- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
olmassa altın alacağım altın yükseldikce bozdurnca bile çokca karın kalıyor haklısınızRiskli bir iş bence. Koyunların başına bir iş gelirse elinizde bir şey kalmaz. Ayrıca kp ile de huzursuzluklar yaşayabilirsiniz, hiç belli olmaz. Öyle hiç başını ağrıtma. Paranı da tl de bırakma, malum sürekli değer kaybediyor. Altına, dövize falan yatır.
Benim dediğim yollardan da zamanla kâr edeceksin. Maceraya gerek yok bence.olmassa altın alacağım altın yükseldikce bozdurnca bile çokca karın kalıyor haklısınız
yani bilemiyorum.. aslnda cok kar lı bir iş ama risk çok mu fazla dersiniz ?
Arsa mantıklı evet hem yatırım olur ben olsam bende asla 50 TL yi öyle şey için harcamazdım . Hem ortak iş hem de o para da giderse ne olacak Allah korusun .riskli bir iş. ben o riski alamazdım. eve yetmez de arsa falan alırdım kendime.
evet canm anlıyorlar yıllarca bu işi yapmış kişilerAllah korusun ya koyunlara bi şey olursa(hoş kurban gelince olacak zaten, öncesini diyorum) Eşinin ailesi anlıyor mu hayvancılıktan? Bence yine de riskli bir macera..
eşime para konusunda inancım var ve kp asla hani benim kar ? yahut paramıza el koyacak bir insan kesinlikle değil canmYani eşinize güveniyorsanız yapın bence sonuçta banka da batabilir paranız gidebilir o kadar evham yapmayın.siz elinizden geleni yapın takdir Allah’a kalmış.eşinize inancınız varsa hiç durmayın derim
paramız bölünmeyecek canm kp herhangi birşey talep etmedi bizden etmezde ha ne olur kurbanını verirsin emeğini verirsin ki emeğini bile almaz.Ortak is sonucta. Para nasil bölünecek? Esiniz her sabah nasil o kadar koyuna bakacak?
eşim kp felan yıllardır bu işin içindeler. yıllardır inekleri kuzuları tanaları vardıAnliosam bi miktarlik yapardim o isi anlamiosam hic girmezdim. Kocam cok istiosada bi miktarlik olsun derdim.. tum paranizi car cur etmeyin. Sobra vermeseydin olur
Tana degil o kiz:) dana :))eşim kp felan yıllardır bu işin içindeler. yıllardır inekleri kuzuları tanaları vardı
hep ekerler bicerler vs.. gecen sene kp yine kuzu almıştı kurbanda satmak için 20 bin tl kuzu aldı
12.5000 tl yem parası verdi..
50 bin tl sattı hepsini.. kalan kar 17.500 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?