Sizce Kendimi Aklamaya mı Çalışıyorum?

vaka yeni olduğu için bu kadar kafaya takmışsın bence.
amaaan deyip geç, dediğin gibi kişinin beyanına inanmıyorsa bir eş, fikirlerine çok da kıymet vermemek gerekir.

bir de eğer söylediğini yapar ve ilk geceni evlendikten sonra yaşarsan, sanırım kan gelecek gelmeyecekten daha çok acaba diyeceğin konular olacak.
olacak mı, hoşuna gidecek mi, onun hoşuna gidecek mi, uyumlu mu olacaksınız falan filan... of zor iş ya evlenmek, iyi de cesaret ha bizdeki...

okumuş egitimli bir kiz bile kendisiyle hymen konusunda celiskiye dusebiliyor kendini sorguluyorsa
insan olarak daha cok yol katetmemiz gerek..

okumuş egitimli bir kiz bile kendisiyle hymen konusunda celiskiye dusebiliyor kendini sorguluyorsa

öyle de toplumun öğretileri o kadar kolay kafadan silinmiyor.
kişi özellikle ergenliğinde hangi değerlerle büyüdü ise, o değerleri kafasında yıkması çok çok zor bana göre.
ki yıkabilen kişi sayısı da çok çok azdır.
sadece bu konuda değil, herhangi başka konuda da böyledir.
bakın kendi ne kadar güzel yazmış, ama kafasında bir şeyler dönüyor ve bilinçaltı belki de rahatsız ediyor.
yavaş yavaş geçer diyorum ben.

Kafaya takma sebebim burada başka konularda okunduğum yorumlardı aslında.

Evet aslında dediğiniz gibi o sorulardan fırsat bulup da aman kan gelmiş mi diye aklıma bile gelmezdi herhalde ama insanlar ciddi anlamda bu durumu büyütüyorlar. Bunu görünce biraz tırstım ama sağolsun arkadaşlar rahatlattı...

Kendiyle çelişmeyen insan yoktur bence... İllaki bir konuda çelişiriz kendimizle. Benimki de bu olsun...

Ben bekarete önem veriyorum ama hymanin bekaret ölçüsü olduğuna inanmıyorum. Yani sonuçta hymene zarar vermeden de bir cinsellik yaşanabiliyor veya diktirme işlemi yapılabiliyor. Yani şu devirde zar cidden bir şeylerin ölçütü değil. Dürüstlükten başka hiçbir ölçüt kalmadı bu konuda. Tabii dert eden için, dert etmeyen için diyecek bir şeyim yok.

belki de kendimi kayırıyorumdur, bilmiyorum. Ama bu olay yaşanmadan önce de bu şekilde düşünüyordum sadece artık daha ateşli bir şekilde savunuyorum bu görüşü. size göre bu şekilde insani olarak yol kat etmemize bir faydam olamayacak galiba.

Sizin durumunuz yasak bir ilişkide sevgilisinin kolları arasında bekaretini kaybeden kızlardan daha acı kendini becermek bu olsa gerek.

Cnm ne kadar kan geldi devam ettimi birkacgun
Bence o adet kanaması yada zedelendi
Evlendiginde kanama olacaktır bakiresiniz

Bence bir Dr görün

Belkide tam olarak yırtılmamıştır . Yada benim zarda bi anormallik vardı galiba . Çok zor , çok acılı ve çok kanamalıydı . Benim için ilk gece kabus gibiydi özetle . Olmuşsada olmuş . Mutlu evlilikte kızlık zarı ölçü değil .

Cnm ne kadar kan geldi devam ettimi birkacgun
Bence o adet kanaması yada zedelendi
Evlendiginde kanama olacaktır bakiresiniz

Bence bir Dr görün

Teşekkür ederim yorumlarınız için ama zarın yırtılıp yırtılmadığı hakkında fikir almak için açmadım bu konuyu... Yani yırtıldığı düşüncesindeyim ama tabii en iyi doktor anlar bunu. Ama böyle bir şey için doktora gitmeye pek niyetim yok.
Neyse tekrar teşekkürler iyi niyetli yorumunuz için :)
Sizin durumunuz yasak bir ilişkide sevgilisinin kolları arasında bekaretini kaybeden kızlardan daha acı kendini becermek bu olsa gerek.
Durumum çok acı bu doğru ama en azından üslubum acı değil...
Kendinize İyi Bakın :)

A AprilFool ben size birsey demedim ki toplumsal olarakda demedim tum dunya insanligi olarak hala bazi seyleri asamadigimizi belirttim celiisiyoruz dedim misalen sizin durumunuzda agziniz kimseyi ilgilendirmedigini söylerken uzun uzun sebebini yazmissiniz belki bilinc altiniz onay istiyor .okumus olan siz bile bir noktada konu basliginizda yazdiginiz gibi acabalar yasiyorsunuz,egitimsiz olan kizlari hayal edin birde.. insanlik genelinde bir adim kaydedemiyoruz bu zar konusunda.. aksi taktirde ne siz acabaya duserdiniz ne bizim haberimiz olurdu " yasadim bitti" der yolunuza bakardiniz...icten ice acaba kendimi mi aklamaya çalışıyorum diye düşünmez suçlu hissetmezdiniz. keske de hissetmeseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…