- Konu Sahibi izmirlikatip
Hep aynı bahane.abisi, ablası gibi görmek...herkese merhaba. bir süredir bu klupteyim bilenler bilir belki bazı yorumlarimdan. şimdi fikrinize ihtiyacim var bana haklı veya haksız olduğumu söyleyin lütfen.
söyle ki; eşim bir şirkette müdür, tek sorumlu vs. bir odada evli bir bayan muhasebeci ile oturuyorlar ama esim genelde sahada.
neyse biz eşimle bir geziye katıldık su an gezideyiz. bugün o bayan muhasebeci whatsptan msj atmış. msj su; oooo müdürüm geziyorsun, oh ne güzel sen gez biz çalışalım, oranın ....si çok güzel olur (ürünü yazmıyorum bölgeye has bir ürün)...aaaa ben bir gördüm bu kadın yazmış. hemen ver dedim teli bakicam. eşim bi vermek istemedi sonra otobüsteyiz millet var diye verdi. e tabi ben gördüm msjlari. açtım ağzımı yumdum gözümü. esime gore iş arkadaşı ne olmuş yazarmış. bende dedim ben hiç kimsenin evli barklı adamına yazmıyorum kimse de bana yazmıyor ne hikmet bu kadin sana yazıyor. esime göre kendisini abisi görüyormuş b3n çok sinirlendim. siz olsanız ne düşünürsünüz? eş kişisi benim abarttigimi söylüyor (genelde biz abartıyoruz ya onlara göre)
Ben hiçbir abiye ablaya mesaj atmam valla.ekmeğime bakarım.