun varsa degiştirebilirsin tabii ki.

Son düzenleme:
çok teşekür ederim

bence de fayanslar uyumsuzluğu yaratıyor. benim mutfağımda da evi yapan kişi mozaikle fayansı iki ayrı tür kullandığı için aynı sorun var. halı da mutfağa göre fazla büyük ve göz yorucu.zaten bi iki mesaj önce bi arkadaş gayet güzel ayrıntılı anlatmış. bence dikkate al dediklerini :)

Bence de dolaplar da bir sorun yok gayet güzel tabi imkanınız bolsa ve keyfiniz değiştirmek istiyorsa yıkın gitsin ayrı :))) ama ben olsam önce halıyı kaldırırdım ve arkadasların dedigi gibi mumkunse fayans yerine duvar veya düz renk bir duvar kagıdı yaptırırdım.. Perde fonlarına bayıldım çiçekli herşeye bayılıyorum bu aralar amaoturma grubuyla cok yorucu olmuş.. Ya oraya düz renk bir masa ve sandalyeler alın ya da oturma grubunu kaplatın derim.. Aa tabii herşeyden önemlisi sizin beğenmeniz ve orda kendinizi mutlu hissetmeniz

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…