Mesela siz diyosunuz ya ben guvenip yatmaya gittim döndüğümde ayakları tülbentle bağlıydı güvenim kırıldı diye. 1 kez başbaşa bıraktım o da çocuk konuşmaya başladıktan sonraydı, hadi dedim kendime sen de çok abarttın (burdakiler diyo ya abartıyosunuz diye) eve geldiğinde gözünün altında çöküntü oluşmuştu. süt içirdiğini anladım ( süt içirmemesini özellikle söylemiştim halbuki, önümde denedi bikaç kez ) ne yedin ne içtin diye sorguladım tam da konuşamıyodu 2 yaş civarı , sütlü kaave içirdi babaannem, sen de yap dedi (ya sabır) Aradık sorduk, ne var bunda oğluma da içiriyordum sütlü türk kahvesi dedi . Bi daha da tek bırakmadım. Yani velhasıl bazı kv'ler siz ne derseniz nasıl bi bakım vermek istiyorsanız tam tersini yapmaya programlı. siz tok dersiniz o aç der, siz üşümüyor dersiniz o donuyor der, siz süt vermeyin bağırsakları sindirmiyor dersiniz, sütsüz çocuk mu büyür der . 0-3 yaş arası şeker vermicem beyin gelişimi için iyi değil dersiniz elinde poşet poşet çikolatayla gelir , ama canı çekmiştir hadi verelim der . Böyle tiplere sabır gerek, politika gerek o da ben de yok. İdare edebilenlere saygım sonsuz, ben çareyi mesafe koymakta buldum.